Mantlipärija - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Mantlipärija

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kes võidab? :D

    Mina hääletan Sirle poolt!
  • Ma arvan,et naistest keegi võidab.Mehed tunduvad suht keskpärased olema.
  • Kriitikud juba väidavad,et miljon võib küll ilusa summana näida,aga tegelikult on ta neto 60k kuus.Mis on tänapäeval 60k kuus?
    Kas see motiveeriks kõvat juhti selllele kohale konkureerima?.Kui Soomes saab hea ehitaja sama palju jne...
  • tõeline palgatöötaja mentaliteeti ja hirme propageeriv saade - hulk noori inimesi lömitab hirmuäratava NÕUKOGU ees ja üks lastakse lahti.
  • privador,
    see 60K (4K Euri) neto tähendaks umbes 8K Euri brutona, see on 96K Euri aastas, aastal 2006 sai Nokia tippjuhtkond nii 110K. Oled sa oma arvutustes ikka kindel?
  • OK, nägin ka selle saate ära, äärmiselt halb mulje jäi...kuidagi eriti halb produktsioon ja rezii minuarust. Elu ja sära ei ole saatel sees, Karust jääb ka siuke kahtlane mulje, kandidaadid tunduvad nagu sellised...mmm...rumalad olema natuke või teiselt planeedilt ?
    Vb olen karm aga OEG väikeaktsionärina see saade häirib mind ausalt ja mitte vähe.
    Kopeerimisega tehtud formaadis on Mantlipärija ja Trikimees odavalt välja kukkunud.
  • Esimene mäng päris huvitav,aga huvitav mis olid müümise tingimused.Mehed tundub,et võtsid kohe tel kõne ja parseldasid tõenäoliselt tuttava firmale kastidena maha,kui naised üritasid miniseelikutega kuskil ostukeskuse ees passida jms üksikuid pudeleid müües..
    Kudagi nagu ebavõrdne olukord?
  • huvitav kui mehed kaotavad siis kas ka kuuleb 6igustusi ala "ma andsin parima" ja "mind hinnati ebaoiglaselt" jne jne.
    olen vist naistevihkaja, aga head muljet ei jätnud. ja minuarust pole selline käitumine seal saates mitte erand..
    veel häirib see pidev "postiivsus" ja "enesekindla mulje jätmine" kui sa juba räägid enesekindla mulje jätmisest siis kus on fukken enesekindlus?

    ma ise oleks tinud umbes nii et pand hamstri polevasse puuri ja siis myynud pudeleid veega millega kustutada.
    voi otsinud tsikid kuttidega ja pakkunud meestele kuumi tibisid jahutada. voi palmivarjus. yldiselt tibidega mehed on vastuvotlikumad. aga see poissmeeste pidu oli ka sheff. voi siis riietand yhe tyybi sheigiks ja lasknud tyypidel sheigile vett osta. kahju et bentleyt ei antud promoks.. cadillac ei vea välja :D

    aga armin tegi oige otsuse. ilmselt oli vaja OEGle promo, muidu ta poleks klounimangus osalenud. mind kahjuks ka ei v6etud :(
  • Forbes andmetel olid Nokia tippjuhtkonna palgad 2006. aastal sellised

    Jorma Ollila 609,524 XEU
    Olli-Pekka Kallasvuo 898,413 XEU
    Richard A. Simonson 460,070 XEU
    jne.

    $1 = 0.888 European Union.XEU
  • Sul on õigus, ma sain pihta mingitele juhatuse liikmete palkadele, ehk siis nagu nüüd lugesin neile, kes ei ole palgal.
    http://www.nokia.fi/A4314042, esimene tabel ja ei viitsinud allapoole scrollida, kuna Ollila oma tundus isegi ses esimeses suht usutav, kui palk

    Juhtub :-(
  • Haledad tüübid seal Mantlipärijas.
    Naised: litsakad. Päris põnev oli jälgida, et tiimi nimi peab sisaldama "armin" (p**sepugemine) ja ülesande järel umbes esimene lause, et "pange miniseelikud selga". See, kuidas hiljem oma vigu ei tunnistatud ja teisi süüdistati... Njah, no juhtimisest pole neil küll ühelgi halli aimugi :)
    Mehed: valetajad. Üsna rõve mõte müüa oma kaupa otsese vale läbi (vee müümine ettekäändel, et tuleb poissmeesteõhtu ja kogutakse selleks raha). Ma ei oleks Karu asemel vaimustatud sellisest juhist, kes omakasu nimel valetab.
  • Minu arvamus: naised olid alla igasuguse arvestuse, ikka täielik peata kanakari. see, kes lahti lasti, ei osanud isegi analüüsida, mida puusse pani, vaid süüdistas kõiki teisi ja tervet maailma, selleasemel, et tunnistada oma olematut müügistrateegiat ja -taktikat. see miniseeliku selga panemise kild oli üle mõistuse. üldse jättis naistepoolel äärmiselt odava ja ebakompententse mulje üleüldine "look". ei suudaks kunagi sellise välimusega ülemusele alt üles vaadata. sellest pärast autos toimunud klatšist üldse ei taha rääkida. juhtimiskogemust nagu ei oleks kellelgi, samuti tundus, et ei teata midagi müügist ja meeskonna nimi täiesti naeruväärne.

    mehed jätsid veidi parema mulje: vähemalt tehti mingi plaan, millest kinni peeti ja millest kõrvale ei kaldutud. iseasi kui eetiline selline taktika oli. meeskonna nimi oli "töötav" - jõuline, hea kõlaga, lühike, meeldejääv ning kasiinoalale sobiv.

    muidugi on fakt see, et ükski tegelik juht ei lähe omale töökohta läbi sellise tsirkuse otsima. olles vaadanud ka Trumpi variante, siis on ülesanded etteennustatavad, huvitav, kas keegi osalistest siis seda ei tea?

    miks seda edasi vaatan? meeldib jälgida selliseid organisatsiooniprotsesse, kuidas inimesed mingis olukorras käituvad ja mida ise nende asemel teeksin.

    saatega võitis kõige rohkem Karu (milline totaalne reklaam + suhtekorraldus nii ebapopulaarsele alale kui kasiino) ja siis võitsid kõik selle reklaamsaate sponsorid. niipalju reklaami saada suht odavalt ja pikalt ning ilmselt ka tähelepaneliku vaatamise ajal on ikka väga hea.
  • See viimane, mis karvos kirja pani (igast kehaavarusest sisse tungiv reklaam), on ilmselt ka põhjus, miks mina selle saate edasisest vaatamisest õige pea loobun. Kui tahetakse reklaamfilmi teha, võiks 007 filmidest õppust võtta, sinna on reklaam suhteliselt stiilselt ja vähehäirivalt sisse paigutatud. Kokkuvõttes ikka väga kehv teostus saate tootjalt.
  • Armin ütles ikka miljon krooni aastane sissetulek. Endistes sots maades on väga oluline rääkida erinevusest palga ja sissetuleku vahel. Sissetuleku puhul ei saa arvutada väga üheselt maksuosa.
  • a) Olgem nüüd ausad. Nä -päris- maailmas enamus neist kandidaatidest eviks raskusi ka poole väiksema palga peale kandideerimisel. Vähemalt finantssektoris...

    b) Miljonine aastapalk ei ole piisav, et ehtsad tegijad end läheksid lolliks tegema. Nad kas teenivad juba nii palju (vähemalt boonustega koos) või selle vähese lisa eest, mis neil 60k netost kuus puudu on, nad lihtsalt ei taha ei kasiinofirmast ega telesaatest miskit kuulda...

    c) Andestage minu küünilisus, kuid kas see saade ei mahu kuidagi jube hästi konteksti kohaliku majanduse "eduloost," mille lahutatuks osaks on tihti hirmsamal kombel õhku täis tegelane, kellel on ametinimetuseks kindlasti projekti- või müügijuht, Mazda 6 istumise all, papist maja kuskil põllu peal ja absurdini ulatuvalt ebarealistlik enesehinnang... ? *

    fun, üks 007 film ei suutnud product placement'i osas head maitset säilitada. See, kus BMW-ga AVISe kontorisse sõideti... Õõõ...

    * Isiklikult tunnen ainult ühte osalejat saates. Täitsa tubli inimene.
  • Ma pigem ei kritiseeriks,kuda and ülesanded lahendasid.Sest ega häid varjante polegi.
    Pigem mis mulle silma jäi oli selline enesekindel(rind ette,pea ülespoole kaldus) hoiak ja liskas veel energiapomm.
    Kas tänapäeval ongi selline juht IN,kes rabeleb nagu duracelli jänes ja üritatakse näidata ÜLIMAT ENESEKINDLUST.
    Huvitav ,kas siis selline juht,kes on loid ja lösutab diivanil näiteks(kohati isegi laisk) on täitsa out või?

    Ja see koht oli ka naljakas,kui telki pandi üles,et Karu seletas midagi,et mis need 2 inimest seal tegevustult passivad jne?
    Et kui inimesle tõesti pole midagi teha,siis peab ta näitlema ,et ta teeb midagi või siis teisel konkurendile pasunasse andma ja tema töö talt ära krabama???
  • Mina pigem ühtiksin hr. M. Otsa arvamusega. EPL -st http://www.epl.ee/arvamus/400907
  • Keegi teab palju pudelivee tootjad maksavad TV3-le reklaami eest?
  • Kahju, et nii mehed kui naised tegid selle ülesande täitmisest omale miskit pioneerimängu laadset. Lootsin jupp maad asisemat mõtlemist ja korralikku ideed.
    Saate mõte on ju iseenesest väga hea, kuid paraku kippus juba esimeses saates välja ujuma see tüüpiline eestlaslik reality-show-likkus.
    Aga eks jälgime mängu edasi. Mine tea....
  • 1/14 miljonist 2 kuu peale on 71000/2 = 36 000 nö value. palju inimesi saab kätte 36k?
    ja seal mangus saab u lisaks rahale ka muid m6nusid. mäletame baaripaavot soho klubis voi spermaproovis :D

    alati tuleb ettevaatusega suhtuda tyypidesse kes end kiidavad. ja kui inimene räägib enesekindlusest siis on ta shallow!
    ja positiivne ellushutumine??? kas keegi saa aru et see on tee hukatusse???
  • naised on NAISED ja see paistis ikka igas elemendis välja..
    üksteise süüdistamine, nime valik, miniseelikud jne :)
  • ootame ikka meeste kaotuse ka ära.
  • Ujus üles vana hea küsimus, et kas juht peab olema kompetentne igas firma töö lõigus? Mitmed naiskandidaadid tunnistasid, et pole iialgi müügitööd teinud ja ei tea, mis see on. Teada värk, et enamus keskastmejuhte on lõpetanud mingi ülikooli ja siis suuremas ettevõttes täidavad piiratud ulatusega rutiinset ülesannet. Selle märkis ära ka üks meeskandidaatidest, kes pani lõpus killu, et 'ega müügitöö ei ole raamatust maha lugemine' :)
  • OTS epl`is selgitab hästi kes võitjad ja kaotajad:

    Ma tean juba eilse saate põhjal, kes on võitja.
    I koha saavutas YN kasiino, kes saavutas kasiinoreklaamipiirangu tingimustes tohutu reklaamikampaania (saade ise + eelreklaamid + muu kõmu, s.h. käesolev postitus).
    II kohale tuli produktsioonifirma, kelle näppude küle kogu selle rahavoo juures ka nii mõndagi kleepus.
    III - XIV kohta jagavad õlletootja ZWB, autofirma HUI, kinnisvaraarendaja KSG, nimetuks jääda soovinud puhke-ettevõte Virumaal, ja veel paljud just nagu saate sisu toetavad ettevõtted, kes järgmistes osades ekraanile ilmuvad.

    Kaotajad on kõik 14 saates osalenud vabatahtlikku. Läksid kuningakrooni peale välja, kuid said pähe narrimütsi. Jokkeri mütsi, kui soovite. Kasiinos võib ka hullemini minna.

  • Eks jah see pahura eestlase eripära,et kui keegi püüab olla läägelt ülipositiivne või enesekindel siis see mõjub eestlasele kui punase rätikuna.
  • enesekindlus on tagajärg mitte põhjus.
    enesekindlus tuleb kui sa tead mida teed ja sul on varuplaani ja sul on "garanteeritud" edu hea kodutööga.
    näiteks baaris naisi ära rääkida on palju raskem v6rreldes sellega kui ametiks oleks neid ära rääkida.
    raha teeb enesekindlaks, minu arvates naised hindavad rahaj6mmide enesekindlust mitte niiv6rd raha ennast.
  • rehatrader,
    kas just igas töölõigus peab kompetentne olema, aga tuletada, et – a) valdav osa veeostjaist on naised b) miniseelikus naine teisele naisele pole kõige atraktiivsem müüja c) pole mõtet müüa vett poe parkimisplatsil d) volüüm annab käivet – peaks olema ju kolmanda klassi võrrand?

  • What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about
    those people who say they are giving more than 100%? We have all been to
    those meetings where someone wants you to give over 100%. How about
    achieving 103%? What makes up 100% in life?

    Here's a little mathematical formula that might help you answer these

    questions:

    If:

    A B C D E F G H I J K L M N O

    P Q R S T U V W X Y Z

    is represented as:

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

    16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.

    Then:

    H-A-R-D-W-O-R-K

    8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

    and

    K-N-O-W-L-E-D-G-E

    11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

    But,

    A-T-T-I-T-U-D-E

    1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%


    And,


    B-U-L-L-S-H-I-T

    2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

    AND, look how far ass kissing will take you.


    A-S-S-K-I-S-S-I-N-G

    1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%


    So, one can conclude with mathematical certainty that while Hard Work and

    Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, it's the

    Bullshit and Ass kissing that will put you over the top.

    Important:
    This email transmission is intended only for the person or entity to
    which it is addressed and may contain confidential and/or privileged
    material. Any review, retransmission, dissemination or other use of,
    or taking of any action in reliance upon, this information by persons
    or entities other than the intended recipient is prohibited. If you
    received this in error, please contact the sender and delete the
    material from any computer.
  • Tuttavad meediasektorist:
    Mantlipärija esimesed vaatajanumbrid on väga nõrgad, samal ajal eetris olnud Talendijaht üle 3x rohkem vaatajaid kogunud.
  • Kunagi oli juttu, et Karu teeb Olümpiku IPO seetõttu, et saada inimkilpi endale ette. Ja tal see õnnestus ja eks seepärast oli ka IPO hind odav. Ma arvan, et "Mantlipärija" on samal eesmärgil tehtud. Pidevalt meedia tähelepanu all olek on neil igapäevane töine vajadus.
  • Pigem oli IPO hind odav seetõttu, et dealerid ei suutnud kõrgema hinnaga enam seda kellelegi pushida. Vähemalt nii räägitakse.
  • Olümpiku IPO oli hinnavahemiku peaaegu ülemises servas, seega oleks pidanud hinnavahemikku muutma kui oleks tahetud kallimalt müüa. Arvan et odav IPO oli ette planeeritud. Et rahvas saaks positiivseid emotsioone aktsia tõusust.
  • No igatahes on edukalt launchitud mantlipärija OEG rallima ajanud :D
  • Karu ei ole ju Eestis kuigi populaarne tegelane. Mitte isegi sellist haiglast huvi pole inimestel et noh vaatan ja omaette urisen ta peale. Trump oli aga oma värvika elustiili ja väljaütlemiste poolest ammu enne saate tegemist tuntud. Ja kogu aeg on see põnevus et oh mis ta järgmisena ütleb ja siis tuleb skandaal ja oi kui põnev!

    Ma ei kujuta ette et Karu hakkaks Liis Lassi teles sõimama ja oma veiseliha brändi aretaks.

  • Trumpi versiooni mäletan väga ähmaselt, pigem meenub sari Bransoniga. Selle mehega võrreldes on Karul vähem sära. Eesti saatest tervikuna pole midagi eriliselt kehva silma jäänud. Seda jah et pudelivee müügiideesid võiks ju ka koolilapsed välja käia ja ellu viia - see ülesanne käiks rohkem "ajalehepoisist/tüdrukust miljonäriks" saate formaati rohkem. Aga nii hea psühholoogiliselt mõjus number "miljon" on mitmed inimesed välja ajanud. Eespool öeldud, et tõsised tegijad selle palga peale tormi ei jookseks, see ongi meie väikses vabariigis ilmselt mängurhinged välja toonud. Pole mõtet vabandada et müük pole minu ala - peab ka seda oskama või vähemalt suutma sinna lülituda.

    to privador - minu teada ( ma võin eksida ) pole osalejatel saadete salvestamise ajal mingit väliskommunikatsiooni võimalust. Alles siis kui "välja" pääsed, saad telefoni tagasi.
  • Minu arust tegemist saate näol tegemist järgmise tõsise prohmaka ja kirstunaelaga TV3s. Ehk planeerimispoole täieliku möödapanekuga. Tegemist pole ju mingi prime-time saatega/formaadiga, Soomes oli Trumbiga versioon eetris alles hilja õhtul. Arvan et saate sihtgrupp on rohkem kitsalt näiteks LHV portaali kasutajaid versus Delfi näiteks Talendijahil.Aga noh mis reklaami sinna veel vaja myya olekski kui Karu on saate korra juba kinni tampinud ja teised sponsorid teise korra veel. Aga noh kehva reitinguga saateid primetimel loksutada on pikas perspektiivis ikka väga negatiivne.
  • Bottom line : WE HAVE TO TAKE OUR LIVES BACK FROM TELEVISION.

    Big Fat Obnoxious Boss oli jah hea sari - mulle meeldiks see ka, kui Eestis nn projektijuhtide ja üleväärsuskompleksis yuppie-wannabe'dele mõni samasugune purakas tüng tehtaks :-D
  • soomes oli ju täiesti oma saade ja sel olid vist üsna korralikud vaatajanumbrid, jari sarasvuo oli boss ja võttis oma koolitusimpeeriumisse (trainer's house) võitja mingiks keskastme juhiks tööle

    no d.trumpi vihkajaid on vähemalt samapalju kui vaimustujaid, selline armutu eneseupitamine hakkab vähegi mõtlevale inimesele vastu. rikas kloun

    with money, you can take person out of trailer park but you can't take trailer park out of this person
  • Olen kodanik Sarasvuoga isiklikult suhelnud ja tema koolitustel viibinud. Võtaks mehe kokku nii - Sarasvuo = Peep Vain minus the BS, plus INTELLIGENCE, plus actually being driven.
  • Kas mitte sihtgrupiks ei ole 30? kontorinaised? Ma ründaks edukaid kontoreid.
  • No WTF?!? Mitu lepingut siis mehed ikkagi müüsid?
  • 50 lepingut müüsid mehed!!
    naised 26?
  • Siiski päris hästi ei saa aru, miks see Sirle kinga ei saanud?
  • Usun, et neid jälgitakse ööpäev läbi ja vaatajad ei tea kõike, mille alusel otsustatakse.
  • Isiklikult leian, et Sirle ei saand kinga kuna siis oleks kõik justkui ühte auku - juhil pea maha.
    Praegu siis signaal - igaüks võib konkurentsist langeda ;))
    Aga naised tegid jälle endale ära - kuigi äsja oli uudis, et naisjuhtidega firma on kasumlikum or smth...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon