Tallinna Hotelliturg - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tallinna Hotelliturg

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nõudlus/Pakkumine Tallinna (ja Eesti) hotelliturul tasub äkki arutleda. Siia kuulub ilmselt ka Spaad. Nagu näiteks Rootsis on juba kaua kombeks näha suuri silte maanteede kõrval kus reklaamitakse odavaid hotelltube, siis Eestis pole konkurents siiani eriti palju ilmunud päevavalguses. Nüüd aga reklaamib Reval Inn hotellitube 19 EUR/eest, ja äkki on tulnud uus ajastu Tallinnna hotelliturule. Ise olen päris veendunud et "odavsegment" hotelliturul on päris suur. 2008 aastal on huvitav ka Swissoteli avamine. Mino info järgi oli täituvus alguses väga madal, mis pole küll väga üllatav uue hotelli puhul.
  • Hotellide kasumid ja hinnad on laes, oleks ammu juba aeg. Mõnel hotellil pool käibest kasumiks nagu oli Äripäeva turismieris avaldatud.
  • nu aga miks peaksi hotelliäri olema vähem-rentaabel kui teised ärid siinmail?
  • Swissoteli lobby - topeltespresso 5.8 EUR, 0,2l imepisike klaas toormahla 3.8 EUR. Veneetsia hakkab tasapisi tunduma juba vaestekülana.
  • La-la-la-la-la-la - Veneetsia ootab kõiki teid kitsipungasid kokku hoidma vähemalt EUR-i iga klaasi napsu pealt, mida muidu kulutaksite lakku täis kuskile "Swissoteli" sattudes.
  • Teisalt kui inimene jääbki lambaks ja ei õpi ükskord ometi selgeks ütlema müüjale: "See on liiga kallis!", ei saa ka inflatsioon vaibuda.
  • 1. Osta telekas.
    2. Liitu mõne kaabel- või sat-tv paketiga, mis näitab mõnda kaasaegset religioosset kanalit (Life TV, GOD TV, TBN...)
    3. Jälgi saateid, kus üks mees on suure rahvamassi ees.
    4. Tee märkmeid.
    5. Asenda sõna "Jumal" fraasiga "ma ei taha nii palju maksta.."
    6. Harjuta peegli ees.
    7. Ei tule välja
    8. Harjuta peegli ees.
    9. Tuleb arglikult välja.
    10. Mine "Swissoteli".
    11. Esine.

    kopiraiti mõmmilt varastades, sorry
  • Eestis ei ole midagi liiga kallist kuna on (vale)häbi tunnistada, et ei jõua maksta, kõik teised ju jõuavad :P:)
  • rakuc- ülihea comment.
    Elan Nordea Centrumi kõrval ja siin on selline söögikoht nagu "Kikka kõrts". Seal müüakse Saku "Kuld" õlut hinnaga 55 eeku pudel. Esimest korda kui seal sõin, panin endale ka õlle kandikule, ei vaadanud mis maksab. Kui kassast asi sisse löödi, nägin ära hinna, panin selle õlle tagasi. Mind vaadati tõeliselt imelike pilkudega muide. Täielik absurd, samas 50 meetrit edasi müüakse rimis seda õlut hinnaga 15 eeku pudel, mille kuradi pärast peaks ma seda ostma 55 eegu eest?
    Inimestel on tõepoolest piinlik öelda kaupmehele, et kuule see on sul haige hind. Äkki siis teised arvavad, et mul ei ole raha.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon