Golf
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
See et LHV Golfi toetab on loomulikult väga meeldiv. Mul tekkiski siin küsimus, et paljud LHV kliendid/töötajad golfi mängivad ? Siin on korraldatud igasuguseid üritusi foorumlaste poolt, äkki võtaks ette ka näiteks Mais/Juunis millalgi 18 rada kui siin mängijaid on. Ise olen juba mänginud Golfi 7 aastat, handicap küll midagi esmaklassilist ei ole, aga erinevate inimestega mängida oleks tore küll. Et kui teie seast keegi huvitatud on, siis äkki annate siin foorumis teada ja korraldaks ühe väikese golfiürituse, mis te arvate ?
-
olen ka käsi :)
-
Samuti, kui juba rahvaspordile jutt läks, võiks pärast seda minna mittehallide Andaluusia hobustega FIP poolt sertifitseeritud väljakule polot mängima. Kes on käsi?
-
Polo on snoobidele. Golf on töölisklassile.
Pange mind golfimeeskonda kirja. Aint et sobivad ainult nädalavahetused või reede õhtu. -
üks lhvlaste maleturniir oleks ka lahe :D
-
winger, ma pole siiski seni proletariaadi esindajaid Niitväljal näinud :-D
-
Karum6mm,
Kui ma alustasin...nii 7-8 aastat tagasi, oli Niitväljal siis üks meesterahvas, kes sõitis päevi näinud žhiguliga, ostis kasutatud varustuse 4-5K eest ja tegi esimese aastaga HCP 25.
Autopark on inimestel paranenud, sellega võib ära petta :-). -
RCM,
1) kas ainult litsentsiga mängijad saaksid osa võtta?
2) kui 1) vastus jah, siis võiks olla mingi (kompleks)võistlus harjutusväljakul. -
Suffiks, ma oleks ka käpp. Teeme siis riietuse nagu ikka: 28 ruuduga beez-hall vest, khakivärvi Ralph Laureni püksid ja 4-kuuse talle nahast polomüts.
Ühtlasi ostan raamatu "Kuidas leida ühiskonnas kõige popim harrastus? (Ja võita sõpru ning mõjutada inimesi)." -
Teemaväliselt, aga spordiga seonduvalt küsiks, et kas keegi autospordiga tegeleb? Või oleks huvitatud asja proovimisest/kõrval istumisest?
-
kui juba meeldivad tegevused, siis võib olla eradi teema, kes käib kalal, male, ajalugu, foto...
-
to MSM
Green Card peaks olema jah, muidu ei taheta eriti väljakule lasta, keegi küll otseselt seda ei kontrolli, aga kui Green Card tehtud ei ole, siis ega rajal eriti midagi teha ka ei ole. -
Oleks päris vahva, kui saaks siit Niitväljale mingi seltskonna kokku, oleks ka ise käsi
-
discleimer: handicap pigem häbenemist väärt, aga kui loodus ja seltskond inspireerib, siis ise lootustandev
-
k.l. - õpi kõigepealt ratsutama:)
-
Tahaks ka polot mängida.Korraldaks selle mängu Oberschneider talus :)
http://www.lagolondrinapolo.com/ -
to suffiks ja kristjan lepik
Kui teile polo nii hirmsalt meeldib, siis niitvälja golfiklubist kohe üle tee on niitvälja ratsabaas, ma arvan, et kui te ilusasti seal käitute, siis lubatakse teil kindlasti üksteisele hobuse seljast pealelööke sooritada, kui teil peale löömiseks vajaliku polo varustusega kitsas on, siis kui väga vaja saab niitväljalt laenutada endale draiverid :) peale hakkamine on pool võitu ! -
suffiksi ja kristjan lepikule teeme eraldi kompunni nendest devaisidest - varustus ja liikumisvahend.
Üldiselt on Niitväljale siginud palju mängijaid vanuses 3-5 aastat, kes oleks meelsasti kaasa elama. Muidu toksi kaiga neid munasi.
Mehed, te saate kuulsaks!