Müüa ilusalongid Tallinnas - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Müüa ilusalongid Tallinnas

Log in or create an account to leave a comment

  • Kuna siirdun ise teisele alale, siis müüa 3 ilusalongi Tallinnas. Salongidel on pikaajalised rendilepingud, töötajad, koduleheküljed, püsikliendid, kõik igapäevaseks tööks vajalik (mööbel-aparaadid-masinad). Võib koheselt tööd alustada (jätkata). Võimalus osta ka ühe või kahe kaupa. Hind 1,5 milj. EEK. Täpsem info: ilu.salongid@hot.ee, tel. 59062682
  • kui siirdud teisele alale aga kõik justkui töötab, siis miks müüd, kas rahavoog on positiivne ?
  • Konkurens on kõva ja juuksurid ei taha kellegi alluvuses töötada. Kas selles on hoopis põhjus?
  • http://www.ilusalongid.ee/ - kas need on müügiks ?
  • Raunox,
    ükski asi ei toimi päris ise - ikka tuleb tegeleda igapäevaste pisiasjadega ja see võtab päris palju aega. Need salongid e ole seotud www.ilusalongid.ee leheküljega.

    Dol,
    juuksureid on erinevaid- on häid juuksureid, kes oskavad ja tahavad ka ise majandada ja samuti on olemas juuksureid, kes eelistavad tegeleda juustega ja mitte majandamisega.
  • sellesse ärisse küll ei siseneks - tohutu konkurents, miljon pisiprobleemi, tasuvusaeg jube pikk. praeguses majandussituatsioonis pealegi suht tõenäoline kaotada kliente - pole just esmatarbekaup, millele kulutada. soovitan ainult inimesele, kes ise on kas juuskur vmt.
  • no ilmselt jah pole mingi kerge ärai, arvestades et enamik töötajaid ilmselt naised ja nendega on ju paganama raske ( ärge visake kiviga) aga mida siis müüakse - rendilepingud, töölepingud ja sedameid ? kaks esimest suht ebalikviidne, sedamed ??
  • Mailidele igatahes ei vastata teemaalgataja poolt.
  • summer,
    ma olen kõigile e-mailidele vastanud, mis on saabunud. Tundub, et Sa eksisid aadressi sisestamisel. Proovi palun uuesti, kui Sul ei õnnestu mulle e-maili saata,siis palun jäta siia en da e-mail. Ma kirjutan sulle
  • Raunox unustad ära väärtused nagu bränd, sissetöötanud asukoht, püsikliendid.
  • tean tean, seepärast imestangi - võiks ju tegevjuhi leida, kui on brand, asukoht - püsikliendid. Püsikliendid käivad üldiselt kellegi mitte brandi juures, kui omanik ja asutaja lahkub, siis kahtlane kui palju neid keegisid alles jääb, kui brand on üli tugev on müümine kahtlane jne - ma tahaks näha nüüd nende kulisside taha, seepärast võimendan, äkki on kellegile või mulle abiks - kogu see vestlusring on ju üks suur müük ( või pole :?) ..
  • minu meelest on lihtsalt hämmastav, et LHV-st on saanud kuldne börs.
    müüa kartuleid.
  • Kartuleid müüakse kartulisalongis.
  • heasse kodusse ära anda kaalika-boutique
  • Ma ei leia selles konkreetses kuulutuses siinse foorumi kontekstis küll midagi halba.
  • Umbes aasta-kaks tagasi hakkas ka kv-portaalidesse tekkima selle spetsiifilise teenuse kohta "massiivselt" kuulutusi, et müüa ilusalong/solaarium/küünesalong jms. Äripindade müügi all üldiselt. Juba siis oli see selgeks signaaliks, et konjunktuur peakib, kuna selline luksustarbimine on rämedalt tundlik ringluses oleva rahamassi ja ringlemiskiiruse suhtes. Praeguseks on juba lootusetult hilja millegi sellise eest head hinda saada. Kui kasumiga ei opereeri, siis on võimatu üldse mingit hinda saada. Isiklik arvamus. Lexuse diilereid ja ilusalonge praeguses keskkonnas shorditakse, mitte ei osteta. Ma küll väga seda äri ei taju, aga ma pakuks et king pigistab nii tööjõu palganõudmiste kui ka eriti just nõudluse poole pealt. Ja lähema aasta-paar peaks võibolla tööjõu poolne surv leevenema, kuid veel oluliselt halvemaks peaks minema nõudluse poolelt.
  • panin tähele, et AS Unelmauto (khmm...) tellimusel renoveeritakse endist kollast opeli poodi peterb.tee ja tartu mnt. ristis Lexuse poeks. Noh, mis seal ikka, kui ka uusi autosid eriti ei müü siis varuosadest ja hooldustest ehk elab täiesti hästi ära, sealt ju tegelikult raha tulebki esindustes.
  • ma ei näeks perpaktiivis asja nii negatiivselt. naised tahavad ka edaspidi head välja näha. iseasi,kas selle eest ollakse nõus kinni maksma juuksurite töötasu,majandajate majandamistasu,koristajate koristamistasu jne. pigem riisuvad koore FIE-dest üksiküritajad,kes suudavad oluliselt soodsama hinnaga teenust pakkuda,kvaliteedis sageli suurt "poodi" ületades.
  • ja kui lihtsalt või mitu korda elus keskmine klient vahetab juuksurit/ hambaarsti/ massööri/ küünetehnikut kui on juba enam vähem mõistliku variandi leidnud?
    haruarva - oleks mõistlik vastus e. sõltub kui head töötajad on, kas meeldivad klientidele või mitte ja kui õhkkond on hea salongis (töötajad püsivad) siis ehk elab veidi raskemad ajad vabalt üle
  • Janus Roberti sissekandest võttis tuld Milana, kelle hinnangul ei suuda noor edukas naine (kes teenib ehk 16 000 krooni kätte) kuidagi mehe antud taskurahata eduka mehe maitsele vastata. “Juuksur 800 krooni, küüned 500, hooldused 1000, kosmeetika 1000, trenn 1000 krooni,” alustab ta kulude loetelu ja jõuab järelduseni, et 22 000 krooni eest kuus ei jää näiteks riietele sentigi, isegi kui üüri ja toidu eest maksab mees.

    EPL
  • opex, kui tegija on s..t siis tihti, tundub et pisisasjad, eh eksid ..
  • jim

    No eks naised ju arvesta kõike kulupõhiselt :) Aga antud loetelust teen järeluse et tegemist paksu mammiga kes käib odavas trennis :)
    Aga seda, et naise hooldusteenus on olemas ma pole varem mõelnud :)
    "Tere kuidas läheb."
    "Ah tavaliselt, viisin naise hooldusesse, õhtupoole peaks kätte saama."

    Aga selle kohta on kord juba see, et tuleb võtta ilus naine sest koleda naise remontimine ilusaks läheb vastikult kalliks :(
    Ehk siis mingi moment tulebki endale osta ilusalong kuna nii saab naise odavamalt ilusaks.

    Sorry väga shovinistliku maailmavaate pärast, aga keegi peab vahel niimodi ka asjadele vaatama :)

  • lisaks viimasele niipalju, et ei tee ükski salong naist ilusaks. Tundes antud eluala spetsiifikat natuke võib öelda küll et õige müügiaeg on läbi, head ja tasuvat äri ei müüda reeglina. Salong võib toimida heal töökorraldusel (kindlad juuksurid, hea suhtleja administraator, kvaliteetsed materjalid) ka ilma järlelevaatamiseta- aga seda vist mitte eriti siinmail, kuna kehtib reegel- kass on ära siis hiirtel pidu. Lisaks peab mainima et küünetehnikute valdkonnas kohtab eriti tihti "saasta" nii oma suhtumise, suhtlemise kui ka muu eluolu pealt. Eriti igav on kui käid salongis ning küünetehnik on "suu peale kukkunud". LIsaks sellel töötab täistuuridel eestiesimeses kosmeetikakoolis kosmeetikute "vorpimine" ehk siis antud elualale tuleb tööjõudu järjest peale küll aga mitte kvaliteetset, kuna õppejõud on nõrgad ja kooli põhitegevuseks on max kasumi saamine oma õpilaste pealt. Tegelikult võib väita et POOLED salongid töötavad vaid tasuvuse piirimail. Kliendid reeglina pole kinnistatud mingi salongi või brändiga vaid hoopis konkreetse teenusepakkujaga- kosmeetik, juuksur, küünetehnik. Nii et kui ta kuskile mujale "kolib" siis lähevad kliendid 90% juhtudel temaga kaasa.
  • "lisaks viimasele niipalju, et ei tee ükski salong naist ilusaks"

    Miks te seal siis üldse käite?
  • Mina proovin riigikogus hetkel algatada seaduseelnõud, kus koledatele naistele võiks munitsipaalpolitsei ligi minna ja määrata trahvi 430 krooni ulatuses. Ühtlasi soovin, et loodaks munitsipaalomandis olevaid ilusalonge, kuhu äsja trahvi saanud kohe edasi suunatakse. Keskonnapsühholoogia on oluline aspekt turvalise ja silmale meelepärase avaliku ruumi kujundamisel ja seega teeniks selline seadus avalikuse huve.
  • seal käiakse hetkel, trendi ajandil milleks on nn heaolutunne. :) mingi aja pärast on jälle uus trend miks peab käima. Lisaks on see suhtluskoht. Kolmandaks on osadel see nagu meestel uus linnamaastur või sportauto- näitamiseks mis mul olemas on (rahalises mõttes). Sest egas nii odavamad kreemid kui ka kallimad kreemid sisaldavad kõik toimeaineid mis nahale hästi mõjuvad (ma ei mõtle 20-300 eek asju) aa, et vahet eriti pole kas 200 eek või 800 eek kreem on- lihtsalt maksad brändi nime kinni.
  • oh kui keerulised need naisteasjad on... :) Heaolutunne on hetkel trend? St. ennem seda oli trend halb enesetunne? Ja mis veel järgmine trend on, seda ei tahagi teada...
  • Aga Annelix'i võrdlus autodega oli väga tabav!

    Ja kui siinses maskuliinses keskkonnas (finantskeskkonnas see nii on) oleks teemaks "müüa autosalongid Tallinnas", siis oleks ka huvilisi ja sisulisi küsimusi palju rohkem. Majanduslikult sektori mõttes oleks sisu samas üsnagi sarnane.

    Meenub ühe välismaise fondijuhi kirjeldus, kuidas erinevad analüütikud olid Porsche juhtkonna presentatsiooni kuulamas - kui kõik mehed vaatasid suu ammuli ja küsisid nõretavaid pugejalikke küsimusi, siis ainsad asjalikud küsimused tulid ühelt naisanalüütikult :)

    Jah, mulle meeldivad ka kiired autod ja lahe autodisain, kuid eestlaste autopedendus on täiesti äärmuslik
  • Ilusalong on jah mööduv trend. Kui korterilaen käes, siis leiad, et maniküüri võid ise teha ja pardispermat võid ise süstida.
    Kes siis lastemähkmeid vahetab? Pikkade silikonküüntega ei saa seda ju teha. Mehed, kus on kord? Kas me oleme lasknid naistel endale pähe istuda?
    Puht mehelik mõtlemine. :)
  • Stocker - mis pardisperma eelised on. Või kust seda mõistlikus koguses hangitakse? :)

    Ja minu meelest on ilusalongid igati asjalikud. Töötavad hästi ‘wealth distributioni’ tööriistana ja ei oma väga suurt negatiivset mõju net ekspordile (erinevalt Porche salongist). Ja kahtlemata loovad nad lisaväärtust. Mu meelest on pigem hea kui naised oma välimuse pärast liigset muret tunnevad kui see, et neil sügavalt pohhui on. USAs, eriti lõunaosariikides, on inimesed (ka naised) küll rõõmsad ja heasüdamlikud, aga ülekaalu tõttu haiged ja välja näevad nagu tondud. Kui bimbo-kultuur on vahend selle vältimiseks, siis on see minu jaoks küll ‘lesser of the evils’.
  • Blink, liigse kaalu vastu aitab pigem jooksususs, kui uued küüned või suts botoxit.
  • miks yldse naised ilusad peavad olema? ilusad aga igavad, n6medad, lollid, k6rkid, ylbed, ussid, ennasttäis..
    kas selliseid salonge pole et igavad naised tehakse p6nevateks?
    naised käivad ilmselt seet6ttu salongis et nendega seal tegeletakse - muditakse kiidetakse. ise voib ju ka omale meiki teha..
    ja kes tahab omale naist kes ostab 800 eegise kreemi kui sama sab 200ga?
    ja yldse, miks mees peab naise eest maksma? 20 keek kuus kui saad 3tonni eest 4 tibi tunniks ajaks..
  • iagsugu sperma pähemäärimine on naiste ilumaailmas väga levinud - pullispermashampoon.. bukkaket voiks teha, oleks mehed ka rahul :D
  • Ilusalongide kõrvale ka üks väike tähelepanek, niiöelda elust enesest. Mina pole enda ihusilmaga veel näinud naist, kes lööks ennast üles enne kojuminekut - oma mehe jaoks. Ikka käib see pull teiste meeste jaoks enne väljaminekut, enne tööleminekut või isegi kasvõi enne poodi minekut. Koju mehe juurde laekub ta alati ikka üpris kulunult.
    Aga mehe käest lilli tahavd :)
  • marct
    jah sina saad alati uudised viimasena.
  • Kas salongid on müüdud ?

    Pane ole hea lisainfot meilile ilonau@hot.ee

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon