Kuld spot - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kuld spot

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi tegeleb? pakutakse 200 kordset võimendust, leping on $500, minimaalne arve avamise summa $2000. Volatiilsust on rohkem kui küll.
    http://www.gcitrading.com/forex.htm

  • LHV Traderis:
    YG futuur, minisize gold, hetkel tagatiseks vaja 1121 dollarit , kordaja 33,2 - võimalik võimendus 26 korda
    GC futuur, gold, hetkel tagatis 4725, kordaja 100, võimalik võimendus 19 korda.
    Minimaalne arve avamise summa $5000

    Igatahes kui asi tundmatu on võimendust kasutades võimalik kiiresti kõigest ilma jääda.
  • Mis sellel minisize gold bid ask vahe on? teenustasud?
    Minu näites siis teenustasusid pole, 75 punni on buy sell vahe, üks punn on $5. Kullauntsi hinnaliikumine $1 võrra, tähendab $500 võitu või kaotust. Ah jaa intressid on ka üleöö positsioonidel, vaevalt, et siin on selliseid, kes üleöö julgeks positsioone hoida.
    Praegu harjutan demoga. Võimendus kiirendab asja küll, samas ma pole nii rikas, et võiksin konservatiivselt investeerida.
  • Teenustasu 8 USD futuurilepingu kohta, bid ask hetkel 901.9/902.6 (USA turud kinni ja seetõttu spread laiem) vahe seega 0,7USD. Üks dollar liikumist kulla hinnas tähendab antud juhul 33,2 dollarit võitu või kaotust.
  • Ma valisin ikka riskantsema variandi ja loodan sõita selle rongiga.

    To avoid confusion, please remember that the comments above have a very short time horizon. Always invest with the primary trend. Gold's primary trend is up, targeting at least $1,250.00; silver's primary is up targeting 16:1 gold/silver ratio or $78.13; stocks' primary trend is down, targeting Dow under 2,900 and worth only one ounce of gold; US$ or US$-denominated assets, primary trend down; real estate in a bubble, primary trend way down.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon