Ideid spekulantidele - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ideid spekulantidele

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • see küll väga loll idee iseenesest ei ole ja tõenäoliselt kahjuks saabki üheks spekullimisalaks tulevikus.

    Igatahes, arutlus on selline: nafta hind tõuseb, sellega igasuguste hübriid- ja elektriautode hinnavahe teatud läbisõidu peale kasvab. On juba märke, et järelturul on nende hind veidi tõusnud. Nüüd võiks ette kujutada, et kui nafta hind peaks veel tõusma, ei oleks vana seisukord, et tehasest välja sõites masina hind kukub 10-20%, vaid on üleval näiteks 50%. Et kui neid tehasest ette tellida müügiks järelturul... Seda enam, et hübriide ja elektriautosid väga massiliselt vist veel lähematel aastatel juurde ei tule. Neid spekulante võiks hakata nimetama Toyota Priuse järgi Priiuse meesteks või Priiuse toojateks:)
  • see teema oli siis mõeldud naljateemana, enne ei väljendanud ennast piisavalt selgelt:)
  • Madis,
    lugedes pikemat aega sinu kommentaare siin ja TI foorumis tekkib küsimus: kas sul on ka plaan B? mis siis, kui nafta hind ei peaks enam tõusma? ehk hakkab koguni langema? paljud sinu põhjendused on vägagi mõistetavad kuid minuarust oled sa naftas rohkem bullish kui kohalikud kinnisvara arendajad 06 united motorsis lisavarustust valimas.

    PS! oli ka mõeldud naljana
  • selles suhtes, et ma ei olegi ainult naftas pikk, rohkem teisestes ja kolmandastes mängudes, mis küll naftaga seotud, aga mitte liiga tugevalt. Naftat ennast puudutan ainult vahelduva eduga kaudselt ja näpuotsaga tegelikult. Kui nafta ei peaks enam tõusma siis shordin Toyota Priust:)

    Lihtsalt, et siinkandis alles hakatakse endale teadvustama seda va naftaprobleemi ja ma olen püüdnud seda aidata. Võib-olla räägin sellest jah liiga palju, aga siis saan hiljem vähemalt endale rahustuseks öelda, kui nafta peaks liiga kõrgele minema, et ma vähemalt üritasin. Tegelikult ma ise ka liiga pulline ei ole naftas hetkel, aga pikas perspektivis ma ei näe muud võimalust.

  • madis43 keegi ei ytle siia töötavat strateegiat.
    Ja kui keegi midagi pakub,on see BS
    Nokk kinni saba lahti:)
  • ei peagi ütlema:) lihtsalt midagi eriti jaburat välja pakkuda oleks selle foorumi idee
  • Parem oleks öelda ,mis ei tööta
    TA-JAH
    Swingtrading-JAH
    HYPE-de pyydmine-JAH(kui just ise algataja pole)
    Uudiste peale gamblimine(sraddle,strangle jne)-JAH

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon