Euribor ja deposiidi intressimäärad - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Euribor ja deposiidi intressimäärad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,
    olen aasta algusest lühiajalistes deposiitides. Kas kellelgi on visiooni, mis saab lähinädalail (aga miks mitte ka aasta perspektiivis) toimuma Euroboriga ja seega ka deposiitide intressimääradega? Ja kuidas on EEK riskiga? Kui pikaks ajaks julgete EEK hoiust teha? Ma muidugi ei tea, kas foorumi kodanikud deposiite kasutavad, pigem rohkem aktsiateema vist...
  • Tere,
    Olen samast teemast huvitatud. Kui paar nädalat tagasi Hansast/swedist küsisin, et kas tähtajalisele hoiusele 500 000 mingit paremat intressi ka pakute? Vastati, et meie teeme ilmselt kõige tagasihoidlikuma pakkumise, meie raha on odavam kui teistel. Täna vaatasin, et sama summa 1kuuks swed annaks 5,45%, mis on näiteks parem Sampo 5,3 st.
    Samas lugedes Äripäevast, et pankadevahelisel üleöö turul laenati 11protsendiga, ootaksin ka deposiitidele paremaid pakkumisi. Või mis asjatundjad ütlevad, kas sellised asjad on üldse omavahelises seoses?
  • http://www.sampopank.ee/et/12105.html
    Antud intressimäärad kehtivad summadele kuni 500 000 EEK
    Muu perioodi või suurema summa hoiustamise korral intressimäär kokkuleppel. Intressimäära saate küsida Sampo Panga diileritelt ja Sampo Panga Info telefonilt 6 800 800
  • Mini1, aitähh kiire info eest. Mina ei süüdistanud sampot madalas intressis, lihtsalt olen samade valikute ees, kus ilmselt paljud. Fonde ei usalda enam, aktsiaid valida ei julge, rääkimata äkilisematest vahenditest aga rahale mingitki tootlust otsiks.
    Mälu järgi ütlen, et sampos vist pakuti sellistel tingimustel lisaks 0,05%, et siis 5,35 kokku.
    Marfin Bank aga 5,8
    Krediidipank 5,75
    teised vist madalamad
  • Sampos pakuti 600k aastase deposiidi intressiks 6,5% esimese küsimise peale, ehk siis 0,2% lisaks. See toimus 2 päeva tagasi.
  • Investeerimisfoorumis arutatakse depointresside üle. Contrarian indicator? ;-)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon