Puruse Power Play
Log in or create an account to leave a comment
-
Uus Puruse blogi. Kuna eelmise teema kustutas alatu admin (shame on you!) ära, siis siin on uus thread spetsiaalselt Purusele. Kõik huvitavamad investeerimisideed ja strateegiad võib leida just siit. PS: kõik investeerimisideed ei pruugi algajatele sobida. Ühtlasi käivitatud ennetav allkirjade kogumine, et admin seda foorumit vaba teema alt ära ei kustutaks. 1. allkiri minu poolt antud.
-
2 allkiri siitpoolt.
-
allkiri
samas loodan, et puruse mõttevoog just siia koguneb, oleks ülevaatlikum ja lugeja ei peaks pärleid mujalt otsima -
4. pooldaja
-
purus, kuidas sul see usa diil läks? pidid ju suvel usasse minema mingit luuret tegema? ootaks ülevaadet siin!
-
Puruse> eelmistest investeeringutest ja ideedest saab ülevaate foorumist: Kuidas võita jackpott
pooldan ka puruse oma teemat. -
allkiri
Loodan ka siiralt, et puruse kogutud teosed siin jätkuvad. Olen olnud puruse andunud lugeja. -
mis porgandiga purus siia meelitatakse.......feim?.....respekt?
-
Äkki peaks raha häält tegema. Kas keegi oskab raha häält teha?
krabin-krabin-krapp-kõll-kõll
Levi raha lõhn!! )) -
http://www.offbeat.ee/stuff/cashregister.wav
-
kas seda ei saaks käivitada kuidagi nii, et kohe kui käesoleval foorumil klikid, siis kohe annab märku?
-
:-) no vaatame, kas LHV foorumite oma superstaar - annan oma allkirja ;)
-
minu poolt samuti allkiri
-
Purus
Ära kõhkle oma uusi mõtteid siia kirja panemast. Loomulikult ei keela keegi ka mujale kommenteerimast - aga ikka teemasse.
Igasugu uued ideed on teretulnud ja sina oled selline vilgas poiss. Nii et ootame. -
http://www.rallymonkey.com/video/kenindex.swf
-
Millal esimene puruse kommentaar siia, tema enda teemasse, tekib?
-
hehe purus näita mis sa suudad
-
heh,paras iroonia kyll. aga loodame et purus ei solvu ja on sellest yle. ise liigutan täna mingi osas oma varast sulasse ,et puruse uute ideedega kaasa sõita. keep going ,purus. julgete päralt on maailm ning foorumit toetav allkiri ka minu poolt siia.
-
vaevalt , et ma iseendaga viitsin siin suhelda
-
hehheee... miks nii kurvalt;)
-
purus kas Sa arvad, et jääd siia üksi kommima? vaevalt küll.
-
allkiri minu poolt ka
-
INSM
-
tundub tõesti atraktiivne ja tulemused olid ka üle ootuste
-
http://investorshub.advfn.com/boards/board.asp?board_id=1433
seda loetakse kvaliteetseks massage boardiks INSM kohta , kus pole läbu -
Olen terve selle aja mõelnud, et kas mees on hull või geenius?, väärt mõttelõng igatahes, kui miskit allkirja vaja, siis minu poolt linnuke kirjas !
-
Esimene kommentaar lhv es annan allkirja ja yleskirja kah :) kui vaja
-
http://www.hot.ee/webs0/Vaade.jpg
Tallinna vaade 1936 aastast madala veeseisu ajal enne suurt veeuputust -
To: purus. Mitmesse teemasse sa seda pilti postitad? Ma lugesin 3, kas neid on rohkem? Ega Sa juhuslikult haigestunud ei ole?
-
kliki kõik läbi :) purus lisas äkki kõigile erinevad pildid järgi
-
Tahtsin teada, kas jälgitakse foorumit.
USA Tervishoiu sektorisse ärge investeerige. Koguaeg langeb. Mõtlesin, et järsku peaks hoopis investeerima tarkvara sektorisse , kuna delfi müüdi suure kasumiga maha. -
jälgime, jälgime.
Delfi küll tarkvara sektor pole, kui sa just tarkvara all veebiportaale ei mõtle: Google, eBay... Tarkvarasektor on Microsoft, Oracle jne
Aga selle tervishoiuhoiatusega oleks sa võinud küll tsiba varem lagedale tulla :P Ise sees ei ole? -
to: schlagbaumm, ära hävita kriitigaga noort võrset!
delfi on loomulikult tarkvarasektor ja usa tervishoiusektor - no kes investeeriks sellisesse lollusesse???
purus, go, go.... -
Minu arust on Delfi hoopis riistvarasektor.
-
üldse ei maksaks nalja teha asja üle mis maksab üle 800 milku. eesti mastaabis on tegemist juba täiesti uue, delfi sektoriga.
-
Tervishoidu jälgin ainult, aga sees küll ei ole. Mul on Googlis Usa tervishoiu sektori aktsiad jaotatud portfellidesse , 0st 5ni, 5st 10ni, 10st 20ni ja üle 20ne. Ja need on valdavas enamuses punased koguaeg juba mitu kuud. Jälgida on huvitav, aga investeerimises on liiga võike tõenõosus et midagi välja valides satutakse rohelisse alasse. Kui ikka paarkümmend on punased ja 5 tükki rohelised, siis erilist lootust ei ole.
-
võtsin CRGN kuna arvasin, et järsku see on põhi. 1.3 peal. Kunagi ma võtsin 3 peal, arvasin et põhi ja müüsin paari päeva pärast. Nüüd ma arvan, et järsku on 1.3 põhi. Kui langeb siis müün väikse kahjumiga maha. Võimatu ära arvata seda põhja, kuigi ma tean et need tervishoiu aktsiad on paras saast, aga raketiteadus on juba selline, et midagi pole teha.
-
Purus, mille pealt sa otsustasid nüüd just Curageni mängida? Ja biotehhi sektorit, mis on selline radioaktiivne nähtus? Kas sa IDMI (IDM Pharma) vaatasid? Neil tuleb augusti lõpus FDA otsus vähiravimi Junovani kohta. Oleks karmim mäng, ükskõik kummas suunas siis. CRGN vireleb sul veel tükk aega vaikselt allapoole.
-
CRGN põrkas korra 1 pealt, mis on päris tavaline ja võib kukkuda 0.80 sendi peale. Kui toimub aeglaselt siis palju ei kaota.
Siis ostan madalseisu ajal uuesti.
IDMI vaatasin. yahoos kirjutati, et uued andmed võivad tulla alles järgmise aasta algul ja et nagunii tuleb augustis tagasi lükkamine täiendavate andmete pärast. IDMI tundub liiga riskantne, võib korraga poolest rahast ilma jääda. nüüd on siht 1.5 -
kuna tervishoiu sektor usas nähtavasti enne Bushi kadumist ei kosu, siis kõige kindlam investeering praegu on ROHI
-
cytr
-
Ma ei saa lihtsalt aru miks ISV maha võeti nimekirjast. Lubatakse ju 10 milli kasumit see aasta, 459900.0% tõusu, ja kulud ei ole ju nii suured. Uus vahearuanne tuleb, siis läheb nii ei hoia alt
-
459900.0% tõusu - mis raketiteadusega see firma tegeleb :-) sinna võiks ju isegi mõnisada krooni panna :-)
-
Purus, sa mõtled silmatilgatootjat Insite Vision (ISV)? Mis nimekirjast see sul maha võeti? Ja kust sa sellist gigakasumi prognoosi loed?
-
Purus, sina ve?
http://www.postimees.ee/310807/esileht/majandus/280193.php -
ISV nii väga paha call ei olegi
mis kasumi tõusu arvestamistesse puutub, siis nt. 1 dollarilise baasi pealt saab väga suuri protsente arvutada ükskõik millise tõusu puhul -
wise :)))))
-
Keegi otsustas mind AGIX karistada! Mul oli see jälgimisnimekirjas koguaeg ja tekkis isegi mõte osta 1.78 peal, nägin kohe et tõusis,, aga eksisin detailide rägastikku ja jäi ostmata. Suur idee selle aktsia taga oli teada, aga ma ei pööranud sellele tähelepanu. Nüüd on juba 2.78 peal kolme päevaga. Aga keegi vahepeal 2.5 peal ostes kõrvetada ikka sai, sest kukkus 2 peale. Üks arst arvas, et see on täielik saast ja sellest aktsiast tuleb eemale joosta. Aga siin kehtib see , et osta tuleb kuulujutu ajal ja müüa tulemuste ajal. Nüüd on sinna siseneda juba väga riskantne.
-
ISV hakkab mulle üha rohkem meeldima
18m raha, no debt (R&D ning müügikulud ca. 12-15m aastas)
sel aastal on korjatud ISPH käest 13m upfront licence fees ning 19m vastavalt kokkuleppele FDA approvali eest
AzaSite müük käivitati käesoleval kuul ISPH kaudu, millest ISV hakkab royalty't korjama
järgmine aasta teenib ISV AzaSite müügist 6-9m ning aastaks 2010 25m
pipeline's AzaSite Plus, mille launch võiks toimuda 2009-10
(lisaks ühe narri arutluskäik, et ISPH'le oleks loogiline ISV üle võtta, sest tekkiv sünergia on rohekm väärt kui 2 ettevõtet eraldi - miks mitte)
mõistatuseks jääb hetkel, miks turg peale FDA approvalit ja launch uudist seda ettevõtet niivõrd alahindab? hetkel tundub pilt lihtne ja loogiline, tulevik selge ning peidetud agendad puuduvad
Royalty agreement Pfizeriga? selle kokkuleppe tingimusi kahjuks ei leia kuskilt "InSite is required to pay Pfizer a single digit royalty based on net sales of the licensed products" whatever that means?
võtsin näpuotsaga ning tõenäoliselt plaanin lisada
hiljemalt aastal 2010 müün need aktsiad $3 -
ISV-i on terve augusti järjekindlalt alla müüdud, nagu ka minu betti VVUS-i. Shordid lisasid, nagu näha, augusti jooksul terve miljoni. Tegelikult on teda terve suve alla müüdud. Seega hakkab millalgi squeeze peale, aga praegu pole asi veel väga hull, aint 8,6 keskmist päevakäivet katta. Aga ega tal allapoole minna enam tõesti ruumi pole. Pealegi ei saa shordid ISV-i puhul oma tagumikku ka optsioonidega väga katta.