City Boys of Tallinn?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Hmm, tea kas mõned inv. pankurid panganduses mittetöötavatele foorumlastele ei tahaks pajatada lugusid tööstusharu sise-elust?
Nooooh, umbes, et kuidas kontoripoliitika mängib/ei mängi rolli, välismaa omanikud, eestlastest investorid vs. väljamaa rahapaigutajad (fondidesse), suhted, konkurents, debiilsed kliendid?
Oleks midagi suvel võrkkiiges lugeda. Kuigi jah, anonüümsus oleks parem kuid ehk saaks kuidagi muudetuna mingeid lahedaid lugusid siiski vesta.
Super-lux lugudeseeria Londoni finants maailmast: Beer And Loathing In The Square Mile -
opex, neid lugusid on niiet tapab. Paraku ei saa neid kirja panna, sest me elame sellises konnatiigis, kus kõik tunnevad kõik ära ja sellest saab ja peab ainult üks suur jama tulema. :-D
-
kustutaks üldse selle teema, ellõu!
-
Mis seal ikka erilist,peeglid ju olemas.Saab iga päev imetleda,kas ülikond ok ja soeng korras.Ja kingad peavad olema viksitud!
-
No persse
-
Ja soeng peab olema rohke juuksegeeliga lakutud tahapoole nagu sitsiilia maffioosodel, siis on tõsise ja karmi näo tegemisel kontoritibide seas ka lööki :)
-
marct, finantssektoris piisab "löögiks" sellest, et sa oled meesterahvas (v.a. IT-mees või pugejast keskastme juht) ning hingad. Selgituseks - suuremates asutustes on 70-80% töötajatest naised. :-D
-
Karum6mm, mis finantssektori naistel nende IT-meeste vastu on?
-
Ma arvan, et Karum6mm räägib enese muljete naljalt. Mis teha kui see va lapsepõlv na kauges minevikus oli :-)
-
Eks seda tule neilt naistelt küsida. Mina räägin vaid vaatlustulemustest. :-D
-
TaivoS
Seda soenguasja rääkisin ma samuti omadest kogemustest. Oli küll tiba teine valdkond kui finants kuid lööki ja lõikust oli küll. Tegelikult ma arvan, et seda oleks olnud ka ilma selleta, sest meil juhtus nii, et sain peaaegu aasta olla ainus meeshing kontoris.
Ja tõttöelda - nüüd tean mida naised oma meestest tööl räägivad, eriti voodielu teemal :)) Nad (9 naist) harjusid mu kohalolekuga niivõrd, et teinekord kutsuti mindki mõnda arutellu osalema, milledest mul enamjaolt õnnestus kõrvale puigelda. Aga ilmselt seisab mul elu lõpuni meeles, kuidas käituda ja ennast hoida, et vähemalt oma naine töö juures (naiste kontsentratsioon 100%) minust nii ei räägiks. Või mine tea, kas ongi võimalik ühel mehel nii olla, et naine sind taga ei räägiks. Tegelikult aga mõtlen, et ikkagi pole see võimalik. Tähtis on sellele mitte mõelda, sest meheuhkus saab hoobilt põõna kui veidi asjasse süveneda :D -
Karum6mm, ära nüüd nii ka. Ka IT-mehed saavad naisi. On's juhtunud saadavaid isendeid ka finantsvaldkonnast.
BTW finantskriisid pole IT-valdkonda üldse räsinud ;-D -
Saadavate kontsentratsioon on üpris tihe Amsterdami kandis :)
Kui ikka rääkida ainult saadavusest mitte seiklustest.
Aga see on küll iseenesest päris tore, et IT-valdkonda mitte miski pole räsinud ning praegune torm teeklaasis seda isegi ei puuduta mitte :D
Üks mu vana tuttav, kes enamuse oma senisest elust töötas ja on siiani tegutsev firmaomanik IT-valdkonnas, hakkas kellegi teise juures mööblit kokku panema. Mul on tõesti hea meel, et teda mitte miski räsinud pole :) Raha voolab -
marct,
Mõtle nüüd natukene - frimaomanik IT-valdkonnas ja teises firmas mööbli kokkupanija. Iga loll leiab oma loogilise lõpu. Kui ta ei osanud ennast rakendada, siis mööbel on tema õige kutsumus. -
Minul pole IT-vendade vastu midagi - some of my best friends are IT-guys. Ühtlasti on mul kahju, et mul programmeerimise õppimisel objekt-orienteerituseni jõudes lapsepõlves juhe kokku jooksis. Oskaks progeda, oleks elu praegu lihtsam ;-D
-
http://www.thinkgeek.com/tshirts/frustrations/388b/
Üldised nõuanded IT-meestele lantimisel:
1)Ära kunagi räägi oma tööst.
2)Eita seotust IT-valdkonnaga viimase võimaluseni.
3)Kui see ei õnnestu, ütle, et sa oled äriloogika analüütik ja implementeerija (vastandina "programmeerija", "koodisepp").
4)"Kas Linux on parem kui Windows?" on trikiga küsimus. Õige vastus on: "Aga kust mina tean? Räägime parem sinust!"
Ehk tuleb hiljem veel mõni meelde... -
Ahjaa, halvad teemad on veel:
"Star Trek", "Star Wars", "Battlestar Galactica", "Firefly" ja kogu teaduslik ulme.
Eelmisel pühapäeval sa käisid Nõmmel sörkimas, mitte ei mänginud WoWi!
"Mac on kõige parem arvuti!" (ma tean, et seda öeldes on kurgus okserefleks, kuid kaalul on rohkem kui põhimõtted - võib-olla seekord näkkab!) -
Tarantel,
DENY EVERYTHING !!! -
Tarantel, väga hea! :-DDDDDDDD