Naistenurk - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Naistenurk

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Märkasin, et oleme naised täiesti hooletusse jätnud!

    Naised, kuidas jõudsite investeerimiseni? Kuidas avastasite money managementi vajalikkuse elus? Millised on ambitsioonid?
  • See teema on jõhker meeste diskrimineermine. Läheb paragrahvi alla. Palun kustutada.
  • Pigme tuleks siin lõimes ära keelata meeste postitamise võimalus.
  • Aga siis tuleb meestenurk ka teha. Vastasel juhul tuleb LHV-l soolise võrdõiguslikkuse osakonnaga tegemist!
  • Tegelikult tuleks teha ka Investorite tutvumisteenus ja kosjakontor, sest vaadakem tõele näkku!
    Paljud sophisticated mehed siin LHV foorumis on murelikud poissmehed, kes vajavad ka ARMASTUST!
    Asi on väga tõsine, sest researchide tegemine ja fondide juhtimine on hard work ega jäta eriti vaba aega sotsiaalse elu elamiseks/uute tutvuste sobitamiseks.

    Ühesõnaga, naised, kes te olete meeldivad ja arusaajad vestluskaaslased. Oskate hinnata seda sportautot, mis teile kingitakse ja olete tänulikud teemantkaelakee eest ega pirtsuta kuskil soojal maal mehe villas olemise vastu.

    KAS SELLISEID NAISI ON VEEL? MA VÄGA LOODAN, ET ON!


  • Mina pöörduksin Maris Sarve poole naistenurga suhtes, miks peab naistel eraldi nurk olema ?
  • See on jah ikka megashovinistlik, et naised NURKA aetakse.

    Samas pole ma siiani aru saanud ühest asjast. Feminism on nagu jee-jee ja viimasepeal. Samas shovinism on alla surutud ja kasutatakse sõimusõnana. Soolise võrdõiguslikkuse nimel - shovinism ausse!
  • Kas siit saab nüüdsest LHV-st naisi? Või pakkumine kehtib ainult jõuludeks? rate.lhv.ee tulemas? Ma reidiks LHV-s ennast nõrkemisni - feim ja respekt siiski!

    Rääkides võrdõiguslikkusest ja universumi tasakaalu säilitamisest on Eestist jäänud mulje kui räigelt kaldu maskuliinsuse poole.
    Mikkod ja pr. Ilvesed on minevik, Margit Sarv on uus supertasakaalustaja.

    Võrdõiguslikkuse volinik võitleb poiste mänguasjadega

    Nii saatis Sarv mõne aja eest järelepärimise Tartu mänguasjamuuseumile, milles nõudis selgust, miks korraldatakse üritust pealkirjaga “Poiste päev”. Sarve sõnul tuli talle sel teemal üks kaebus ning seepärast tuli tal ürituse tagamaid uurida. Kõige kurja juureks oli mänguasjamuuseumi pressiteade, milles oli märgitud, et üritus on kõigile väikestele ja suurtele poistele.


    Peale seda tundsin end kui äsja eplieeritud ning teatud eenduvate ümmarguste kehaosadeta isik. Mitte mees, vaid ISIK!

    Preventiivse sammuna tervitan jutulõime kui kavalat Kurja Silma lollitamist. Tasakaal saavutatud. Igasugu pretensioonid ülekohtused.
  • Mis toimub!!!??? See on ju isegi vaba teema jaoks liiga vaba teema. Kui nüüd keegi mu käest küsiks, siis ma killiks selle teema ära. Alati kui uut teemat alustada, peaks mõtlema, kas muidu kuidagi ei saa? Vastasel juhul devalveerub kogu keskkond päris kiiresti.
  • Eks see õige ole. Lhv on võrdõiguslikkusest kaugel ja liialt rhutatakse meessoo keskset maailmapilti. Ettepanek, alates 2008 peab olema mehi ja anisi lhv kasutajate seas võrdselt!
  • Ehk iga mees kes tahab LHV-sse regada peab kaasa tooma ka naisregaja.
  • võrdsus eelkõige.
    innustatuna sellest teemas tegin ma täna kodus tuppa Naiste nurga
  • rlivm - see ei ole auto24.ee foorum. Enamik meist siin vajab armastus ja suudab ka seda pakkuda ning saavad seda ka vastu. Siin ei näe meest, kes sõidab sportautoga, on kord kuus 5% lossi alternatiivina nõus pliksile teemantkaelakee ostma ning 4 korda aastas kvartalitulemuste avaldamise ajal palmisaarel naisega koos pinakolaadat libistama. Siinsed mehed on juba vägagi hõivatud ning parandamatult ebasotsiaalsed - elades on pikkus on oluline, surres võidab see, kellel on rohkem asju.

    ehk et siinne naistenurk oleks igati kõva sõna - kahjuks ma kaldun arvama, et selle käima tõmbamisega läheb raskeks. Toetan.
  • naise jaoks pole hullemat kui olla hall hiireke nurgas..
    ma arvan et tuleks lopetada see ebav6rdsus et isaks saavad olla ainult mehed. aeg on teha 50-60 et pooled isad on naised!

    samas mulle isiklikult meeldivad naised kel on raha (min 10x rohkem kui mul), rahaga naised on esiteks enesekindlamad, teiseks parema meigiga, kolmandaks nad tahavad vaid armastust, nad ei pressi sult raha välja, neljandaks on neil vaba aega vähe mis tähendab et nad ei n6ua sult koguaeg täielikku pyhendumist nende v6rratusse isikusse. yhes6naga, rikas naine on nagu tisstuss ikka, ainult et ei käi närvidele :) kui rikkaid naisi oleks rohkem, oleks pooled peded olemata, sest nad kannatavad p*sen*ssi ainult seet6ttu et mitte taluda pidevat näägutamist ja tujutsemist. ja kui sa rikkast naisest tydined, siis leidub kohe uus mees kes temaga jätkab - lahkuminek pole traagiline!

    kui naine käib foorumis siis ta ilmselt rikas pole, sest ta tahab raha suurendada, mitte mehi. tegelt vist mehed ka väga rikkad pole - miski <10meek mehed. aga rikkal naisel on raha yle ja tahavad kuskile investeerida. pole paremat investeeringut kui mees! alles naine teeb mehest mehe! okei, riided ka. ja poisist saab mees alles isaks saades. niiet miks mitte teha nurgake kus naised saavad meestele raha andmas käia.. sõja ajal pannakse mehi seina äärde, eks rahuajal leiab neid siis nurgast (nagu laps kes on pahandust teinud). ja eksigayks kel on raha teab et yhel hetkel on sul rahast savi aga endast on kahju, et sina kedagi ei armasta. sind voib ju ema armastad,a moni naine ehk isegi, aga ise armastada on ikka kõige parem.

    niiet ses suhtes on pensionifond täitsa õige toode - viime kokku vana raha ja noore kuuma vere ;) seda enam et naised elavad kauem, seega on rikkamad, kuna komposiitintress junou! ja noh etv toetab ka seda kampaaniat, miski vanad naised noored mehed abielus, 50a pesu. kahjuks on meeste-naiste suhted veel rohkem v*ttus kui kapitalistlik maailmakord, ses suhtes ma nyyd lopetan, sest ema käskis magama minna. olen 30 aastane mees! minu noor aju vajab und!
  • kuule mees pese hambad puhtaks, tee soeng korda ja ära oota "valget laeva" vaid tegutse
  • neegi suurim unistus on ka valge naine..
  • riq, ma ei suuda seda ila lugeda, aga ülerea - kurat, mul polegi enam millegi üle sõna võtta. Poliitikaga tegeleb Suffiks, makroga Stefan ja nüüd Sina riq, võtad veel sel teemal sõnad suust. No kurat nii võib ju sellest pisikeset poolsaarest veel asjagi saada:)
  • rlivm, kui süüa teed, tuba koristad ja pesu pesed, siis ma võin su'ga rääkida küll.

    sportauto ja teemantrihma võin ka kinkida.

    [IRW!]
  • naiste olukorrast:
    ainult oma nurgas võib rääkida (vaikselt olla).
    naine räägib kui kana pissib.
    suu täis ei saa õnneks rääkida.
  • lisaks hea kokkuvõtte börsielust

    http://www.ap3.ee/blog/2010/05/03/Kas_tahate_elada_kauem

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon