Your Fugitive's Name Is Dr. Richard Kimble...Go Get Him! (e. Blink'i tuvastamine) - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Your Fugitive's Name Is Dr. Richard Kimble...Go Get Him! (e. Blink'i tuvastamine)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • vaatasin, et LHV tõusva euroopa vms fondi foorumis suskas Romanas Blinki suunas noole: Blink - it is rather amusing that you, being an insider of the industry, post on LHV's forum pretending to be a lay man. Why don't you first disclose your employer so that anyone could see motivation of your attacks ad hominem?

    Blink pole oma identiteeti aga veel avanud, kuid on samas juba mõned aastad siin foorumites esinenud, mis peaks olema piisav tema liigitamiseks erinevate organisatsioonide piires. Igatahes tekkis mul juba ammu kuri kahtlus, et tüüp siin ilmsüüta väikeinvestorit mängides sutsu nagu üle pingutab. :-)

    Mõned huvitavamad asjaolud, mis aitavad isikut tuvastada:
    "TKM foorumis: Nõustun Niperiga - viimased kvartalid on ootusi ületanud. Aktsiahinnas see samas ei kajastu. Hea võimalus sisenemiseks. Kui stefan või keegi on põhjalikumalt analüüsinud, siis võiks arvamust avaldada. Ise ei ole jõudnud veel.

    Oman positsiooni alates tänasest."

    See viimane on pisut ebatavaline, et "oman positsiooni, aga pole veel jõudnud an alüüsida". Stefani poole pöördub Blink ka siis, kui ta soovib TEO fundamentaali kohta midagi teada saada (TEO on aeg-ajalt näiteks ECap Baltikumifondi suurim positsioon)

    ECAP Türgi fond foorumis oli tavatult aktiivne ja midagi sellest riigist teab.

    Kirjutab: "Jõudsin koju, võtsin pudeli karbist välja ja - oh imet - pudelikaela ümber turvamärk (seesama, mis riietele läheb tavaliselt). Ära ka ei saa raiska. Pole ise vargustega viimasel ajal tegelenud, tea kas need märgid ongi seal moepärast?".

    Sellega pole midagi peale hakata, vast nii 100-200 inimest Eestis vastavad sellele :-)

    Merkos ja Kaubikus tavatult pikalt sees ja bullish hoolimata makrost - kas liiga suur positsioon, et välja pääseda või lihtsalt pikaajaline vaade? (Suprema/Evli tuli vist ikka lõpuks välja?, ECap peaks endiselt sees olema?)

    "Unless you consider yourself to be in the league with Tempelton, Citi, Morgan Stanley or the likes, you really haven't done your homework at all. Hansa, SEB, Trigon, Avaron all have ex-Russia funds. East Capital is the only one who has any meaningful sales locally who has Russia in their CEE fund."

    kasutab käibetõde "jätan parima osa lõppu, see jääb paremini meelde..." - ECap?

    Kas kellelgi on kokkuvõttes muid huvitavaid pakkumisi?
  • Blink, miks EC oma Baltikumifondi EE fondiga kokku pole pannud?
  • Ma alles kaalun, kas liita Baltikumi fond Balkaniga või mõne Skandinaavia LBO fondiga. Üks variant oli ka T. Rowe Price Global Equity Fundiga mergeda ja nimetada see ümber millekski, mis nimekaartil hea välja näeb ja millega tänavalt naisi oleks lihtsam lantida. Ma annan teada kui midagi ära otsustan.

    Ric
  • lihtsalt ümber nimetada "EC Special Situations fund"?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon