Otsin INVESTOREID!! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Otsin INVESTOREID!!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Jutt siis selline-
    et oleks soovi ehitada ühte maa kohta maja püsti!-äriplaan on põhimõtteliselt olemas aga rahadest jääb puudust!ideed täpsustama ei hakka aga tulu oleks kindlustatud ja investor(id) teeniksid selle pealt ka päris korraliku raha-kes oskab tuleviku näha!Oleks võimalik kokku leppida mis protsendi kasumist tema või nemad saaks ja mitme aasta peale!
    Meie jaoks oleks oluline saada see maja püsti ja asi käima-ning tuleviku muusikana usun et ka sissetulek suureneks meie kalli riigikogu kaudu!
    ootan vastuseid või ideid kes oleksid sellest huvitatud!
  • hm! mul oleks plaan ehitada maale torn mille otsast oleks ilus vaadata kauni Isamaa peale.
    Aga raha napib. Vaatamise eest saaks raha küsida.
    Kes tahaks vaatamise eest küsitavat raha minuga jagada?
  • Miks olla nii tõrges?
    Esiteks, tulin siia abi otsima mitte raha,äkki targemad inimesed oskavad öelda kuhu või kellega peaks sellest vestlema!
    ei ole ma siin mingi raha lunija vms.See asjade kulgemine toimuks läbi inimese kes ei asu hetkel eestis ja kes on mu pereliige-kuid tuleviku muusika oleks helge-präeguste küsitluste alusel mis on tehtud ühes euroopa maas!kus täpsemalt pole tähtsust!
    Lugupidamisega Üllar
  • Riskivaba investeering või ehk mitte " ... aga tulu oleks kindlustatud ....", autor ehk pidas silmas kasumit?! Surebet!!!
  • to kn5
    Seda saab juba äriplaani juures arutada ,mis ja kuidas-aga seda soovin ikka teha investori(tega) kes asjast huvitatud, ja kindlasti ma ei räägi siin mingist 300 000kr vaid ikka miljonitest, kuid kui leidub investor kes on huvitatud ja talle ära seletada mis ja kuidas-usun et ta oskab selles helget tuleviku näha!
    kuna ka meie eesti poliitika suunitlub sinna poole
  • saada meil reneilves (ätt) gmail (dot) com
  • to Anette
    pidasingi, tänud parandamast aga kas keegi oskab siit tarkadest ka aidata seda realiseerida sinnani et leiduks keegi kes huvitatud?
  • Saada info:
    anette27845 (at) yahoo.com
  • Kas ma olen väga paha, kui ma ütlen, et väga raske on uskuda suvalisse projekti, milles osaleja või mille looja arusaam kapitali kaasamisest, on küsida raha LHV Foorumis*?

    * Kogu austuse juures LHV ja LHV Foorumi suhtes. Samas kogu skepsisega selliste miljonite küsimise suhtes.
  • Ma võb olla ei väljendanud ennast selgelt,
    soov oleks teada kust leiaks ühendust selliste inimestega(suur INVESTORITEGA), mitte kas keegi annaks mulle raha lossi ehitamiseks-vms!
    lugupidamisega
    üllar
  • tunnistage üles , mõmmi või suffiks , see on teie töö :)
    dj god
    muidugi , üks kahtlusalune on veel - Helenius . Tal ka ju raha vaja :)
  • to arvon
    ei saanud aru mida silmas pidasid aga äkki oled hea ja seletad?
  • djgod
    ma ei söanda öelda , et ma oleksin hea , kuid pakun sulle esmaselt välja sellise koha kui www.gotohell.ee
    võib vajada pidevat refreshi ,
    aga peale seda soovitaksin sulle tungivalt otsida oma tutvusringkonnast mõni inimene , kes jagab äri alustamisest rohkem kui sina ning las ta tegeleb koos sinuga edasi . Või tagasi . Muidu sa ei jõua kuhugi .
  • to arvon
    kui ma oleks üli tark selles valdkonnas siis ei kirjutakski siin foorumis vüi mis?
    ega küsiks selliseid küsimusi!
    Aga inimene kes kindlasti pädevam selles valdkonnas hetkel inglismaal ja usun et kui leian kellegi vüi saan mingit infot kuidas leidja neid kellel huvi oleks anna enda koostööpartnerile edasi!
    kahju lihtsalt et on õelaid inimesi ja kui jutuks tood mingi asja mis seondub rahaga on kõigil sarved ees ja puksiks ainult
    Lugupidamisega
    Üllar
  • tundub, et herr üllar pole päris eesti juurtega?
  • kas sellel ka tähtsus mis juurtega-äkki sa oled sakslane(vabandust kui solvasin)
  • To: djgod
    Olen suuteline liigutama suuri rahasid. Saada väike ülevaade hotpro(at)hot.ee
  • ootan meeleldi targemate inimeste soovitusi ja pakkumidi!
  • Miks panka ei lähe?

    Tõonäoliselt küll laenu ei saaks, aga vähemalt saad teada miks ei saa ja mida tegema peaksid, et saaksid. Tasuta konsultatsioon.
  • pole paha mõte aga usaldaks ikka investoreid-ja pangas tegelikult tõesti nii et nagu neil tuju on!
    aga konsultatsiooni kohapealt sul õigus
  • 1) Maailmas on unikaalseid ja revolutsioonilisi ideid nii vähe, et ülimalt suure tõenäosusega sinu oma midagi erilist ei ole. Kui võtta veel arvesse, et ideed ei maksa midagi, vaid maksab teostus, siis pole vaja peljata oma ideed avaldada. Suure tõenäosusega ei hakka keegi iial seda "varastama", eriti praeguses majanduse olukorras.
    2) Kui palju raha vaja?
    3) Kas sa tahad laenu või müüa osalust? Või nende combot?
    4) Mida ja kui palju sul endal on panna?
    5) Mida vastu pakud?

    Kui see on liiga umbmäärane või sa tahad ideed ja tingimusi paranoiliselt endale hoida, siis võin visata õhku tingimused, mille puhul sa 99,99%-se tõenäosusega raha ei leia

    1) Sa eeldad, et sinu idee peaks moodustama märkimisväärse osa osakapitalist. See on tihti levinud väärarvamus. See põhimõte kehtib ainult know-how intensiivsetes ettevõtmistes ja ka siis suurte reservatsioonidega. Telliste üksteise otsa ladumise või rehvide vahetamise tasandi äride puhul ei maksa see sisuliselt mitte midagi.
    2) Sa oled valmis panema projekti oma võibolla oma tööd ja võibolla ka südant, kuid mitte perset. St, laenu antakse käenduse ja tagatise, mitte ilusa jutu vastu ning osalust omandatakse ettevõttes, millesse partner võrreldava koguse ressurssi panustab.
    3) Sa tahad saada üle 0,5 MEURi raha, samas pole sa kindel kust seda saada või mida täpselt selleks tegema peab.
    4) Sul pole paperwork koos. Lihtsalt jutt ei lenda kusagil.
    5) Sa pole laenu puhul lisaks korralikule tagatisele valmis 10%+ intressi pakkuma.
    6) Sa pole osaluse puhul võimeline veenvalt tõestama, et sa 15%+ ROI-d pakud.

    Need on minu väikesed mõtted. Peaks vist ikka ei-mäleta-kelle idee ära varastama ja selle investorite-entrepreneuride kokku viimise keskkonna tegema :).
  • mul on ka ideesid. aga need on kahjuks varastatud :-(
    need ideed on kõik dokumenteeritud, nii et saab kohe teostada
    aga selleks peab olema pind, mõned töölised
    iga kuuga teeniks paarsada tuhat, alginvesteering oleks tühine
    kui eestis teeks sellist asja, siis läheks vangi, ma arvan
    kui mõnes teises riigis, võibolla ei läheks







  • purus - äkki seletad lähemalt - kyll selle maa leiab (homeeriline naer:)
  • kui see firma teada saab, siis kindlasti kaebab kohtusse
    aga kui teeks valkas, läti, siis on läti seadused
    siis võibolla pääseks
    aga ma ei julge avalikult rääkida, sellepärast, et see firma võib seda lugeda
    ja siis on p....ses
  • purus, mida sa sööd/jood, et sul nii geniaalsed ideed tulevad?

    Tahaks ka...
  • läti on liiga lähedal, peab kaugemale minema. sest see firma on juppide edasimüüja ka, arvatavasti ainuõigusega sellel turul ja peab ikkagi selle firma käest asju ostma... lõpuks saab aru et tegeled sama asjaga ja mille jaoks neid asju ostad, ja siis jääb ikkagi vahele, see on ainult siis võimalik kui dokumendid ringi teha ja öelda et ise tegid. aga tegelt keegi ei usuks nagunii. kohtus tehakse ekspertiis ja tõestatakse et ei teinud
  • Küsimus üldisel foorumirahvale: kas mingite kultuuriürituste või muusikaürituste korraldamisel on lähiajal oodata riigi poolset toetust?
    usun et ka sissetulek suureneks meie kalli riigikogu kaudu!
    Ei ole ise jälginud

    Teiseks mulle meenub see naljakas foorum Üritused ja selle sponsoreerimine. Kas võib olla nii, et DJ God nimeline tegelane võib olla ka selle foorumi taga mis tähenaks seda, et tegemist oleks mingi klubimuusika suunitlusega projekti? Kui nii, siis ma ei oleks eriti optimistlik. Puhtalt macrovaade on kehv. Inimestel hakkab raha väheks jääma, tarbimine tõmbab kokku. No ei ole vaja klubis pervotada kui 40k mördi segamise eest enam pappi ei saa, lauaviina saab ka korteris juua.

    Suffiks ütles juba kõik. Pole vaja karta, et idee "varastatakse". Neil inimestel keda sa otsid ei ole ideedepuudust. Kas mingid reaalsemad äriideed või investeeringud finantsturgudel on pidevalt jälgimisel. Infot, pakkumisi ja ideid voolab sisse palju. Probleemiks saab execution. Vaja on kedagi kes idee realiseerib mitte välja mõtleb. Põhimõtteliselt kasvõi idee üldsuuna ja toimimispõhimõtte avaldamine ei tohiks peaaegu kunagi probleemiks olla. Lisaks soovitan rõhku panna õigekirjale ja hüüumärkide piiratud kasutamisele!!!!! Ma ise ei usaldaks eriti inimesi kes afektiseisundis interneti teel raha küsivad!!!!!!!
  • tegelikult idee on bullshit, tuleb alustada sellest mis probleemi tahetakse lahendada ja idee saab tuletada probleemist, kui ei taheta ideed avaldada....
  • Oeh, idee ja kontsept on kahjuks maailma väärtuslikem kaup. Kuid enamus ei oska sellega kahjuks midagi peale hakata.
  • Ma jäin mõtlema nime "djgod" üle. Teatavasti noorte subkultuuris on "DJ is God". "DJGod" on siis "GodGod" ehk " God² ". Jumal Ruudus tuli raha küsima. Jumal peaks ju olema kõikvõimas, kaasa arvatud raha trükkimine.
  • raha nõudmine on nii suur, et see paneb raha trükkima. ja kui raha ei trükita siis valitsus kukub ja inimesed jooksevad riigist minema. kui siit raha ei saa, siis tuleb valida partei kes annab raha või võtta sms laenu. see raha saamise soov on tegelt vale, palgatöötaja kes on harjunud koguaeg raha saama iga kuu, ei saa rikkaks kunagi. mitte rahale pole vaja keskenduda , vaid vajadustele ja lahendustele ja pakkuda omapoolset teostust, siis võiks iga kuu osta uue auto
  • :) no igatahes purus, kui sa defineerid mõne probleemi ja tead sellele lahendust siis mina olen za .. anna märku
  • esiteks ei seo mind mingite ürituste tegemine-ega ole ka kavas!
    teiseks ei saa ma aru kas arutelu on mu küsimuses või minu nimes.
    Ning ikka tuletan meelde ei taha raha vaid teadmisi-kellega,kus,millal ja miks oleks rääkida hea inveseerimisest minu ja mu partneri ideedesse.
    Ootan ikka häid ideid või inimesi kellel oleks huvi projekti vastu.
    Ja kui siin nii häid kuld päid on siis peaks ju riik olema meil supper heal järjel või vähemalt need inimesed siin.
    Austan teiste soovitusi ,
    ettetänades Üllar

  • ma võin neid sadade kaupa defineerida aga kahjuks ei ole need minu väljamõeldud - võtmesõnad on requirements, solutions and executions :-)
  • Mida puutub siia riik ?
    Üllar ära pane tähele, lihtsalt siia foorumisse satub tihtipeale igasugu veidrikke kes müüvad imekapsleid, megateenimisskeeme pesupulbriga või siis üritavad praegusel momendil põllu peale kinnisvara arendama hakata.

    Aga Üllar ma annan sulle paar linki:

    http://www.eas.ee/
    http://www.rmp.ee/
    http://w.hansa.ee/est/

    Ma ei näe ühtegi objektiivset põhjust miks mitte nende sägadega asju ajada.
  • djgod:
    "Meie jaoks oleks oluline saada see maja püsti ja asi käima-ning tuleviku muusikana usun et ka sissetulek suureneks meie kalli riigikogu kaudu! "


    Hmm teeme kinnisvaraga businessi, big fjuutse, big mjuusik, piipl kõu kõu, mani kam kam, gavement maksab võlad ja riigikogu plaksutab.

    Väga veider äri aga ma lihtsalt olek vastik küüniline kuri olevus :)
  • Üllar
    Pöördu Hansa Liisingusse. Omal ajal anti mulle sealt esimese küsimise peale. Esitad äriplaani ja tagatise ja raha tuleb.
  • Kas ma saan õigesti aru, et äriplaan seisneb riigiga "hasartmängu" mängimises.
    Kehv mäng. Kui just Riigikogus valitseva erakonna tugevat toetust ei ole.
    Sellisel teel täna lolli miljonäri ei leia.
    Buratiinod on lollidemaal mitte LHV-s
  • Arnex oh siingi neid Burationsid päris palju, kes mängivad AA (Astroloogiline Analüüs), kes TA ga, kes FA ga ja mõned isegi kuratteab mis A ga. Mõned harrastavad stiili "buy and pray" ja mõned panevad stiili "osta mida random ppl soovitavad". Üldiselt tahaksid kõik mängida Surebetti aga välja kukub alati Serbett.

    Tsiteerin üllarit:
    "Meie jaoks oleks oluline saada see maja püsti ja asi käima-ning tuleviku muusikana usun et ka sissetulek suureneks meie kalli riigikogu kaudu!
    ootan vastuseid või ideid kes oleksid sellest huvitatud!"

    Minule tundub see investeerimisskeem üpriski Serbeti moodi arvestades seda, et Tsiteerin: "... oleks soovi ehitada ühte maa kohta maja püsti!-äriplaan on põhimõtteliselt olemas aga rahadest jääb puudust!"

  • Riigikogule oma litsimaja? Või mis mõttes "see maja" ?
  • Tin minu jaoks on igatahes olulisem ideest see kuidas idee teostub. Mul on endalgi ideid kuhjaga ja kohta, kus neid teostada kah. Raha puudust kah ei ole. Millest on puudus- ideede teostajast. Minu arvates tuleb hea teostaja juurde raha ise. Digod peab tõestama ja küllalt veenvalt, et ta suudab oma ideed ellu viia.
    Aga selles võib küll kindel olla- kellel on raha (ma mõtlen miljon EUR) sellel ideede puudust ei ole.
  • Ma just mõtlesin et hmm kui mul oleks 1GEUR mida siis teeks, deem mitte midagi asjalikku ei oska teha :(
    Tõenäosus tehes ükskõik mida on 98 % loss garanteeritud.
  • Sealhulgas kaotad siis ka kui mitte midagi ei tee :P
  • kui teostada pole võimalik siis tegeletakse vale asjaga. kõik on inimeste tehtud, mitte mingite tulnukate tehtud, et teostada pole võimalik
    ja mis siis teostamist takistab?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon