Kui juba müümiseks läks - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kui juba müümiseks läks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ja veel teine samaliigiline teema, ei taha teist teemat ära läbustada. Nagu osad teavad, olin ma mõni aeg tagasi päris tõsiselt mõlgutamas mõtteid oma SMS laenu business käima panna. Valmis sai loodud minu arust vägagi pädev tootekonseptsioon ja veelgi pädevam IT platvorm teenuse pakkumiseks. Kogu selle krempli käivitamiseks saime kokku ka raha veidi alla 5 miljoni. Kuna aga minu standardite kohaselt oli risk liiga suur, siis viimases otsas loobusime asja käivitamisest. Äkki keegi riskialtim ettevõtja, kellel on sügavamad taskud, on asjast huvitatud ja soovib saada endale sisuliselt võtmed kätte lahendust, et siseneda sellele turule. Arvestades juba valmistehtud tööd, oleks täiesti reaalne alustada tegevust 1 kuu jooksul. Paiskan siia kohe ka hinna välja- 200 000 kr, kuna just nii palju kulus brandi loomisele ja IT platvormi arendusele. Teenusserveri peab huviline ise muretsema, maksab umbes 20 000 kr. Süsteemi ülesseadmiseks uude serverisse saab meilt kindlalt abi.
    Nooh, rabage nüüd:o)
  • puhkjapojad, mingi mailiaadress vms?

    kui midagi tutvustavat oleks, siis oleks hää.
  • Mailida saab siia:
    mario.puhk@gmail.com

    Ma arvan, et tutvustada oleks seda asja kõige parem silmast silma. Räägiksin ja näitaksin kõike seda, mis omal plaanis oli, ehk et endale ei hoiaks midagi:o) Kui asi oli kuum, siis sai kokku kirjutatud projekti kirjeldus investoritele, seda saaks kohe levitada. Muus osas platvormi müügiprojekti kokku kirjutatud ei ole ja kas sel olekski mõtet. Iga üksikut IT vidinat on lihtsam selgitada ikkagi otse.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon