Fox news - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Fox news

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tahaks fox newsi vaadata, aga ei ole seda üheski kaabeltv paketis leidnud ... ?
  • Otsisin minagi, kuid kahjuks ainus võimalus tundub laadida alla tvuplayer ja kannatada nigela kvaliteediga pilti arvutiekraanilt. Laupäeva hommikune Bulls@Bears ja Cash In on täiesti vaadatavad saated, kui muidugi suudad kannatada ääretult vabariiklaste poole kallutatud kommentaare. Aga nagu isegi tead, see "mure" läbib tervet programmi ...
  • Starman vanasti näitas , ikka väga õudne asi: mitu inimest korraga räägivad üksteisest üle stuudios, usa lipp lehvis graafikale taustaks jätkuvalt, vabariiklaste senaatorid pidasid jätkuvaid kiidukõnesid jne.
    põhiline oligi bushi valitsuse piiritu kiitmine ja vastaste odav mahategemine alatute vihjete ja debiilsete naljade abil.

    see rämps kõlbab ainult pühapäeviti õudsa pohmakaga vaatamiseks kui naljakanal, sedagi pingutusega sest nii lame tundub.....
  • Proovige mõnda valgevene kanalit vaadata. Fox on ikka suht ok sellega võrreldes :)
  • Ennevanasti oli Foxi näha ka Viasati pealt. Absoluutselt parim asi, mis seal jookseb, on The O'Reilly Factor. Seda vaadates ei teagi, kas naerda või nutta.
  • Mul õnnestus kunagi seda kanalit veidi pikemalt jälgida ning ma pean tunnistama, et polnud nagu väga hullu midagi. Lihtsalt selline vasakliberaalsuse poole väga jõuliselt kallutatud tilulilu, mida CNNi ja BBC World üha enam näivad kultiveerivat oli keeratud täpselt pea peale. Igal jõul peab olema vastujõud, muidu puukallistajad, taimetoitlased, multikulturalistid (ja muud tegelased, keda Martin Helme ei salli), hakkavadki mõtlema, et neil ja ainult neil ongi õigus ning tõe monopol :-D
  • Offtopic. See Martin Helme tegelane ajab mulle natuke hirmu nahka. Kui ma kujutan endale ette, milline võis olla Hitler nooruspõlves, siis millegipärast ilmub mulle alati silme ette just selle härrasmehe nägu...

    Ilmselt on mul kompleksid vms...
  • Vaatasin esimest korda sel aastal kanal2 uudiseid täna hommikul ja tuleb välja, et samasugused lihtsatele kuid sensatsioonijanulistele mõeldud kanalid mõlemad. kindlasti on veelgi halvemaid olemas...
  • Tarantel, ära Helmet pelga - tavaline valge (kristlik) konservatiiv, kellel on tema maailmavaate pidev naeruvääristamine kupli kuumaks ajanud. Ta vastandab end teadlikult millegiga, mis on hetkel peavool ning on ka end ülimaks tõeks kuulutanud. Kommunismi-ajastu lõpupoole väljakujunemise eas olnud põlvkond on lihtsalt bulls**t'i suhtes vägagi allergiline.
  • Fox jooksis täiesti rõõmsalt suurel ekraanil Tartu mnt-l Mack's nimelises söögikohas.
  • Eesti poliitmaastikul, kus on saabunud lääneliku, suhtelise stabiilsuse ajastu (st keskpärasuse võidukäik, mis suudab edukalt ka väljapaistvad isiksused tasalülitada) on Helme väga tervitatav nähtus. Kõik tema omadused, mis võiks ärevust tekitada, suudab eelpool mainitud küpsuse saavutanud süsteem edukalt neutraliseerida ja järgi jääb terava keele ja tundub, et ka terava meelega alfaisend, kes kogu mängu huvitavamaks muudab. Pealiskaudsel vaatlusel tundub ta olevat nagu Savisaar, ainult terasem ja ilma oligarhidest sõpradeta. Kui ma ei eksi, siis tal kasvuga probleeme ei ole ning järglasi (sh meessoost järglasi) on tal ka, seega suureks ohuks teda pidada pole põhjust.
  • ...jajah, oluliselt suurema tõenäosusega on rezhiimi muutudes koonduslaagri komandandiks praegune kanepihõnguline vasakliberaalist tolerantsuspreester, kui Helme, kes ilmselt väga teadlikult provotseerides üritab sundida inimesi suhtuma kriitiliselt hetke domineerivasse poliitilis-maailmavaatelisse sättumusse. Ilmselt ta on piisavalt ajalooraamatuid lugenud, et aru saada sellest, et massis lollus võimendub ning kui miski kuulutatakse ülimaks tõeks, pole totalitarism kaugel. Euroopas võiks ka olla oma Fox News - oleks keegigi vähemalt praegust selgelt kallutatud nägemust keegi tasakaalustamas ning mõtlev inimene saaks võib-olla siis kahe äärmuse argumentide aluseks enda jaoks mingigi veidi adekvaatsema pildi kujundada...

    Aga veel üks tähelepanek seoses audiovisuaalse kultuuriga... Selline film nagu V-for Vendetta... Ma poleks eales uskunud, et kahte tundi on võimalik keevitada selline hulk lauspropagandat. See oli kõvasti hullem, kui nõuka-aegsed ideoloogilist sõnumit edastavad linateosed. Ma ütlen "Jumal küll," sest lausvasakpoolne film läks suisa nii kaugele, et teatada, et filmis eriliselt ilge tüübina kujutatud diktaator alustas "Konservatiivsest Parteist." Olgem ausad, parempoolsetel-konservatiividel sellist lauspropagandat hetkel teha ei lastaks. Ma isegi ei tea, kas nad nii räiget ajupesu genereerida suudaks....
  • Helme on päris lõbus joodik, kelle baarist saab ka sulgemisajal dringi kätte, kui end veendunud antikommunistiks kuulutad ja ähvardad, et muidu viid oma raha kommunistide kätte Nokusse. :)
  • Tolerantsusel on raske suurtesse ekstreemsustesse laskuda, sest tegemist pole eriti ühtse "liikumisega". Ilmselt oleks äärmuslik juhtum, kus iga vähematki kehtestamisvajadust vaadeldaks agressioonina, kuid sinna pole meil ohtugi sattuda. Tolerantsus on minu käsitluses demokraatia üksikisiku tasandil - seni kuni sa ei ohusta minu või minu lähedaste tervist ja vara, ei ole minu asi öelda, kuidas sa peaksid elama. Üheks vastandiks siis totalitarism: riigi kaudu ütleb sulle üks või teine grupeering, kes sa tohid olla ja kuidas sa tohid elada (kui üldse tohid...).

    Martin Helmega olen temalt seni loetud kirjatükkide osas nõustunud ainult selles, et Eestile majandusele soodsaim on madalate maksudega avatud vabaturumajandus. Ülejäänud osa tema sõnavõttudest jutlustab ikkagi seda, kuidas Helme arvates on õige elada ja kuidas ta _sunniks_ inimesed elama, kui tal vaid selleks võim oleks.

    Kui sa oled puhastverd eestlane (või siis vähemalt täielikult assimileeritud valgenahaline) kristlik heteroseksuaalne ainult traditsioonilist peremudelit toetav iivet tõstev relvastatud Eesti Vabariigi patrioot, kes on kaitseväes käinud, siis sul ilmselt Helmega probleeme pole. Muul juhul ootab sind: a)avalik hukkamõist b)väljasaatmine c)vanglakaristus d)surmanuhtlus.
  • Pean muidugi vabandama, kui tema lähenemine on peen huumor, mida ma oma tahumatu hipimõistusega pole ära tabanud. :)
  • Tarantel, ei ole peen huumor. On omasuguste viimane paaniline karjatus enne täielikku vaikust. Kahjuks kusjuures, sest mina toetan inimeste õigust omale arvamusele ning taunin selle mahasurumist demagoogia parimate või halvimate meetoditega.
  • Kes rääkis mahasurumisest? Meil on ju tolerants! Minu poolest võib ta rääkida ja mina võin talle vastu rääkida. Tema poolest võib ka tema rääkida aga mina enam mitte... Või noh, umbes nii ma olen aru saanud tema filosoofiast.
  • Kusjuures ma olen ka puhastverd eestlane (niivõrd kui selline asi üldse võimalik on), heteroseksuaal, ristitud, laias laastus samast generatsioonist, plaanis abielluda ja neli last muretseda.

    Aga samas mul on ka bi- ja homoseksuaalseid toredaid tuttavaid, venelannast tüdruk, surmanuhtlust õigeks ei pea, pooldan droogide legaliseerimist, kaitseväe efektiivsuses kahtlen jne. Reeglina ei taha kedagi seina äärde panna, hukka mõista või välja saata...

    Hirmutav, kuidas sarnane taust võib viia nii erinevate tulemusteni...
  • Hmm, minu teada ei ole Helme kedagi tapma õhutanud, millegi harrastamist ära keelanud, sõnavabaduse vastu ta pole, mingeid skinheadisalku ei moodusta. Kuigi ta väidetavalt vene keeles ei teeninda, siis tema baaris on olnud kuulda ka venekeelset jutuajamist...ja ikkagi kardab mõni teda jubedalt...ime, et maagilist uut trendisõna "fashist" pole veel kuulda olnud.
  • Minumeelest mass üritab pigem helmesuguseid -ära keelata- kui Helme endast erinevate kallale kippuda.
  • Ok, ma kirjutasin päris pika teksti valmis ja siis kustutasin puha ära. Ilmselgelt läheb asi offtopicuks ja jääme esialgu selle juurde, et tegemist on minu isikliku antipaatiaga, millega looritatult olen Helme kirjutistest kõik need koletud asjad välja lugenud.
  • Arusaadav, Tarantel. Aga Helme ja Fox News ei olegi nii teineteisest erinevad ja off-topic... Võiks isegi öelda, et Helme tiraadid Delfis on justkui kohalik The O'Reilly Factor või Rush Limbaugh raadiosaade - ehk siis miski, millele kohalik diskrimineerimise alla sattunud valge heteroseksuaalne haritud lipsukandjast mees võib pisar silmanurgas ja õlu käes kaasa elada.
  • Vahe on siis järelikult lipsus, sest enamik puukallistajaid on ka valged, heteroseksuaalsed ning haritud...
  • Eesti ei ole üldse hea näide, siin suhteliselt kõrgelt haritud valged heteroseksuaalid vabsee enamuses. :)
  • lauris71, "valge heteroseksuaalne haritud lipsukandjast mees" on eraldi kontseptsioon. Konservatiivse maailmavaatega kapitalismi armastav egoist - konservatiivide kui poliitilise jõu esindaja arhetüüp. Noh, mingi ennasttäis investeerimispankur või muidu egomaniakist valgekrae ;-D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon