Maksude tõstmisest - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Maksude tõstmisest

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui riik saab laenubuumi ajal raha liiga palju eelarvesse, siis kuidas on see asutus nii sego, et tema alluvuses töötavad lüütikud ei suuda välja arvestada, milliseks kujuneb tulude/maksude laekumine, peale olukorra normaliseerumist.
    Ei saa ju olla nii, et kui laenubuumist vohav raha täidab korraks pungile riigi rahakoti, siis riik arvab, et see on jätkusuutlik.
    Ja kui korraga olukord normaliseerub(enam ei laeku laenajate kulutatud meeletud summad), siis ei saada aru, miks eelarve välja ei vea.
    Ehk uued maksud tulevad turja ainult sellepärast, et lühiajaline rahatulv riigi rahakotti arvati olevat jätkusuutlik ja pidev.

    EI SAA TÕSTA MAKSU SELLEPÄRAST, ET USUTI IGILIIKURI OLEMASOLU!

    Miks kuradi pärast ma pean maksma lisa makse sellepärast, et mingid idiooodid end lõhki laenasid ja mõnedele õnnelikele miljardikasumeid tekitasid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1) Koli poliitikute tampimise teemasse. Tüütu on samasisulisi teemasid dubleerida
    2) Tekita omale mälu. Valiimiste ajal mine valima. Kui TOP 10 ei meeldi, vali sobiv inimene TOP 20-st. Kui seal ka ei meeldi, vali TOP 30-st jne. Passiivsus on täiesti lubamatu. Mäletate EMT case´i?
  • ma pole lugenud polittikute teemasid siin foorumites.Vabandan.
  • Mõistlik oleks foorumteema pealkirjaks kirjutada midagi sellist, mis mõtestab lahti teema sisu. Vähemalt esimese foorumipostituse sisu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon