Aidake uurimistöö teemat leida - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Aidake uurimistöö teemat leida

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • oleks teile kui kogenud kauplejatele/investeerijatele väike palve
    mul tuleb kijutada uurmustöö aga ei ole endal häid mõtteid teemast mida kirjutada
    seetõttu palungi teid pakkuda teemasid ärirahanduse või kinnisvara vallast
  • Eesti ja Rumeenia (või Tallinna ja Bukaresti) kinnisvaraturu võrdlev fundamentaalanalüüs. Sürrimaks tahad minna, siis tee tehnilist analüüsi ka eraldi juurde :-)
  • Mis koolis õpid, hakkaks sellest pihta.
  • Stella, kui viitsimist on vaata läbi LHV üks enimloetud foorum "Investeerimispäevik - kuidas ma jõudsin miljonini". Kui huvitab siis, ma võin Sulle oma investeerimisteooriatest rohkem rääkida. Nt. kuidas kasutada optsioone tootluse tõstmiseks.
    Kui küsimusi on, saada meilile kaido130@hot.ee
  • Kusjuures LHV foorumi lahkamine uurimisteemana on üsna hea mõte. Kasvõi näiteks teema " Väikeinvestorite meelestatus enne ja pärast aktsiate avalikku emissiooni"
    Lisaks on üsna põnev vaadata kuidas on muutunud investorite meelestatus ettevõttesse seoses ettevõtte arenguga, ehk siin Baltika parim näide.
  • Ärirahandus ja kinnisvara??? mida õpid ja mis on su õpingute eesmärk? Paistab et sind tõesti huvitab see mida õpid, aga sa lihtsalt ei tea kelle jaoks sa õpid. Mul oleks sulle küsimus, ega sa juhuslikult blond ole?
  • ivar75 Re: Äripäeva khmmm....rumalus? 05/01/05 15:40
    Teiseks LHV ei ole Delfi. - igati nōus. Sellega peaksid nii mōnedki kommenteerijad siin arvestama.

    Tõepoolest ivar75 LHV EI OLE Delfi, kahju et sa ise sellest aru ei saa! Ja ei arvesta.

  • TTÜ Majandusteaduskonnas on olemas logistika ja kinnisvara õppetool. Selle juures on mõned doktorandid, kes tegelevad justnimelt kinnisvaratemaatika uurimisega. Kas oled sinna õppetooli või otse nende poole pöördunud? Kui ei, siis tee seda ja anna siis siin teada, kuidas läks ja mis öeldi! 90% tõenäosusega Sa lihtsalt ei tea, kes võiks olla see doktorant, kellel nööbist kinni võtta.

    Üldiselt on sstella poolt tõstatatud probleem oluliselt tõsisem, kui kõrvaltvaataja arvab. Kui sul tudengina endal kindlat kontseptsiooni ja tuttavat juhendajat ei ole, võid olla hädas nagu mustlane mädas - ja seda olukorras, kus koridori teises otsas on õnnetu doktorant, kes ei suuda välja mõelda valemit, kuidas baka/magistri tudengeid oma uurimustöösse kaasata.
  • to Velikij
    ... kui sa ikka lähed midagi õppima, siis ikka huvist selle eriala vastu ja kui ikka miski sind huvitab, siis on sul palju küsimusi ja palju mõtteainet millest uurimistöö teha. Ja kui ikka oled nö omas valdkonnas, siis tunned tahest-tahtmata ka omaala tegijaid, kas nime või nägupidi vaatamata kas omad sidemeid või mitte. Aga antud juhul sstella-st jäi mul mulje, et ta õpib midagi mis teda ei huvita, ta teeb seda mingil X põhjusel mida ma ei hakkaks välja ütlema, et mitte muuta LHV foorum labaseks.
  • Mõistlik oleks siis võtta akadeemiline puhkus kaheks aastaks, minna erialasele tööle, saada kogemusi. Küll siis tuleb hulgim mõtteid pähe, millest uurimistöö teha. Siis juba ei jõua enam kõigi huvitavate teemade vahel validagi.

  • To ivar75
    Ei ole küsitud psühhoanalüüsi

    To sstella
    termpaperassistance
  • Ilmselt tuleks siis (majandus)tudengitele jagada hoopis suhtlemisalast koolitust, kui otse oma kooli juhendajate poole pöörduda ei juleta... ; (
  • Ivar75
    Sa paistad olevat siin kõige targem inimene ja tundub ka kõrgharidust polegi Sul üldse.
    See esiteks.
    Teiseks, ma ei küsinud Sinu käest kes ma olen: kas blond või mitte.
    Kolmandaks, kui olla tähelepanelikum siis küsisin ma:
    oleks teile kui kogenud kauplejatele/investeerijatele väike palve ( pange tähele nüüd - kogenud kauplejatele)
    Aga ivar75 arvatavasti ei puutu sinna seltskonda :) Näha on, et tegemist on alles algajaga:) ( 3 aasta on veel väike kogemus)
    Aga eks Sul on ruumi areneda veel.
  • Hakkame tähti närima....
    Ega sstella esimese postituse esimene lause ka eriti arusaadavusega hiilga. Sstella pöördub selles lauses kõigi siinsete inimeste poole, ühtlasi pidades meid kõiki kogenuteks. Seega, ivar75 kuulub sellesse seltskonda küll, selle sõnastuse järgi.
  • Kõrgharidus pole ka mingi näitaja. Ka ilma kõrghariduseta on võimalik turul kõvasti pappi teenida. Ja selliseid tegelasi on palju.
    Mul kõrgharidus olemas, aga aidanud see mind investeerimisel eriti pole.
    Kui endal pea nii tühi, et ei suuda teematki välja mõelda, siis pole ilus teisi kohe siin arvustama hakata. Kas õpid selleks et ägedat paberit saada, või õpid endale? Kui endale, siis poleks ka teema leidmisega probleeme.

    Päikest!
  • no mis jaurate? sstella palus abi ja tuli selleks spetsialistide juurde a kohe saab selle eest peksa?
    teemadele vihjete jagamine ei ole sama nagu keegi kirjutaks tema eest selle valmis..
  • Võiks jah midagi Rumeenia, Bulgaaria kinnisvara turu kohta teha. Kirjuta analüüs tuleviku vaadete kohta sealsel pinnal.
  • CharlieF, kust sa tead, et kõrgharidus sind investeerimisel eriti aidanud pole? äkki oleks sul veel sitemini läinud kui sul haridust poleks? kuidas nimetada inimest kes abipalujat abi palumise pärast solvata üritab? mölakas?
  • Sstella, Sul on 1 aasta magistri lõpuni? Sobiv aeg töö kirjutamisega pihta hakata?
    Kas ärirahandus või kinnisvara on ikka Su kindel nõu ja tahtmine?
  • Eh, kas mu komm tundus solvav? Sry, ei taotlenud seda. Lähtusin sellest, et kui inimene õpib, siis on ta antud teemast huvitatud ja kindlasti ei valmista uurimustöö teema leidmine probleeme. Kui õpid midagi, mis sind aga ei huvita, siis on õppimine mõtetu.
    Vabandan, kui solvasin kedagi.
  • Pole küll kogenud kaupleja ega investeerija, aga pakuks midagi sellist:

    "Eesti rahvuslik kinnisvaramaania ja selle võimalikud pikaajalised tagajärjed majandusele"

    itaalikus sõna võib asendada sõnade ja fraasidega nagu laenufiilia või tulevaste rahavoogude arvelt olevikus ületarbimine

    anderlainitud sõna võib asendada näiteks sellise materjaliga: majanduse konkurentsivõimele, riigi ekspordivõimele, säästmisele, inimeste heaolule ja nii edasi.

    Alternatiivina võib kirjutada ka teemal:
    "Bang, bang niggaz, niggaz bang, bang"

    itaalikus sõna võib asendada sõnadega nagu Yo, yo või Ding dong

    anderlainitud sõna võib asendada näiteks sellise sisuga nagu dawgs, doodz, homies vms.

    Nagu kaadritagune hääl Maire Aunaste saates kunagi ütles, "Valik on sinu!"
  • suffiksi teemavariantides on sees eeldus, et eestis on kinnisvaramaania, laenufiilia ja laenu arvelt ületarbimine. nende asjade olemasolu on tõestamata, et kas nad on olemas eestis. palju asjalikum variant oleks kui uurimustöö sisuks oleks näitamine kas on olemas kinnisvaramaania, laenufiilia ja ületarbimine või mitte. tuleks neile mõistetele mõelda välja definitsioonid ja leida juurde faktid, mis kinnitavad või lükkavad ümber selle olemasolu. alles seejärel oleks mõistlik mõjudest rääkida.
  • TTÜ-s on vähemalt üks doktorant, kes tegeleb populaarses keeles öeldult justnimelt Raab'i küsimusele vastuse otsimisega, et kas eestis siis on kinnisvaramaania või mitte ja kui see otsa saab, siis kas läheb jamaks või mitte. Minu meelest oleks (s)stellal päris mõistlik temale oma nõu ja abi pakkuda (tingimusel muidugi, et ta ka tegelikult soovib sellesse uurimusse panustada).
  • See doktorant on suht hiljaks jäänd. Tagant ja targu panemine on igav :)
  • TaivoS, ei räägi endast. Minu seos kinnisvaraturuga seisneb peamiselt õiguses ja võimaluses igakuiselt elukat maksta.
  • Kuulge inimesed. Lugesin seda teemat praegu esimest korda ja mokk jäi töllakile.
    Neiul seisab ees suur ja tähtis töö ja ta astus esimese sammu, nimelt hakkas koguma ideid. Kindlasti küsib ta võimalikke ideid ka mujalt kui siit. Mis selles imelikku on ja mina isiklikult teeks täpselt samamoodi. Vastuseks sai aga kriitika ja tembeldati kohe lolliks blondiiniks. Teemast sai selline mõnus delfi peldikusein.
    Inimene on ise kah ikka päris huvitav loom. Oleks stella pöördunud otse näost näkku kellegi poole ja kui tegemist on lisaks kõigele veel kena neiuga (pole õrna aimugi), siis ma kujutan ette, kus osad oleks suled puhevile ajanud ja kukkunud oma tarkust välja pritsima. Huvitav, miks me sellised oleme?
  • Doktorandist daam sai lõpuks ka pasunasse (kauba peale!)
  • Tere! Mina pakuks välja sellise teema - India pulmahooaja mõju kulla nõudlusele ja hinnale maailmas. Seda teemat võib aredada nii üldisemaks kui detailsemaks. Oleks endalgi huvitav lugeda sellist teemat.
  • Mina pakuks välja midagi sellest liinis, aga Eesti kohta:
    http://icf.som.yale.edu/confidence.index/
    kas siis börsi vôi mône muu turu osas ja vôrrelda ajaliselt dünaamikas vastavate fundamentaalnäitajatega.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon