Eestlaste uskumatud seiklused Venemaal - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Eestlaste uskumatud seiklused Venemaal

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Siia võiks kokku koguda erinevad lahedad lood juhtumistest "emakesel venemaal"
    Ise hetkel teatavatel põhjustel "passin", kuigi paar lugu oleks.
  • mis need teatavad põhjused olla võiks?
  • Alustada võiks vast selle Ameerika mehe (ei tule nimi meelde, aga ta kirjutab iga nädala mingi kolumni) artikliga viimasest "Ekspressist", kus juttu järjekordadest Venemaal. Kusjuures ehkki jutu stiil võiks jätta mulje liialdamisest vmt, peab asi ilmselt täiesti paika.
    Ja pean tunnistama, et kogemus sabadest on mulle korduvalt andnud eelise järjekordades läänepool reisides.
  • Küsimus siis, et miks ma selle teema algatasin. Põhus oli see, et Gruusia teemas tegi keegi seesuguse ettepaneku, kuna seal kalduti teemast kõrvale ja hakati jutustama elust-olust venemaal. Kui nüüd enam vajadust sellise teema järgi pole, siis teen ettepaneku selle teema kustutada. Omad jutud jätan enda teada.
  • käin venes ja ukrainas päris tihti. vene on vastik politseiriik, kus peaaegu iga jobu unistuste karjäär on seotud jõustruktuuridega ja tipneb turvamehe ametiga. uskumatud seiklused on alati olnud seotud ebameeldivate kogemustega miilitsate ja teenindusasutustega.
  • Umbes aasta-kaks tagasi kogemus miilitsaga - kohe pärast Narva piiri ületamist - nii umbes 500 meetrit sõita on põõsas "Stop" märk....kui ei märka, siis peatab sind miilits. Kui teesked, et venekeelt üldse ei oska, siis putkas on laua peal klaasi all valmis rahatähtede näidised, mida vaja maksta...muide, kui on kallim auto, siis viidatakse suuremaid rahatähti :)
  • Kusjuures veider on see, et prantsusmaal mendid võtavad samammoodi raha, neil kulus mingi 10 minti seletamiseks et tahavad 90 euri saada, ja prast 20 minti et sellekohane tshekk kirjutada :P
  • Prantsusmaal välismaalastelt võetakse täitsa ametlikult kohe raha, sest kõik piirid on lahti ja haldussuutlikkus pole sel tasemel, et hiljem kuskilt maailma lõpust pärit rikkuja käest papp kätte saada.

    Kui raha ei ole, võetakse auto ja load hoiule, kuni leiad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon