Addicts Anonymous
Log in or create an account to leave a comment
-
Ma usun, et vaatamata sellele, et ilmselt on enamik siinsetest foorumlastest raha suhtes kaine mõistusega, siis kõigil meist on mingi teatud hobi või huvi, mille puhul kaine mõistus kaob.
Niisis, millised on sümptomid ning kui raskekujuliselt läbi põete?
Mina? GAS - Gear Acquisition Syndrome. Uus Gibson olemasolevate kitarride kõrvale? Uus digiklaver? Uued Sennud? No problem, do you accept credit cards? Aastased kulutused kontsertide, instrumentide jms muusikaga seonduva peale ületavad suhteliselt kindlalt 25% mu kogukuludest. -
Rämpsaktsiad, pidevalt ostan mingit paska, varsti on portfellis nimekiri nii pikk, et hoia piip või prillid. Viimased "pärlid" on olnud 100 ühikut BLT1T ja 75 ühikut FMD.
-
Hmm, ostan haldjamõõku ja päkapikukirveid, raha nende ostmiseks saan tapmisest, tapan sigu, mäekolle, trolle ja kurje tegelasi, nende varanduse korjan kokku ja ostan mingit sodi millega neid paremini hakkida.
Tegemist tõsise addictioniga mida põetud juba üle 10 aasta õnneks pappi ei kulta aga aega läheb metsikult. Magamata ööd ja eemal viibitud nädalavahetused on tavalised. Pean vist ravima hakkama :( -
Tin, palju punkte! :)
-
Üks kena ja paiguti ka küllaltki kallis hobi on jahi pidamine (ikka reaalis :)), kulukaim seni siiski ka siin osade aktsiatega pange panemine.
-
Naine, rohkem polegi vaja raha kulutamise mõttes.
-
Muss - plaadid, s.h. rariteedid Ebayst jm. Kontsertidel käimine. Bändi T-särgid jm merch (posterid, märgid jm).
-
Ohh deem... Ennem läheb issanda päike looja kui mina oma addictionite loeteluga lõpule jõuan...
Arvutimängud, põhiliselt käigupõhised strateegiad (Civ jne).
Igatsugu tehnilised vidinad, põhimõtteliselt kräpp, aga lahedad - päikesepatareiga mobiililaadija jms.
Oma vanale autole igasuguse kama internetist kokku ostmine ja unistamine, et küll ma kõik selle ükskord talle külge monteerin ja siis alles kõik näevad. Üldiselt vist ilmselt ei näe ega saagi nägema, see auto pole juba mitu aastat meetritki sõitnud.
Internetis niisama passimine, ise ette kujutades et teen ilgelt researchi parasjagu. tegelt lükkan töötegemist määramatusse kaugusesse edasi.
Autoga sõitmine. Mitte kimamine ega ka aknad all, tümm põhjas linnas laiamine, vaid lihtsalt ringi sõitmine. Ilma igasuguse sihita. Lahe.
Foorumite lugemine ja oma mõttetute tarkuseterade sinna kirja panemine (haakub osaliselt üle-eelmise punktiga).
Ebays ringi kolamine, et mida kõike lahedat müüakse.
Jne
Üldiselt vaatasin seda nimekirja praegu ja avastasin, et kui ma üldse päeva jooksul arvuti tagant püsti tõusen, siis ilmselt istun autosse. St minu põhilise addictionina võiks tegelt nimetada istumist. Oh ma olen ikka laisk ja mõttetu mees. Kusjuures ei ole ülekaaluline ega muude pidevast istumisest tingitud terviseriketega. Aga küll need ka tulevad. -
- üksi autoga sihitult sõitmine, sihitult
- Red Bulli joomine, mingi hetk oli see tõesti addiction
- nümfomaania -
Wilhelmiina:
nümfomaania - med, vet haiguslik sugukihu naisel v emasloomal. -
Good one! Kui oleksin kirjutanud "satüriaas", paljud sellest aru oleks saanud? :)
-
keda huvitab, see uurib ;)
-
raha tuli - naine tuli
naine tuli - raha läks
raha läks - naine läks
naine läks - raha tuli
raha tuli - naine tuli
.... -
C10-H14-N2
-
üks päris lahe ja kulukas asi on vene rulett kauplemisel :)
-
kokaiin?
-
Hahahaa, see on kõigest nikotiin.
Kokaiin on C17-H21-NO4. -
Rohkem keemiat: CH3-CH2-OH :) <- ei pea küll end sõltlaseks ega ka mitte suurkulutajaks, aga Šotimaal, eriti Islay saarel osatakse sellele elu sisse puhuda :D
-
jumal tänatud, mul on ikka normaalne mees :))) neid nimekirju lugedes oleks võinud ikka kehvemini minna. ja minu mees väidab, et ma olevat liigagi vähenõudlik. aga see ei tähenda, et odav :))
-
Ka see suurel määral: C6-H12-O6
-
Tunnistan ausalt - ma olen üks neist kes ei suuda sportimata elada. Eks muid hobisid on ka aga pool vabast ajast kulub endorfiinide tootmisele erinevaid kestvusspordialasid harrastades.
-
mesilased :D
-
Spordi ma unustasin ära, ma mõtlesin et siia peab ainult kulukad hobid panema :)
Aga jah, paraku aastas paar tuhat kilomeetrit pedaalimist, tuhatkond jooksukilomeetrit ja paarsada ujumiskilomeetrit tuleb ikka ära. Endorfiinid on vägevad. -
Minul on 8st autost ja 1 tsiklist koosnev kogu ! Rajult läheb pappi alla...
-
LHV Pro soovituste järgimine on vist ka üsna kulukas harratsus::::::¤:::::::$
-
ts=st :)
-
Minu huvidesse koonduvad(esialgu) vanemad Nõukogude päritoluga sõiduautod ning jõudumööda nendele detailide otsimine ja renoveerimine.
Juba pikemat aega olen käinud ka erinevatel, vanade ja noorte USA autodega seonduvatel üritustel, aga sellist rahapatakat ei ole veel suutnud kokku ajada, et omale ka mõni selline stiilse kerekujuga 6-meetrine "paat" koju tuua. Senikaua kiibitsen teiste autosid ja unistan vaikselt omaette.
P.S. Ja millegipärast mul on selline tunne, et kui üks USA päritoluga "laev" on juba kohal, siis hakkad neid veel ja veel juurde tahtma, mis ühe või teise kandi pealt on meeldima hakanud, nii et see on täiesti surnud ring :)