Investeerimismess "Invest Mentor" - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Investeerimismess "Invest Mentor"

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sellel nädalavahetusel tulemas üks põnev üritus investeerimismessi näol. Reedel ja laupäeval (19. ja 20 okt) toimub üle 70 seminari ja koolituse Viru Keskuse ruumides. Messikava leiab siit. 

    Pressiteade selline:

    Tallinna Börs korraldab 19. ja 20. oktoobril Viru keskuses investeerimismessi. Eesti investeerimismaastiku aasta tippsündmuse eesmärgiks on säästmise tähtsustamine ja investeerimisvõimaluste tutvustamine.

    Investeerimismessi kahel päeval toimub ligi 70 seminari ja koolitust nii alustavatele kui ka kogenud investoritele. Suurel laval jagavad oma investeerimiskogemusi Rain Lõhmus, Kristel Kivinurm-Priisalm, Valdo Kalm, Märten Ross, Anu Välba, Alev Ström ja teised Eesti oma ala tippspetsialistid, tutvustatakse börsiettevõtteid ning toimuvad harivad mängud. Messil on esindatud pangad, varahaldusfirmad ja börsiettevõtted, kohal on ka Rahandusministeerium, Eesti Pank ja Finantsinspektsioon. Laval koordineerib tegevust väikeinvestor Marko Reikop.


    "Vajadusest säästa on viimasel ajal palju räägitud. Messi eesmärk on astuda samm edasi ja anda inimestele võimalus saada juurde praktilisi teadmisi säästude targaks investeerimiseks ehk vara kasvatamiseks. Investeerimises ei ole midagi keerulist ning selleks ei pea miljoneid või sadu tuhandeid kroone tagataskus omama," ütles Tallinna Börsi investorharidusprogrammi juht Kata Varblane.

    Investeerimismess on mõeldud kõigile, kes soovivad kindlustada oma toimetulek ka ajal, kus majandusel nii hästi ei lähe. Väärtpaberikeskuse andmetel on Eestis avatud 120 000 väärtpaberikontot, kuid aktiivseid – aastas vähemalt 5 tehingut tegevate investorite arv on vaid ligi 10 000 ning fondidesse on investeerinud 14 000 eraisikut. Tallinna Börsi hinnangul on ruumi nii kontode kui ka aktiivsete ja teadlike investorite arvu kasvuks. On oluline, et oma tulevikku kindlustavad investeerimisotsused oleksid targad. Mess on koht, kus saab küsida nõu oma ala professionaalidelt ning jagada kogemusi teiste investeerimishuvilistega.

    Investeerimismessi korraldajaks on Tallinna Börs ning partneriteks SEB, LHV, Nordea, Avaron ja Äripäev. Mess on külastajatele tasuta. Investeerimismessi kava on kättesaadav Tallinna Börsi koduleheküljel: http://www.baltic.omxgroup.com/?id=1310292 

    Investeerimismess on osa Tallinna Börsi investorharidusprogrammist "Invest Mentor". 

     

  • Rõõm on lugeda, et Tallinna Börs on varjust välja pugenud ja aktiivselt hakanud valgustuslikku tööd tegema.
  • Börsi poolt on messil tulemas kaks põnevat ettekannet nii reedel kui ka laupäeval. Kaidi Ruusalepp räägib sellest, et iga algus on raske. Alguse tegemine väärtpaberitesse investeerimisega samuti. On mõned head küsimused, millele vastuse andmine aitab algust lihtsamaks ja tulemust targemaks muuta. Kalle Viksi ettekanne on alternatiivsem, kus arutletakse selle üle, et alternatiivturud sünnivad
    reeglina protestist. Protestist karmistuvate regulatsioonide vastu või soovist luua investoritele ja kasvuettevõtetele senisest mugavam kohtumispaik. Milliseid uusi võimalusi toob Tallinnas peatselt avanev alternatiivturg Eesti investorile.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon