Investeerimisülesande lahendamine
Log in or create an account to leave a comment
-
Kuhu ja kelle poole pöörduda, et abi saada ülesande lahendamisel? Hõlmab endas rahalise investeeringu paigutamist ja põhjendust. Vajalik ka analüüs.
-
Andrus Ansip on üks selliseid mehi, kes majandusest palju teab. Edgar Savisaarel on kah olnud silmapaistvad sõnavõtud.
-
nojah:D
ma mõtlen, et äkki keegi viitsiks aidata. Ma ei oska kuskile pöörduda ja ise ka hakkama ei saa. -
ok, 10 0000+KM, teeme ära :)
-
ehk annab tingida ;)
-
Aga alusta siis algusest ja kirjelda ära oma ülessanne. Muidu ongi nii, et saad laiale küsimusele laia vastuse:o)
-
ma sooviks suhelda läbi meili, jätan oma aadressi ja siis ma saadaks ülesande...kas sobiks nii? :)
kaljukits666@hot.ee -
vaja on leida minevikutootlused
-
Ärgem nüüd turgu hakakem solkima. SideKick oli esimene, las tema saab töö. Teeb teistele õlled ja hoiab järgmisel tenderil varju. Teinekord tuleks muidugi kõrgemalt lajatada, nii 199K umbes. Üle ei tasu, tuleb veel riigihankekomisjon vms. Küll hiljem annab postikulusid ja muid kelli-vilesid külge keevitada, et hind mõistlikuks saada.
-
kuulge tegelt ka, mul oleks tõesti abi vaja. siin ju sellisied inimesi küll, kes asja valdavad :)
-
Kas panen jutu õigesti kokku: sinu abistaja peaks ise sinuga ühendust võtma, paluma võimalust sind abistada koolitöö juures (eetiliselt pisut kahtlane nagunii) ja sinu ülesande ära lahendama. Sealjuures ei saa ta ei feimi (mida tooks avalik ülesande lahendamine) ega sulli.
Motiveerimise alal pead pisut vaeva nägema veel. -
pane see ülesanne siia üles, peamurdmine meeldib paljudele.
-
ma võtaks ise ühendust, kui teaks meiliaadressi ja kellega võiks võtta. ma sooviks abi ja suunamist, ei eeldagi, et ära tehtaks.
-
kust ma saaksin võlakirjade kohta 5 a. minevikutootluse?
http://www.baltic.omxgroup.com/market/?market=XTAL&pg=bonds¤cy=EEK&price=0 on eesti omad, aga ma ei leia sellist infot, mille põhjal analüüs teha. -
Võibolla vale kool ja vale eriala sinu jaoks?