Kas Villu pannakse lõpuks ometi kinni?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
ehk siis, mida arvate, kas on võimalik et maadevahetamise afääris tuleb mõni süüdimõistev kohtuotsus?
-
Eesti riigis on süüdimõistvaid otsuseid ellu viimas kohtusüsteem. Kõigile outsideritele on see case nagunii läbinähtamatu, nii et ma ei näe erilist põhjust alustada uus teema kus hakatakse jälle niisama spekuleerima, arvama ja teoretiseerima. Kellegil lihtsalt pole adekvaatset ja reaalset infot.
-
momentum,
kui piisavalt provotseerivate/debiilsete väidetega mõnel suurel boardil esineda tuleb lõpuks mingi nõrganärviline insider ja laotab tegelikud faktid laiali, põmst nagu pärlid sigade ette.
siin on kindlalt inimesi kes teavad asjast kuid vaevalt et nad nii rumalad on, et siin muud teha kui pakkuda Jah/Ei vastust.
ma ei tea midagi, olen kuulnud kuulujutte ja lugenud lehti ja pakun, et osaliselt Jah -
hea point.
Päris terav lüke muidu :)
Jätkake -
oi kui lahke sinust...
-
Lihtsalt isiklikliku antipaatia tõttu oleks mul sügavalt hea meel, kui mõni erakordselt ülbe Jabba-the-Hutt'i meenutav poliitik peaks päikest mõnda aega triibuliselt või ruuduliselt vaatama. Tegelase anekdoodivestmisoskus ja see, et ta seltskonnas muhe kärbes on, ei kompenseeri kõike seda jura, mida ta töökontekstis suust on välja paisanud.
Samas on tõde ja vale, õigus ja õiglus jms kontseptsioonid paraku nii häguseks aetud, et kui tont pannaksegi kinni, siis piiksutakse pärast viis aastat, et see oli "poliitiline tellimus" vms. -
täna pääses siis rämpstoidu sööklat sulgenud "kangelane" seadusemuudatuse tõttu omavoli süüdistusest
muudan ära enda varasema pakkumise, villu ei saa karistatud, vähemalt kinniminekuga mitte -
opex:
kas Trašanov läheb kinnimajja? Või Pärn? -
huvitav miks jälle v6ru maavanem vahele jäi..
kuidas sa saad pätt olla kui sa pole muhe?
pätt oleku eeldus on ju vastane uinutada.
ernesto pääses seadusemuudatuse t6ttu,
burksimeelis pääses seadusemuudatuse t6ttu..
korruptsioon vist ka pole enam kuritegu :D
kysiks hoopis, kas keegi lhv foorumist kinni läheb? -
Riq -- Trašanov on Valga maavanem, mitte Võru.