Info Ida-Euroopa makromajanduse kohta - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Info Ida-Euroopa makromajanduse kohta

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kirjutan lõputööd ettevõtte väärtuse hindamise teemal ühe rahvusvahelise ettevõtte näitel ning lisaks Eesti makromajanduslikele näitajatele ning prognoosidele oleks vaja kuskilt leida sarnast infot ka Ida-Euroopa majanduste kohta (pean silmas selliseid lehekülgi nagu näiteks www.fin.ee). Või äkki on olemas lehekülg, mis on koondanud terve Ida-Euroopa majandusnäitajad ning tulevikuprognoosid?

  • Kui keegi osakb soovitada, siis täpsustuseks veel niipalju, et sellised leheküljed võiks inglise keelsed olla, sest tunnistan ausalt, et muude võõrkeeletega kipun ma hätta jääma:)

    Tänud juba ette
  • http://www.bis.org/cbanks.htm
    Sõber, markkos,
    ülaltoodud lingi kaudu saad enam-vähem kõigi vähegi huvi pakkuda võivate riikide keskpankade kodulehekülgedele. Ja enamasti on need keskpankade saidid inglise ja kohalikus keeles. Keskpangad avaldavad oma kodulehtedel palju statistikat)(sealhulgas makro) ja sageli ka finants- ja majandusprognoose. Nii, et - jõudu tööle!
  • Tänud Ole, see link ju täielik jackpot - kuigi olen oma tööga juba sellest etapist kõvasti edasi jõudnud, on see siiski tulevikus kindlasti heaks tööriistaks.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon