Diversant - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Diversant

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Üle hulga aja üks tõeliselt haarav ja põnev seriaal eesti kanalitelt. Kanal2-s siis sedapuhku.
    Järgmisi osasid küll ette ei oska kommenteerida, et kui põnevaks nood kujunevad ja millal läilaks seebiks muutuvad, kuid algus on tõeliselt hea. Tuleb välja, et venelased oskavad oma "igavese vene värgiga" ka väga heas mõttes üllatada. Usun, et isegi kõige paadunum russofoob unustab vähemalt filmi ajaks probleemid venelastega. Ainus asi, mis filmi ajal jubedalt närvidele käis, olid reklaamipausid. Tuleks vist mingi fond asutada, mis mõningad kellaajad teles ära broneerib ja kinni maksab ning reklaami ei näidata :)
    Esimest seeriat vaatas meil terve pere suud ammuli, isegi 7-aastane tütar, rääkimata suurematest, ja oh imede ime - isegi mu naine, kes vaatab AINULT naistesaateid.
    Vaatasin järgi, et kordus filmile on natuke tobedal ajal, kolmapäeval (ehk täna) kell 13.20 kanal2.
  • Kõvakettaga DVD mängija abiks. Siis kerid reklaamid edasi. USA-s vist kunagi keelati selline seade ära (KISS-i oma oli vist) et hakkas reklaamijatele närvidele.
  • TiVo on ühendriikies ikkagi täiesti legaalne ja pole keelatud. Samas ise pole telekast sarjasid juba pikka aega vaevunud vaatama. Huvitavamad sarjad saab arvutist endale sobival ajal ära vaadatud täiesti reklaamivabalt.
  • Mnjah, aga ikkagi huvitav oleks teada, kas see ekraanitükk meeldis ka veel kellelegi. Või ei meeldinud tegelikult mitte kellelegi ning viisakusest ei kritiseeri ka keegi seda :)
    Nõukaarmees käinud meestele oli seal kindlasti palju nostalgiat. Või vähemalt neile, kes kasvasid üles veneaja sõjafilmide ajal.
  • Mis ma oskan kosta, ma olen enda peale lihtsalt tige, et maha magasin selle esimese osa.
  • Nägin esimese osa lõppu. Mingit erilist sädet see minus ei süüdanud. Штрафбат`i kõrval suht kesine.
  • paljukest neid nõukaarmee veterane ikka enam elus on, kes jaksaks arvutit sisse lülitada:)
  • Marct, eks need venelased oskavad üllatada muidugi. Aga laiemas plaanis ei tasu ära unustada seda, mis filmi aluseks on. Ja meenub veel vingem film "Timur ja tema meeskond". Sest seal käis tegevus 1940ndal aastal Venemaa väikelinnas, kus noorte lemmikkohaks oli langevarjuhüppetorn. Ja kui siis saad teada, et kaitseks rahvusvahelise imperealisimi ja fashismi eest oli rahuarmastav NSVL 39ndaks aastaks tsiviilelanikkonna baasil ettevalmistanud 1,2 miljonit langevarjurit (kellega kaitsesõjas suurt midagi teha pole), siis ainus, mis mul meelest ei läheks sellist filmi vaadates on probleemid venelastega.
    Aga propaganda töötab, kui terve fashistipere suu ammuli seriaali vaatab.
  • Igasuguste sõjafilmide fännina annaks filmile 10-palli süsteemis 7 punkti. Ise vaatan selliste filmide puhul just eelkõige autentsust - tehnika, mundrid, olustiku reaalsus jne. Süzhee oli minu meelest kohati absurdne ja liiga hüplik, aga kokkuvõttes I osa põhjal võib asi aja jooksul ka paraneda. Kahju sellest, et sõjafilmi tuuakse ka kohe mingi naisliin sisse. Tavaliselt rikub see filmi lihtsalt ära.
  • Päris head on ka Batko Mahno 9 zisnei ja Gibel Imperii.
  • Tegelikult pole "Diversanti" näinud. Mahno kohta tehtud igavat plejaadi nägin vähe eelmisel suvel ja vist selle "Diversandi" reklaami ka eelmisel nädalal(kui see oli lõik, kus rukobashnaja boja käis). Miks aga ennist kommentaarida tahtsin oli ka tore seriaal "Smersh", millest kahte osa eelmisel suvel vaatasin. (Usutavasti "Diversandiga") sarnaselt käib seal inimeste heroiseerimine, kellest Eestimaa on vaid kannatada saanud. Igatahes oli Smershi teene II maailmasõjas hinnanguliselt 400,000 inimese tapmine, kusjuures ca 350,000 neist leidsid otsa sel teel, et taganedes lahingust langesid nad spioonidevastase võitlusega tegelejate kuulipildujate tule alla. Loomulikult on selge, et vaenlane tulebki siseringist, aga ikkagi panevad mind need arvud mõtlema, kas aastal 2007 on vaja teha filmi, kus iga korralik Vene noormees leiab oma unistuse teenida FSB (sest nii Smersh kui KGB rääkimat GRUst on likvideeritud) ridades.
    Aga süsteem töötab hästi, sest inimene, kes oskab kirjutada grammatiliselt õigesti eesti keelt, on fashist igal juhul. Vastavad diversandid likvideerivad sellised esimesena. Ja kui tema laps näeb, et Ameerika sõdurid piinavad tõmmusid poisse ja kusagilt on tulemas päästjate armee, no mis siis ikka tahta.
  • Täna siis II osa. Kanal2 20.30. Muidugi siit väike hoiatus ka Chucki sõpradele. Vaadake, et Diversandi lõppu vaadates Chucki filmi algust maha ei maga. TV3-s.
  • Noo, Chucki filmiga on see probleem, et temaga paralleelselt jookseb Steven Seagali film. Dilemma missugune. Ma just mõtlen et kas Chuck suudab Steveni nii ära roundousekickida, et Steven tal samal ajal käeluud kuuest kohast ei murra...
  • No Seagalil puuduvad Chucki vastu igasugused santsud. Ja inimesed, kes arvavad, et on üldse võimalik unustada televiisor valele kanalile, kui samal ajal Chucki filmi näidatakse, võiksid ikka enne mõelda kui seda välja ütlevad/kirjutavad. Chuckil on siukeste kuttide jaoks eraldi nimekiri.
  • Isiklikult mulle ei jätnud Diversant mingit positiivset muljet. Selline kehvemapoolne keskmine vene viimase aja filmide seas. Aga maitseasi muidugi, naisperele võib-olla sobib tõesti hästi?
  • Meenutab nõukaaja sõjafilme. Ka need olid põnevad vaadata... . Aga on ikka nii, et see sakslane on loll ja saamatu ja venelane nagu , loll Ivan muinasjutus, saab näbi raskuste võidu.
  • Jah, ses osas on väärtus küll, et üsna autentselt on kopeeritud paar aastakümmet vana nõuka stiili ja puudub 21 sajandi suurvene šovinism.
  • soga
    huvitav miks venkud oma filmides alati mp40st lahtivõtmata kabaga puusalt lasevad?
    kõik filmid on soga, kui sihtmärki 15-20 m peale puusalt lastakse ja tabatakse
    SOGA saate aru tibupojad
  • Oehh, ehk olid varasemad osad paremad, aga tänast osa ekstra vaatasin ja nohhh.... täielik jama ju, raisatud ajast kahju. Peab ikka väga igav ja palju aega olema, et sellist jura võiks vaadata.
  • TNT, oled proovinud?
    Ma ütleksin, et sõltub kogemusest ja laskemoona kogusest ;) Mõned tuhanded padrunid harjutamiseks ja saad ka kaugemale puusalt pihta. Kontrollitud. :)
  • Minu meelest II osa oli siuke, et mitte öelda jama, kuidagi kuiv ja sündmustetühi. Särts oli kadunud ja pettumust tundsin ka.
    Eks nostalgia hoidis vaatamist nii palju, et telekanalit vahetama ka ei hakanud ja vaatasin kenasti lõpuni.
    Üks küsimus laiale ringile: Mis loom oli selles filmis see tšehh, kes luurerühmale ülemuseks pandi? Olen ise vene kroonus käinud ja sellist nimetust pole kuulnudki - no nüüd läks meelest ära - mingi len.....! Igasuguseid Zamkom...-e oli küllalt jalaga segada, aga säärast elukat küll ei mäleta.
  • jättis suhteliselt külmaks,ootasin enamat.eelpool mainitud trahvipataljon on etem
  • marct
    Pakun välja, et Tšehh on enne olnud vastuluure teenistuses (SMERŠ - Smert Špionam). Selle kontoora peamine vastane oli Saksa luure Abver. Ehk kuna auaste oli salastatud, (võiks arvata, et ta on alampolkovnik või polkovnik), ei oska täpsemalt välja pakkuda.
    Hea abivahend reklaamide vastu on hankida omale DVD (endal õnnestus selle leida Moskvas suvalisest Leningradi vaksali putkast). Vaatamist väärt film, kuigi tuleb tõdeda, et ka see on osa jätkuvast eneseteadvuse tõstmise propagandast, mille viib läbi ja igati toetab praegune Vene võim.
  • Kui järele mõelda, siis vene filmide sõnum on juba 50 aastat ühte ja sama eesmärki teeninud - suure venemaa võitmatust ja ideelisuse teenetest selles.
  • Letnab - ljotshik vedushshii nabljudenija, diversandiüksuse puhul loomulikult ülekantud tähenduses.
  • Tänx. Mul kroonus lenduritega mitte mingit pistmist polnud, seetõttu ei teagi :)
  • to: CharlieF
    olen küll proovinud ja mitte vähe.
    ja erinevate käsirelvaga. muideks.
    kui veel muus osas saab midagi arutada , siis kuulipilduja puhul ei ole küll miskit isegi mitte rääkida. see on selline lollus, mida võivad genereerida ainult inimesed, kes seda riista vaid filmides on näinud.
  • Velikij: Sul on õigus. Kirjapildi võtsin vene keelest: абвер, lihtne eksida :)
  • Loll film, aga vaatan edasi :-) Kõik venkud on kohe intelligentsed rambod!
    Muidugi, filmis oli hästi mängitud, kuidas diversandid mõlemas seerias tapsid lihtsaid saka poisse, mitte fašiste.

    Olen kah puusalt tulistanud. Padruneid peaks ikka salvede viisi olema kui julged sellega riskida või siis trasserivad kuulid. Väga raske on tabada laskekõrgust.

    Poisid, kui vanad te olete, kui viitsite veel Chuck vaadata? Film ise oli vist 20 aastat vana ja telest on neid seeriaid oksendamiseni jooksnud.
  • Hea kild oli see, kui üks poistest unistas, kuidas nad Berliinis saksa naisi vägistavad.
  • Полковник Исаев после войны проживает в Ленинграде - и однажды его приглашают в школу для рассказа о своих героических буднях...
    Он приходит - весь в орденах и в общих чертах рассказывает о жизни в Германии и предлагает задавать вопросы.
    Встаёт Вовочка (Мария Ивановна напрягается ) и говорит:
    - Когда я вырасту - то стану разведчиком и буду защищать нашу коммунистическую родину (Мария Ивановна расслабляется ) - а скажите, вы в Германии много немок трахнули?
    - О, да-да, помню случай в Дрездене....
    - Не надо, товарищ Исаев, - прерывает его учительница, - лучше про Берлин расскажите - а ты, ПУТИН, завтра в школу с родителями!
  • MSM, see ei olnud hea kild. See oli režisööri üks suuremaid julgustükke tuua see teema avalikult esile ja kuigi jätta otsad lahti, öelda kaks seisukohta otse välja. Üks, mis võinuks olla ja teine, mis tegelikult oli. Konkurentsitult filmi parim hetk. Sisuline.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon