Ülemine menüüriba - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ülemine menüüriba

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • kas lhv on juba teadvustanud, et ülemise menüü teise taseme parempoolseimate elementideni jõudmine nõuab üsna tõsist näpuosavust ja kannatlikkust?

    ntx tab "Alusta" aktiivne ja kui siis "Finantsportaal" Investeerimiskooli üritada avada, siis peab ca 10cm ekraanil hiirega jube vaikselt ja sirgelt vedama, et uus alammenüü ära ei haihtuks.

    Üks võimalik real-life fix võiks olla, et uus alammenüü vähemalt paar sekundit ka ilma peal olemata suudaks lahti püsida.

  • Ma isiklikult vihkan kõiki selliseid menüüsid, mis automaatselt "end lahti kerivad" kui sinna peale hiirega pelgalt minna. Mina eelistaks, et menüü ennem ei "liiguta" kui ma olen selle peal hiirega klikkinud. Aga paistab et veebineegrid arvavad teisiti.
  • LHV menüüd ju samamoodi lahtiklikitavad. Kliki "Finantsportaal" ja voila, võid igast asendist sellele alammenüüle läheneda.
  • daman, kas sa teed hiire klikil ja hiire mitteklikil vahet ?
  • Jah, teen. Lühidalt võiks defineerida erinevust järgnevalt: Hiire klikk on sündmus, kus kasutaja vajutab hiire nuppu. Hiire mitteklikk on sündmus, kus kasutaja teps mitte hiire nuppu ei vajuta.
  • Täpsustus: Hiire mitteklik on ükskõik milline muu sündmus, kus kasutaja teps mitte hiire nuppu ei vajuta.
  • ttrust vist pidas silmas seda, et teise tasandi menüü ilmuks kliki peale, kuid leht samal ajal ei vahetuks. LHV menüü puhul me seda kindlasti ei tee, kuna siis peaks teise tasandi menüüdesse ka esimese tasandi jaoks lingid tekitama. Ausalt öelda oleks see nii halb lahendus, et ei saa eriti klikil ja mitteklikil vahet tegemisega turja kargamisest aru. Loodan, et ttrust viitab siin mõnele menüülahendusele, mille sarnast ta silmas pidas (saaks veidi paremini mõttest aru).

    ahtik poolt pakutud sekund-paar menüü lahti hoidmine töötaks ainult allapoole ära liikumise puhul. Üles liikudes peab menüü ikkagi alati kiiresti vahetuma. Seega abi oleks, aga mitte väga palju.

    Isiklikult kasutan arvutites, kus ma hiirt mööda sirgjoont liigutada ei suuda (igasugu touchpadi variandid), just seda damani poolt välja toodud varianti.
  • forbes.com lehel on näiteks analoogse struktuuriga menüüdel nimetatud 2sec delay ja igati mugav.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon