laenu küsimus
Log in or create an account to leave a comment
-
Kas tagatiseta mõistlikku intressiga laenu summas kuni 100000 saab eestist kusagilt laenata, juhul kui kiirlaene ei soovi võtta, tagatis ja käendus-võimalust pole, on vaid igakuine sissetulek palganäol ca 15t neto, kuid pangast juba saadud laenu summas ca 50t ja pank rohkem laenu ei anna. Vaja oleks aga ca 100t laenu. Mida soovitate?
-
Elu on lill
-
kui enam ei jõua, siis Türisalu Pank...
-
Eesti elu alles läheb lillèks:(!
-
väga isiklik arvamus aga tänast teadaolevat infot kasutades on arvamus, et elu-olu jõuab kuhugi 1993-95...veskikivina finantskohutused...
-
Minu isiklik arvamus on, et kui pank enam laenu ei anna, siis ei tohiks enam keegi laenu anda, sest ...........
-
Tagatiseks võiks ju vähemalt pakkuda oma head nime ja ausat silmavaadet.
-
kui keegi ei anna, siis unusta parem ära. usu, palju jama jääb olemata.
-
Estrose,
Kui palju sa sellest 15 tuhandest palgast pangale iga kuu tagasi maksad?
Kui suured Su igakuised kulutused on? Toidule, eluasemele, lastele, autole jne. -
Tööandjalt pidi laenu saama, tõene?
-
Võlg- võlaorjus? algul pangalt, siis veel ei tea kust ning lõpuks tööandjalt? mõlemale kasulik, pole karta, et kinga saad, samas oled end maha müünud, sõltub muidugi tööandjast!
-
peab hea tööandja olema, kes 100k laenu annab.
tavaliselt tööandjad annavad max 10k -
Tean, et tööandjad annavad eluaseme soetamiseks laenu, see ongi 100t kanti.
Minu arust võiks ka tööandjalt selles suhtes abi küsida, aga kui keegi veel miskit soovitab, siis kuulaks huviga. -
Endiselt soovitan mitte laenu võtta, kui tiivad päris kindlalt ei kanna (ja panga hinnang seda ju näitabki, et tiivad ei kanna). Sa _ei_pea_ just praegu seda bemmi ostma.
-
Estrose, kui Sa mu küsimustele vastata ei oska/taha, siis Sa ei saa laenu. Ja mõlema poole õnneks, sest sellest tulleks kõigile ainult probleeme :)