Tõsiselt head teemad - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tõsiselt head teemad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pere, klientide jne kõrval on aasta lõpus viisakas meeles pidada ka neid, kellest aasta jooksul muul moel kasu tõusnud ja seetõttu minult eriline tänu Meelis Minnile tema poolt antud nõu eest. Veebruaris lõigati mul mandlid ära ja kevadel pöördusin tema poole, et ennast sihipärasemalt jälle jooksma saada. Tema poolt ette antud/üle vaadatud graafikus harjutades õnnestus mul hooajaga parandada oma 1 km aega sama pulsi juures ca 1 minuti (!) võrra ja võtsin alla ca 8 kg. Muidugi on aranemisruumi endiselt veel väga palju.

    Veel tänan samas rubriigis: ISC (kevad/sügisesed jooksuriided/suusariided, tervitused Arvo jt. Kivikatele!), New Balance (suvised riided ja jooksujalanõud), Silva (orienteerumisjalanõud jms), Suunto (pulsikell) , IceBug (jäänaeltega jooksujalanõud). Kurat, ja kui järgi mõelda, tuleks siia veel terve rodu muid teemaga seotud asju, nii et kui ikka sügavalt järgi mõelda, siis päris kõigis poodides käimist ma vist ikka ei jälesta.
  • Mina tänan aga enda kallist naist, kelle head toidud on mul aidanud juurde võtta ca 8 kg :)
  • Tänulik tuleb olla koguaeg -- nii negatiivse kui ka posiivse eest, sest tänu nendele oled Sa täna just see, kes oled.
  • Tahtsin tänada oma head söögiisu, et ta on alati minuga kaasas ja ei ole siiani maha jätnud, eriti jõulude ajal. Nüüd siis, mil golfihooaeg läbi, on tulemuseks +4kg.
  • Tänud Rutger Kahn'ile, kes peale euroland.com ja härra Lepiku saatis orbiidile mmmmmmmmm...... kui mõnusa õhtusöögi!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon