Meestemood meie moodi - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Meestemood meie moodi

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Me teame, kes kuskil moblavõrgus on või kus restos ta söömas käib. AGA!
    Kõige tähtsam on MOOD, kvaliteetne meestemood!

    Kust ostate omale vaba aja rõivad, ülikonnad, pintsakud, särgid, lipsud, kingad, käeketid, kuldsõrmused, hambakaunistused?
  • miks see nii tähtis on? vahet pole mis seljas on
  • riivm on ilmselt ilueedi, mis muud :)
  • Parimaid tätoveeringuid saab ainult tsoonist...
  • ja soliidse õllekõhu kodus diivanil lesides!
  • kaltsukast ostan.
    mõned asjad antakse suisa tasuta.

    =)
  • Ilusaid ja moodsaid riideid? A neid jagatakse aprillis ju!
  • ma ostan poest riideid. rlivm, kust sa ise ostad?
  • LHV vaba teema foorum on muutumas tõeliseks lifestyle portaaliks :P
  • Mina ostan internetist. Aga ma ei ütle milliselt aadressilt, sest mul lihtsalt on vaja ikka teistest natsa parem välja näha :-D

    Aga pean tunnistama, et übermugav. Koos delivery'ga enamasti kuni poole odavam, kui siin poes. Ja kui ei sobi, saab tasuta tagasi saata. Kui viitsiks, võiks tõsiseks ilueediks hakata.

    Poest...enamasti ei osta väga. Viimati soetasin hilbu Rotermanni kvartalist G-Star Raw poest. Seal on päris cool'id kaltsud, I tell ya.
  • Karum6mm - Raisk. Ma olen viimased 3 aastat ostnud endale riideid Lõuna-Euroopa kuurortitest, kus G-star Raw poode on. Need nagu lähevad hästi selga. Nüüd kuulen, et Tallinnas sama pood. Normaalne.
  • Kunagi avaldati kuulutusi, et toodame nahktagisid tellija nahast.
  • vanema kooli investorid ei käigi poes riideid ostmas, neil on garaazhis veel neid Marati särke järel, millele nad kooperatiivide ajastul pilte peale trükkides ja turul müües oma esimese miljoni teenisid
  • Blink, ära muretse - see pood on lahti mingi kuukese seal vist. Kuulujärgi olevatki ühel fännil kops üle maksa lennanud, et aiva väljamaalt peab G-Stari ostma ja panigi poe püsti. Esimene kord elus on mul jope, mis ISTUB seljas, kus on piisavalt taskuid, mis on samas soe ning näeb välja nagu mingist low-budget ulmefilmist.
  • Me ei ela enam Maailmasõja-järgses Eestis, kus mees, kellel on veel käed ja jalad otsas, oleks ainuüksi selletõttu Hot Stud. ;)
    See, et mehed oma välimuse eest hoolitsevad on täiesti normaalne, lausa elementaarne. Nii et teema on igati õigustatud vabade teemade all.
  • Justjust, Kittyy.... Eesti mees paneb oma rohelise-lillatriibulise kampsuni selga, khaki-värvi kottpüksid jalga, lisab sinna ümara otsaga taani pensionäri kingad ja siis läheb sooritab talvisel ööl suitsiidi, sest ükski naine talle tähelepanu ei pööra. And he wonders... yes...he wonders...
  • Kui keegi hakkab tänapäeval rääkima moest, siis peaaegu alati hakatakse tegelikult rääkima brändidest. Kogu brändinduse kontseptsioon tekitab minus aga tugevat vastumeelsust, eriti peale seda, kui olen pisut reklaamipsühholoogiaga tutvunud. Moetööstus esindab kaubamärgi ja inimese mõistusega manipuleerimise üht kõige närusemat suunda. Tehislikult tekitatud vajadus, mille täitmise eest (ehk raha välja käimise eest) saad tehislikult tekitatud tasu - tunde, et nüüd oled parem, ilusam, lahedam, ahvatlevam, rikkam.

    90% sellest, mis sulle maha müüakse, pole absoluutselt seotud riideeseme füüsiliste omadustega. Tegelikult müüakse sulle tundeid, mis pole sulle isegi loomulikud. See on natukene nagu narkomaania, mis võib areneda isegi tõsiseks tarbimissõltuvuseks, kus sinu eneseväärikus seotakse hilpude omamisvõimega (ja ma ei tee nalja, shoppamine võib muutuda haiglaslikuks).

    Sajand tagasi räägiti moest, kui lõigetest ja materjalidest. Praegu ei ole see lähenemine arusaadavalt otstarbekas - raske on leida mõnda riietuseset, mida maitsekalt kombineerides "moodsa" pähe ei õnnestuks esitleda. Sisuliselt kõik on lubatud. Aga nõndaviisi on raske asju müüa, seepärast leiutatigi kaubamärgindus. Et lammastele kraami pähe määrida. Ja kõige parem osa, et lambad hakkavad ise oma ajupesu õigustama. Kes kõige kõvemini õigustab, on kõige suurem lammas.

    Nii et mõtle järele... Kui ostad midagi, sest sulle meeldib selle värv, teostus, materjal, krae, vooder, siis on ok. Aga kui põhjendad stiilis "Mulle meeldivad Montoni/Bossi/G-Stari/Puma/MisIganesKuumaBrändi asjad!" (kasvõi alateadlikult), oled suure tõenäosusega lammas. Bäää!

    Aga õige ülikonna tellib härrasmees ikkagi rätsepa juurest. :)
  • to riq:

    Kittyy (suure algustähega) rate konto on enjoymyhoutecoutureheelsupyours.com. :)
  • kuna olen itimees, ei tea ma moest muffigi! äkki valgustasiksite?
    PS! hetkel on popid helesinised kampsikud ja t-särgi asemel kantakse H-särke. ;)
  • Tarantel, olen täiesti nõus Su väidetega. Aga brändindusega käivad kaasas mõned head nähtused - esiteks mingisugune stabiilne kvaliteet, teiseks tead, et selle brändi tooted sulle sobivad ja selga istuvad, aga teise brändi omad mitte. Minu elu teevad küll brändid lihtsamaks.
  • See brändi rõhutamise teema on tõesti viimastel aastatel haiglaseks muutunud. Ca 3-5 aastat tagasi oli suuremal enamusel meeste vaba aja rõivastel rinnal näpu otsa suurune logo. Mis täna toimub, need logod on paisunud korda kaks - nalja ja nutuga pooleks näiteks tagasihoidlikust Lacoste krokost on saanud mõttetult suur roheline peletis, Ralph Laureni hobusest on saanud peaaegu et ratsavägi, Armanist pole üldse mõtet rääkida. Õnneks formaalsete rõivaste liinid ei anna disaineritele palju mänguruumi ja need on jäänud logonduse osas "normaalseks".

  • Pane ennast riidesse nagu tahad, aga kui seltskonnas räägid nagu joodik külapoe ees, siis ei aita ükski frakk ega kaubamärk!
  • lisaks ttrusti mõtetele
    kui oled avastanud, et ühe brändi riided sulle istuvad nii lõikelt, kui ka stiilit ei pea sa enam tuhnima läbi kõiki riidepoode, vaid piisab antud brändi või brändide poodidest.
    Mul pole aega, et käjja läbi pooled Tallinna poodidest ja sealt omale riideid otsida, lähen kindlate brändide poodidesse ja ostan sealt vajalikud asjad.
    1. saan ennast normaalselt riidesse ilma et oleks moeteemaga kursis.
    2. ei kuluta päevi erinevates poodides kolamiseks, vaid saan selle aja LHV foorumis veeta:)
    3. rahaliselt kulutan tõenäoliselt samapalju, kui mittebrändikaupu ostes või siis erinevate brändide kaupu ostes.
    Moemaniakke ja ostuhaigeid brändide rägastik ei piira niikuinii, need ostavad niikuinii rohkem ku vaja ja kulutavad rohkem kui vaja.
    Loomulikult ei taha väita et brändindus endas ainult head kätkeb, kuid inimene peab säilitama mõõdukuse.
  • Ka Taranteliga nõus. Natuke vale lähenemine inimeste poolt. Samas pean nentima, et kallis firma teeb ka tihti häid asju. Kui ise lähen poodi siis kõigepealt vaatan disaini siis hinda ja lõpuks firmat. Ja ikka satub viimaseks mingi Boss vms. Pigem 1 väga hea särk kui mingi 10 suvat. Võib muidugi ka teist pidi, kui elad maal ja naine olemas. Kittyyga 100% nõus, hea naine ei taha minna välja mehega kes pole hästi hoolitsetud ega näe ´´cool´´ välja. Selle väite eiramine meeste poolt on nagu, et naise välimine ilu pole oluline.
  • Tarantel, täitsa nõus. Brändihullus kui kinnismõte, et igale hilbule peab olema suurte kuldsete tähtedega mingi itaalia homoseksualisti nimi tikitud, kuulub tõesti sinna lambamõtlemise ja psüühhilise häire valdkonda. On ebaõnn olnud tunda mõningaid inimesi, kelle jope maksis oma kolm keskmist palka, kuid kes sõi kuu lõpupoole reanimatsiooninuudleid ja oli kõigile võlgu.., :-D

    Samas ka ttrustil on point sees. Brändindus aitab kohati orienteeruda - kui ma korra elasin läbi vajaduse proovida 10 eri firma teksaseid, siis selle kadalipu korra läbinuna, ma seda enam tegema ei pea. Ma tean, et üks konkreetne BRÄND teeb minu tagumikuga sobivaid pükse. Neid ma siis ostangi (mõõdu järgi ja kasvõi internetist)... Ja ilmselt ostan ka sama brändi pluusi ja jope - no kui ma sinna poodi juba korra sattusin ja need omavahel sobivad...

  • kui on heas vormis treenitud keha, siis sobib seda katta ükskõik mis tootja rõivaga. Siis hakkab mängima juba materjal ja lõige. Kui oled aga kõva õllelihasega, siis seda saab kauniks muuta tõepoolest ainult kõva brändiga, ja kavala ilunipina tasub kasutada kampsuni alla peidetud trakse.

    Materjali kohta ütleks välise vaatluse tulemusena, et Itaalia disaini laiatarbeseeriad, igatsugu Jeans-variandid on sageli kuskil Indoneesias/Rumeenias halvasti õmmeldud ning pahatihti on materjalivalikus ka palju nailonit.
  • Moderaatorid, palun kustutage kõikide postitused ära, sest nad räägivad off topic!
  • Püksid: Sangari (hootkotüürijate keeles sändžeeri) teksased. Istuvad ja kuluvad samamoodi nagu 10x kallimad bränditeksased, selle vahega, et neil ei ole nõmedaid läikivaid vidinaid nii palju küljes.

    Jope: sõjaväe ülejääma poest ostet jope -- hoiab sõduri sooja, hoiab ka minu; pealegi on sõjaväejopedel enam taskuid igast asjade panemiseks ja need on ka tehtud vastupidavamast materjalist kui mingid jällegi 10x kallimad brändinimelised oh-ma-olen-nii-aktiivse-eluviisiga-lumelauasõitja -joped.

    Jalatsid: kingade ja saabaste valik on mul tõesti vähe tõsisem probleem, sest jalanumber on pikalt üle ELi normistatud skaala ülemise piiri. Seega tuleb vajaduse tulles kingapoes lihtsalt üksteise järel jalga proovida kõik neist vähestest jalatsitest, mis numbrilt sobivad ja siis osta neist kõige mugavaim paar. Olen mitu korda mingit tõelist kräppi ostnud, mis vastu ei pea ja ka hilisemal kandmisel on ostutnud hoopis ebamugavaks. Seega jalatsite koha pealt ei ole mul selget valikut välja veel kujunenud ja kardan, et ei kujunegi. Viimaseks parimaks ostuks on olnud mingist Soome supermarketist banaanide kõrvalt leitud tossud, mis olid 150 euroselt hinnalt 20 eurole allahinnatud ainult seepärast, et neist oli järel ainult minule kohased numbrid (sic!). Kohutavalt mugavad, istusid jalga proovimisest saadik nigu valatult. Teine hea ost oli mingilt laadalt karvase sisuga Poola päritolu päritolu talvesaapad võitmatu brändinimega: Hacker.

    Kuidas sellist riietumist nimetada? Mingi haute-couture vastand? Odav-kotüür? Madal-kotüür? Ükskõik-kotüür? Kannan-mis-ette-jääb-ja-mugav-tundub-kotüür?
  • käjja -> käia
    bestest kingad on ecco tömbi ninaga! aga - koik asjad, ka riided, peavad olema nii mugavad et ei pane tähele ja nii odavad et osta voi iga päev uus. ka naine. norm välimuse saab ka näiteks A&G poest doktoririietuse ostes - lumivalge vormir6ivas, kerge hooldada, odav :D ja naistele ikka arstid/vormiriietes mehed meeldivad :D

    siiani k6ige parem särk on täislinane, brand ei maleta. pyskid ilmselt levise omad voi siis mingi nobrand nahkpyksid millega saab edukalt 10aastat käia absull koikjal, k.a. ujumas jaaniööl. uus trend ongi tehnoloogilised riided, mis tunnevad ära kui kehatemp langeb voi syda enam ei löö. hästi sheff oleks ikka riietuda nii, et riided su ymber on funktsionaalsed. et saad särgiga käia lumesajus lehmalypsil ja presidendi vastuv6tul - james bond ikka naistele meeldib!
  • Bottom Line : LHV Foorumis kommijate lemmik-riidepood on Kroonu Ait.

    Machovärk, mitte mingi metroseksuaalide tilulilu! :-D
  • Tähtis on stiilipuhtus, et riided oleksid harmoonias. Nii omavahelise kombinatsioonina kui ka isiku iseloomu ja kehakujuga. Kuna ise meenutan välimuselt hajameelset kiilanevat ülekaalulisusele kalduvat professorit, siis on nigu veic imelik käia top-trendikana. Piirdun klassikaliste teksade, triibulise triiksärgi ja kampsuni/pusaga, môistagi uuepoolsed, puhtad ja hästi lôhnavad. Kuna olen ise piisavalt "originaalne", siis riietel originaalimärke ei vaja.
    Noortele meestele, kes aga noores kanakarjas jahtides esimest kukke tahavad mängida, soovitaksin puhtaid keskmisest veidi kallima välimusega riideid, senisest rohkem tähelepanu soengule (regulaarne juuksurikülastus) ja NB! korralikud uue väljanägemisega jalanôud! Lôhnaks sobib Armani (näiteks: Emporio He), Lacoste "Pour Homme" vôi Boss "Boss". Iga sellise riietuse juures peab olema mingi vürtsikas element, mis kohe teiste tähelepanu endale tômbab - omal ajal oli selleks pats (nüüd täiesti out!) vôi surfari kaelakee, nüüd vist huvitav mütsilodu, kuid ka selle aeg hakkab läbi saama - olge leidlik ja valige endale see isikupärane vürtsi lisav riideese kui teid iseloomustav kergesti meeldejääv väline detail (omapärased silmatorkavad prillid, suur rinnamärk ootamatu sônumiga jne.). Juurde lisada muidugi veel rohkelt enesekindlust (et jääks mulje, et olete lahe ja trendiloov kutt) ja selget silmavaadet koos sundimatu vestlusega. Proovige ja katsetage kodust veidi kaugemal, kui kardate eksida ja kodutänaval naeruväärseks tolaks sattuda.
  • Teksatrendi põnevus kisub kahjuks sinnapoole, et iga aastaga muutuvad järjest õhemaks.
    Öeldakse, et mida rohkem kulunud, seda moekam; tegelikkuses eesmärk, et poole aastaga ära laguneks.

    bränd brändiks, aga jalga istumise mõttes hilfigeride ja eccode riiulitevahel leian mugavad jalanõud/riided üldiselt kiiremini kui nö mittebrändipoest. Üle 15min ei tohiks ühest poest sobivate riiete leidmisele ikkagi kuluda. Isegi siis, kui ei tea oma pükste mõõte peast.
  • taksidermistiga igati nõus....Mugavus ei ole tähtis kui on klubisse või kuhugile pidulikumasse kohta minek. Mugav peab olema kodus teleka ees, näiteks boxerite väel pool horisontaalis, kus ühes käes õlle ning teine käsi on pooleldi hõivatud (AL Bundy style)
  • ma ostsin viis aastat tagasi ecco kingad ning ei suuda mina neid ära lõhkuda või lääpa tallata, ilmselt pärandan pojale:)
  • Jahh, Al Bundy stiil on ka supermugav. :-)))
    Môtlesin oma hetke stiilile ja kokku tuli ka päris huvitav kompott :-)))))
    -Kampsun on ämma jôulukingitus
    -Helepruunid tanksaapad Lääne-Rootsi väikeasula rahvamajas toimunud allahindlusmüügist (koos teise kingapaariga kokku 300SEK)
    -Talvemüts kihnu kuulikindla mustriga Tartu käsitöö keldripoest.
  • ise käin vabal ajal niimoodi ringi: http://www.kroonuait.ee/pildid-kaubad/snaiperiylikond2.jpg

    maandab pingeid.
  • heh. brändid, moed... riided olgu mugavad ja ärgu naeruvääristagu kandjat. kogu moos. see mis sildi peal kirjas mind ei huvita. Talvel tahan sooja jopet, sooja mütsi ja pükse. kindaid ka. Suvel tahan, et poleks palav. ja et jalad ei higistaks. sandaal ja lühikesed püksid. T-särk. täiesti savi mis maksab ja kelle või mille nimi sildi peal. Kui keegi arvab, et ta saab n*kku siis ja ainult siis kui kallid moeriided seljas, siis eksib. Ise peab ka mees olema. Aga eks see ole igaühe enda asi, mida ta kannab. Ei vääri teemat.

    Ja üldse võiks teha uue teema. "Milline auto tõmbab paremini" ...-Bemar astub hästi.- .... -a mu lexus läheb nullist sajani 6 sekundiga!-.....-no a porsse! see rebib nigu loom!-....-tra, kui ma oma mesaga lapatsit annan, saate kõik põske"-

    Jube Delfiks kisub. vist. ei loe delfit. ja ärge isiklikult ka võtke.
  • ongi delfi ju!
    tean yht bemmitsikki kes peale gs300 korra istumist istub nyyd 6htuti käsipõsakil aknalaual ja unistab..
  • võib-olla ma olen idioot ,aga ma pole kunagi aru saanud miks peab mingi autoga koha pealt nullist sajani kiirendama.mul pole endal elu sees vaja läinud.;)
  • Noh mõnikord maanteel tõmmatakse ette ja siis venitakse minut aega, siis ma ei saa küll aru et kui niimoodi lõigata julgeb miks siis pedaali vajutada ei jaksa piirkiiruseni..
  • Kiirendust on siis vaja kui tallinna liikluses kulged ning korraks järvevanal vasakusse sõiduritta satud. Hetkega on perverdid meetri kaugusel piidlemas, mõni vilgutab tuledega ja sipleb vasakule-paremale.
  • riq, aga see ongi nii. Mul naisel gs 300 ja see auto ongi oma iseloomult/disainilt jmas sügavalt naiselik. Ma ei imestaks, kui selle "performance luxury sedan'i" olekski mingis osas naised valmis vorpinud.

  • To CharlieF: Autoküsimusega foorumit pole mõtet teha ju. Nagunii sõidavad kõik siin KIAga. Tähelepanek lihtsalt.
  • ei ole kiadega, mina sõidan hyundaiga ;)
  • Kas keegi jagab kogemusi Gowri ja Sangari mõõdusärkide osas? Siiamaani välismaa firmadelt tellinud, mõtlesin et võiks eestimaist eelistada. Kas tasub ja kumba teie soovitaksite?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon