Tõsiselt halvad restoranid - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tõsiselt halvad restoranid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Peppersack.

    1) "Üle tänava" kopeeritud, et mitte öelda varastatud, konteptsioon (mida ei ole viitsitud lõpuni ei kopeerida või siis mingigi omapärani vähemalt lihvida);

    2) Toit, mille tase ei suuda ilmselt eriti edukalt konkureerida isegi mitte Kesk-Soome bensiijaama tasemega;

    3) Krapist koletult kõvalt üürgav mega-kitsh - ehk siis "Gregorian : Gratest Hits" (Tule taevas appi!);

    4) Stressis ja seega mitte eriti abivalmid teenindajad;

    5) Turistide pideva edasi-tagasi saalimise tõttu on võimalik peasaali teatud laudades võimalik saada kopsupõletik;


    Verdict : 2/10 - Totaalne turistilõks. Peakoka eelmine töökoht oli ilmselt Lasnamäe getokooli kokatädi.
  • Aga selle eest söök, jook ja teater ühes kohas koos. Papp tuleb ju ometi. Eriti jõulueelsel ajal.
  • Huvitav et nad on siis nii alla käinud, kunagi umbes paar aastat tagasi oli ühe kogemuse põhjal tegu täitsa hea kohaga. Tänud hoiatuse eest!
  • Velikij - arvestades seal viibinud joobeseisundis turistide horde, siis pappi teevad nad tõesti ilmselt vägagi hästi. Isegi kuuldud siin Troikade ja OldeHansade käivetest-kasumitest jne. Äriideena annaksin ma sellele kohale hoopis teistsuguse hinde.

    Aga jah - ja teatri unustasin mainimata. See oli täitsa ok. Sai tähelepanu umbhalvalt toidult hetkeks eemale.
  • Hea või halb on paraku maitseasi. Määrab käibe- ja kasuminumber ja see eriti ei sõltu asukohast hea/halb skaalal
  • Rääkiga siia ka positiivsetest Tallinna restoranielamustest. Tchaikovskis on keegi käinud (Telegraafi resto)?
  • Velikij - teemapüstitus on "Tõsiselt halvad restoranid," mitte "Hea rentaablusega restoranid" vms... Ma vaatlen siin teemas restorani kui klient, kes peab lugu nii heast toidust kui heast atmosfäärist. Konkreetselt mainitud kohast ma seda ei saanud. Aga kui nigelatest kohtadest rääkida, siis Ekspressi restoraniarvustuses 9/10 saanud endise Tanduuri ruumides asub pleiss (nime ei mäleta) oli tegelikult täiesti keskpärane. Medium-miinus veisefilee oli soola- ja pipravaba keeduliha olemusega. Huh!

    Kõige kõikuvama kvaliteediga koha auhinna peaks saama aga ilmselt Lucca, kus on võimalik saada nii taevalikke maitseelamusi kui ka sõna otseses mõttes tünga. Veise sisefilee tellijale tuuakse kõigepealt ebakvaliteetne välisfilee... ja mõningate pretensioonide peale toodi siis veidi kvaliteetsem tükk VÄLISfileed. Kokk vaatas oma "laskeavast" tigeda näoga veel...

    (Miks jutt veise sisefileest? Aga sellepärast, et see on parim viis tuvastamaks, kas konkreetses söögikohas toidu tegemisest midagi teatakse ka või mitte. )
  • Peab ütlema, et Eesti restoranidest ei ole ma leidnud ühtegi, mille hinna/kvaliteedi suhe oleks paigas. Pole muidugi eriline väljassööja kah, aga kui ikka prae eest küsitakse 200 eeki ja enda kodus vaaritatud liha on parema maitsega, siis ei tõmba eriti restoranidesse. Ükstakama, kuidas stake´i nimetatakse, maitse kipub ikka ühesugune olema...
    Üldine trend viimastel aastatel on, et hinnad on kahekordistunud, portsjonide suurused ja kvaliteet vähenenud, maitseelamused kadunud. Üks väheseid kohti, kuhu ikka-jälle tagasi tõmbab, on Babyback Tabasalus. Kuigi ka seal toodi ükskord toit pooltoore ja jahtununa ette, nii et kogu õhtusöök down the drain... Tõe huvides pean muidugi mainima, et juhatuse suhtumine väga sõbralik ja see ebameeldiv elamus kompenseeriti viisakalt :)
  • Tchaikovski on suht ok. Teenindus hea, toit samuti üsna hea (sai miskit kala proovitud)
  • Sorry, Karumõmm, ei midagi isiklikku, aga peab ikka metsikult nälginud (või lausa lillelaps) olema, et Peppersacki sisseastumise mõttele tulla. McDonaldsini ei jaksanud enam kuidagi liibata?

    See jänesega anekdoot tuli meelde, et näib nagu, lõhnab nagu, maitseb nagu, hea, et ei.. :-)
  • Aga soovitage ka mõnd head restorani peale Tchaikovski
  • priitp, selgitus lihtne - mul toimus seal üritus. Seega sinnaminek ei olnud motiveeritud ei tühjast kõhust ega naiivsest uudishimust. Näljasena ma juba tean, kuhu minna.

    Muide, Lasnamäel on selline "shashlõtshnaja" nagu KASPI. Pean tunnistama, et ilmselt parima hinna ja kvaliteediga koht, mida siinmail leida võib. Liha on ehtne, seltskond kirev. Söök...naine teatas mul mõnuledes, et "ise teha tuleb kallim!" Parim illustratsioon kohale on see, et mu sõbra palve peale tuua endale "klaas vett," küsis ettekandja rutakalt "Smirnoff või Absolut?"
  • Vana hea Bocca kuulub endiselt lemmikute hulka, Vertigo restoranipooles pole pidanud pettuma
  • Bocca oli viimane kord nagu veidi "pubistunud" st kõik oli hästi ja veelgi paremini, kuid menüü ise... Ma ei taha heasse restorani minnes tellida "gourmet kanatiibu a'la carte", vaid ikka midagi muud.
  • mind on kõige rohkem häirinud pigem ülerahvastatus ja see, et kõik kohad topitakse laudu 20cm vahedega täis ning kui tahad õhtusöögikaaslasega veidi mingil teemal juttu ajada, siis pead arvestama, et ka kõrvalistujad kuulevad/kuulavad tahes-tahtmata teie jutuajamist ning privaatsus sellega veidi häiritud. vb ma ainus kellele võõrastega puntras koos istumine ei meeldi...
  • Ah see ei meeldi mulle ka, ole kogu aeg vait.
  • Mõmmik - kus see Kaspi asub täpsemalt?
  • Vot RIBE oligi see koht, kus sai keeduliha. Samas eelroog ning magustoit olid tasemel.

    Aga "linna parim shashlõtshnaja" : http://www.kaspi.ee/


  • Ai, blin, jesti kjelt njetu... :)
    Siiski, siiski, "suppid" täitsa olemas ;)
  • Karum6mm, Peppersack-s on kringlid täitsa ok ja pipargoogitaigen tundub ka ok. Ei ole veel koogiks teinud aga niisama süües on hea :)

    Head kringlid ja saiad on veel Bonaparte-s
  • Sai just pühapäeval käidud Tabasalus Hispaania restoranis: http://www.manolete.ee/
    Ärge ära ehmatage kui kohale jõuate - ise mõtlesime, et keerame otsa ringi aga tulemus...5+


  • Dominic on tõesti hea - seal tehakse päris kõrgetasemelist kööki mõistlikuma hinnaga. Dominic on koht kuhu minna, kui soovid klassikat, kuid päris Egoisti minna ei raatsi. Muuhulgas elu parim part.
  • Manolete on jah tõeliselt hea - selle kohta võiks öelda - ära hinda raamatut kaante järgi ..
  • Jutud käivad, et Lucca on lihtsalt headest töökätest tühjaks jooksnud töötingimuste tõttu.

    Julgen soovitada Apogeed, kuigi köögikomando tegi seda hiljuti maha. manager ei pannud kohta kinni mingite flmivõtete ajaks ja ise oleks ka vihane, kui peaks keset filmivõtteid õhtustama. ise pole küll ebameeldivusi kohanud. asub Tln Aia tänaval vanalinnas mingi hotelli all. sisse saab hoovipealt läbi hotelli.
    Paar korda olen käinud, teenindus väga meeldiv (isegi pettund komandolased kiitsid artiklis). tundub veel avastamata koht, kellele rahvahulgad ei meeldi peaks sobima.
    koduleht www.apogee.ee
  • Ö oli viimati täiesti super...ei mäletagi mida sõin, aga keele viis tingimusteta alla. Tuttav aga soovitas Chez Dominique Soomes, mis pidi väidetavalt andma igale Eesti restoranile silmad ette nii maitse kui toidu kunstipärasuse poolest.

    Aga strong sell soovituse annaks Bossanovale Raekoja Platsis alates seal ees kõõluvatest umbkeelsetest teismelistest "tervitajatest" kuni lõpetades kahetunnise toiduootamisega.
  • Chez Dominique's on kaks asjaolu :

    a) Michelini tärnid;
    b) Hüvastijätt rahaga!

    Ise kahjuks pole käinud! :-D Seisukoht pärineb sõpradelt soome yuppie'delt! :-D
  • No kurat, selleks ju väljas käiakse söömas, et rahast lahti saada!
  • winger, sa saad rahaga hüvasti jätta kolmel viisil....

    a) Buenos Aires - kulutad 500 EEK näkku ja oled õnnelik, et kere on triiki mingit hästi tehtud surnud looma täis;
    b) Ö - kulutad 1000 EEK näkku ja oled õnnelik, et said vähe, kuid said asju, mille maitsed helisesid sul üle kere;
    c) Chez Dominique - kulutad X EUR näkku ja oled õnnelik, et said b+ selle, et saad rääkida, et sa oled Michelini tärnidega restos käind.

    Minumeelest kõik väga head viisid.
  • Naisevend oli käinud Chez Dominiques ja võtnud üllatusmenüü. Kiitis küll taevani.
  • Ma panin selle käigu endale plaani praegu.
  • Kui kiitmiseks juba läks, siis Kolm Õde on väga hea - interjöör, maitse, teenindus, kõhu saab kah täis. PS! Soome turiste vähe!
    Parimat!
  • Kas keegi asjatundja võib nimetada 4-5 head kalarestorani (erinevates hinnaklassides) Tallinnas? Paraku tundub mulle, et on endiselt natuke raske leida maitsvat kala Tallinnas.
  • stefan,
    kui Ida-Eestisse Mustvee kanti satud, siis üsna maalähedane, maitsev ja odav kohalik kalahõrgutis on saadaval kohvikus, mis asub Mustvee-Tartu maantee ääres koordinaatidel 58.78426N 26.93419E
    Vähemalt eelmisel suvel oli see nii. Talvel vist ei tööta?
  • 1) McDonalds Sõpruse puiesteel ja Sõle/Paldiski maantee ristis. Väga hästi prognoositava hinna-kvaliteedi suhtega. Value for money on hinnaklassi arvestades korralik.
    2) Kebabipleiss Nõmme Keskuse taga - überfood, unterhinnad. Vabaduse puiestee oma pandi kahjuks kinni.
  • See pisike kebabiurgas on tõesti hea vaheldusepakkuja.
  • Millisest kebabipleisist Nõmme Keskuse taga me räägime? Keskuses endas on Chopsticks ja tagapool hoopis Sõõrikukohvik.

    Muidu Nõmme piirkonna gurmaanidele sobib veel see kollane burksiputka Hiiul, kus õhtuti saab imetleda vanu saksa kärusid. Kõik, kes lähevad ajavad mõne roti alla ja toovad uut liha, saavad 10% alla!
  • See jääb sõõrikukohviku ja keskuse vahele, peaaegu poolele teele, vasakut kätt, puumaja.
  • Türgi restoran Nõmme keskusest Hiiu pubi poole (nimi ei tule hetkel meelde) on väga hea hinna / kvaliteedi suhtega. Wrapid ja ka praed viivad lihtsalt keele alla (süüa teevad autentsed türklased, kelle üks eesti naine minu arust kodustanud on).

  • hiiu pubi on muidu tore koht, ent viimati sain seal 99 kr eest natuke liiga vähe süüa. kui asja nimi on "kõva kõhutäis", siis see küll nime väärt polnud, pigem nagu "einekene"
  • tähelepandamatus puumajakeses kadrioru veerel asub Tigu.

    stefan - julgen soovitada, pole küll 100% kalarestoran, ent mõnus vahemereline köök ja peale kala igasugu muidki elukaid. äärmiselt hubane koht, äärmiselt sümpaatne perenaine oma asjatundmisega, väga hea veinivalik ja väga head soovitused.

    ega ta nüüd teab, mis odav ei ole, küll aga oma hinda vääriv.

    http://www.tigukohvik.ee/
  • yks naine kodustas mitu tyrklast? kas see on see trummi tänaval, st suusasilla alt läbi ja vasakule nomme keskuse poolt tulles?
  • Mis selle Nõmme Keskuse taga asuva kebabiurka nimi ja aadress võiks olla?

    Stefan, kalarestoranidest Tallinnas kipub meenuma ainult Mõõkkala. Ise pole käinud. Samade omanike teised kohad on veidi üle keskmise.
  • pealkiri ei lähe enam postitustega kokku
  • Jaama 3 või Jaama 5. Nagu ttrust ütles, keskuse poolt tulles vasakut kätt, pruun puumaja. Tegu on tõsise urkaga, sees ongi vast 2 või 3 lauda ning mitte midagi peale kebabi ei pakutagi :) Kebab aga, ohohohohoh, millest me räägime. Seda peab proovima.
  • Täpsustuseks siis niipalju, et tundub siiski Jaama 3 olevat. Kebabiputka pikkus ja laiuskraad igatahes sellised:

    Long: 24 41' 05"
    Lat: 59 23' 14"
  • Stefanile, kalarestoranidest.

    Number üks kalakoht on kahtlemata Gianni, lai valik nii kalu (kaaluga) kui valmistamismeetodeid. "Soola all" teevad nad kala Eestis ainukesena, minu teada. Üks kallimaid kohti ka samal ajal, hinnatase Stenhus.

    Kui võtta "päevapüük", võib head kala saada Stenhusis, Kadriorus, suvel ka sellises naljakas kohas nagu Bally'se kasiino kõrval. Ö-s olen ka huvitavat kala saand. Pegasuses on kõva tuunasteik.

    Muidu söögikohtade TOP7 IMHO (üldise söögitaseme järgi):
    1. Stenhus (ei ütleks, et Chez Dominique'le alla jääks)
    2. Pädaste (ka ülikõva, tubli taseme tõus on toimunud viimasel kahel aastal)
    3.-4. Gianni, Ö
    5. Pegasus
    6.-7. Gloria/Egoist

    Tigu, Sisalik, Controvento, Attimo on kõik huvitavad omas nishis. Vertigos on suvel huvitav terrassil olla.

    Ise olen suur söögifänn. Ühes teise jutulõimes mainit riietuse teema on mulle ainult piin, kahjuks peab ju kuidagi välja nägema. See-eest söök on siiras rõõm ja iroonia heada kohtade kulukuse üle (Karumõmmi soome sõbrad) jääb mulle kaugeks. Päris mitu suve olen koos sõpradega suviti reisimas käinud, põhi(et mitte öelda ainu :))eesmärgiks hästi süüa. Mitte tingimata väga kallilt aga huvitavalt. Micheline proovime ikka ka mõne võtta. Ei tunne et raha oleks kuidagi valesse kohta läind või et selle eest oleks midagi paremat saanud.

    Inimesi on ikka mitut sorti ;)
  • Mustafa, sotsiaaldemokraatlikus keskkonnas kasvanud inimesed ongi sellised. Neile on lapsest peale selgeks tehtud, et heas restoranis käivad ainult pursuid ja seda ka eputamise pärast. Mina olen ilmselt väga ebaproportsinaalse osa oma sissetulekust aegade jooksul erinevatesse headesse söögikohtadesse vedanud ja ei kahetse ühegi kulutatud krooni pärast. Elul peab maitse olema.
  • Nii imelik kui see ka ei kõla, siis Tallinki ala carte esimesel korrusel on väga maitsva söögiga. Tuleb muidugi ka aus olla, ei ole seal käinud juba paar aastat enam, kuid sel ajal oli väga hea söök ja Soome turistid ala carte ei tule, vaid jäävad kuhugi seinte taha buffet'i osasse.

    Buenos Aire'st siin juba kiideti - tuleb nõustuda, hinnalt talutav ja sööki palju ning liha tõesti hästi tehtud. Tuleb veel öelda, et menüü on ääretult suure valikuga.

    Lisaks viimasel ajal täitsa mõistlike hindadega ning hea söögiga oli restoran Pärl pirita rannahoones. Samas kuulsin siin õelt juba viimase käigu kohta, et söök oli kehv. Mine tea ehk siis varieerub!

    Kunagi oli selline fantastiline Thai köögiga restoran nagu Siiam. Paraku kolisid nad ja peale kolimist kannatas kõik.
    Mõistliku raha eest päevasel ajal head Thai kööki saab kadriorus olevast restoranist Villa Thai'st.

    Oleneb mida otsite, aga Amija kadriorus jaapani restoran on fantastiliselt heade söökidega. Okei interjöör on juba vanem, aga söök on hea ja hinnaklass mõistlik.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon