Beibendussektor Eestis - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Beibendussektor Eestis

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuna Kopp Ees OÜ teemas kiskus jutt kangesti rikaste meeste ja nende ilusate kaaslaste tagamaade lahkamiseks, siis teeksin ma ettepaneku jätkata selleteemalisi heietusi siin. Beibenduse puhul on ju tegemist majandusharuga - ja veel väga tsüklilisega.

    Kommentaatoritele viskaksin hambusse eelmisel aastal kuuldud väidetava tõsiloo sellest, kuidas ühe (mitte-just-suure) kinnisvarahai satelliitbeib suutis jätkusuutlikult enese ülalpidamisega tekitada kulusid ca 150 000 krooni kuus. Tea, palju siis tänapäeval kõigile klisheelistele grillkana-parameetritele vastava isendi ülalpidamine maksab?

    :-D
  • Huvitav teemapüstitus:)
    Kindlasti on alguses ka fikseeritud kulud ,kuid jooksvad ülapidamiskulud võivad tõesti 100k-ni ulatuda.
    Eks maj langus on igal pool.Et aktsiad on ka kordades kukkunud siis võib ka beibekultuuri ülapidamiskulud paari kordajaga jagada.
    Seega nyyd on ehk ka Soome ehitajal shanssi(keda pole veel koondatud).Turg on efektiivne!
  • Ähh mis, kas 150 nega kuus tuleb keegi välja vee ? Ilmvõimatu ju: kv liising 20, bmv maastur üldkulud kokku 20, side 10, riided 35, mõginad 10, mudimised 10, meelelahutus 10, väljas söömised 20, zopimgureis 15, ... appi ja saigi juba limiit läbi, poolest kuust juba näpud põhjas :) ja kui veel ninapuuderdamise pakett kaasa tuleb vot siis on see 150 täielik näljahäda :)
  • Mina olen sellega suht lähedalt kokku puutunud. Või õigemini - kõrvalt näinud, ja mitu korda. Mu enda isiklik vend, kes on tavamõistes suur, paks, kole ja kiilakas, vahetab hoobilt oma elukaaslase välja kui too on üle 23 aasta vanune. Nii on see olnud sellest ajast alates kui ta veel polnud suur, paks, kole ja kiilakas. Hulga naiste peale on tal ainult üks laps ja seegi oli kõige esimesega. Ülejäänutega vist marutab niisama. Raha tal on ja kuna ma tema raamatupidajaga kenasti läbi saan, siis ikka ühtteist on vihjatud, et olenevalt naisest on väljaminekud kas 5-e või 6-e kohalised numbrid ühe kuu kohta.
    Nii et mill aastas naisseiklustele hakkama panna - suht reaalne. Minu poolt taunitav, kuigi see pole minu raha.
  • Ühe Eesti suurima juustuärimehe, kel oli mõni aeg tagasi maksupettuse eest vaja täita ühiskondliku kasulik töö tunde, kulud on tavainimese jaoks küllaltki suured. Kõigepealt pimbiti Pree kliinikus vanem versioon üles kuid nähes, et projekt ei ole ikka piisava tulemusega võeti kasutusele uuem versioon. Sellele aga oli vaja koheselt nii kesklinna korterit kui uut 3. seeria kupee-kabrio BMW-d.
  • Ja kui ülalpidamiskulud hakkavad üle jõu käima, võib see viia sponsori kannatuse üle viimase piiri: Arsti viis mõrvani kannatuse katkemine ; nii, et tagasihoidlikumalt, beibed:)
  • luuna - side 10? Ma ei oska mitte mingil moel sidekulusid 10 peale saada! (Eeldusel, et beibs ei käi Nepaalis ja ei vali VALE roamingpartnerit).

    BMW maastur - see on jah täielik müstika, et Pirita Teel istuvad hommikuti X5tes enda meiki täiustavad sektori tüüpilisimad esindajad. Tegemist peaks olema ju autoga, mille loomise ainus motivaator on testosteroon ning millega sõidavad alfaisased.

    Kinnisvara - enamasti elatakse koos ning seega tuleb kuludeks arvestada vaid 50% üürist või laenumaksest.

    Meelelahutus 10? Kuidas annab 10 kilo eegu eest kuus meil siin meelt lahutada?

    Mina isiklikult ei saa ühest asjast aru. Nimelt sellest, miks panna mill aastas hakkama ühe konkreetse isendi peale, kui teoreetiliselt on võimalik oluliselt odavamalt nautida oluliselt suuremat vaheldust? Tüüpilis-klisheelise grillkanaga on enamasti pärast veedetud ühte nädalat surmigav. Suur mõte on talle siis veel X5 liisida? :-D
  • ptea, kui oleks endal 10+ M$ siis kamandaks ka naise töölt ära ning lubaks talle nii mõndagi rohkem kui praegu. Eriti kui veel lapsed ka. Why not?
  • Karumõmm ma ka ei suuda 10 00 kilost telefoniarvet teha mul ettevõtte side kokku vast niipalju, aga ma pole ,, grillkana,, ka.
    Olen lihtsalt kuulnud sellistest numbritest, kindlasti on see mingeid telefoniga netiühendusi luues võimalik. Ja no meelelahutus sõbrantsiga koos nädalavahetusel Helsingisse mingile konserdile ( hotellid ja muu ztaff) ja ilmselt jääb raha veel puudugi.
    Või sõida suvel nädalavahetuseks Saaremaale ööbi hotellis joo mõned kallid veinid söö ja puhka hästi ja ongi 10 läinud.
    Tibide fantaasia suudab ehk paremini genereerida, hea kui keegi sõna sekka ütleks.
  • Mony, me ei räägi siin oma naistest, vaid kasutusrendile võetavatest grillkanadest*

    *grillkana - solaariumi üledoosiga (võlts)blondiin, keda meelitab raha lõhn ning keda on teistest sarnastest väga raske eristada.
  • sõn võltsblondiini asemel võib kasutada tänapäeval sõna "kohuke", kuna blondiin on ennast brünetiks värvinud. Sisu valge, glasuur must :)
  • Midagi sellist ma pakun
    http://www.hot.ee/suurfail//olga.JPG
  • 10K meelelahutusele kulub üsna lihtsalt, kui aktiivne olla (2 inimest siis 20K).
    Näiteks võtad majakese Kuutsemäel nädalavahetuseks - 5K... 6K. Edasi mäepiletid, söök. Mootorsaaniga sõit. Eelnevalt ostad varustuse, mis ajab mitme kuu normi lõhki. Laupäeva õhtul käid Otepääl pidutsemas. Külastad veekeskust. X5 kütus. Pole veel Eestist välja saanudki, kui juba eelarve lõhki.
    Muul ajal igasugused seikluspargid, kardisõidud, jne.
  • privador, boobjob tundub kah jah tänapäeval juba täiesti kohustuslik olevat... Hinnad alates 40k eek.
  • need kaks seal pildil on mingid rekkamehe blowjob buddyd, kes poolas kiirtee ääres hääletavad. grillkanad need ei ole

    fck nad peaks mulle vähemalt 150k peale maksma kui peaksin seda pilti iga päev korra vaatama
  • nu aga sry vaan,ehk siis saab keegi panna parima pildi,mis vastab ellpoolmainitud standarditele:)
    Kusjuures see vasakpoolsem on ikka suht palju raha kriurgidele raha raisanud.
  • http://www.weekend.ee/?gid=1103#&pid=75830

    See "beibe dream" mis sai alguse Liis Lassist on vist mitmetele eeskujuks. Kanal 2 ei peaks ilmatüdrukutele palka maksma, mõni oleks valmis peale maksma et saaks ekraanile kekutama ja siis muidugi on plaanis lauljaks hakata jne
  • nuu, meil on uus teerajaja bei´benduses
    prvva ILVES.
    Täitsa uskumatu! Pikemat aega ma ei suuda uskuda seda, mida ma siiń vabariigis näen!
    Kus on kadunud Ivan Orava silmad!
  • Beibede näljutamisest ka! Nad näljutavad ennast. Mul üks lähedalt tuttavgi naisinime, kes on haigelt piitspeenike, peab pidevalt mingit kummalist "õunadieeti" ja igasugu muid söögikordades mitteosalemisi. Tal oli ka poiss - noh, sisuliselt samasugune kondikubu. Me juhtusime üksord kuidagi ühes ruumis viibima ja käis tavapärane möla ja lõõp. Mingi jutu sekka siis see poiss ütles naljatledes tibile "paks" - noh, kuidagi hellitlevalt umbes et "tule ma kallistan sind, paks". Hoobilt oli ilge räuskamine ja tüli majas ning poisile tehti KOHE sada paari jalgu alla ja nad tollest ajast alates enam koos pole. Nüüd aga on tibi grillkanaks hakanud ning semmib mingi ehitusärimehest abielumehega, kes on talle juba auto ostnud ja kaelas sädeleb vähemalt 40k väärt olev kuldne metallikuhi. See, et ta abielumees on, tuli muuseas minu jaoks niiöelda küla pealt välja.
    A noh, eks juba oligi kuulda mingeid jamasid, et mehe pärisnaine olla haisu ninna saanud ja nüüd siis tibil iga nädal uus tel.nr. Ei tea, kas kardab peksa saada või niisama hiilib vastutusest kõrvale. Aga vahet pole - elu nagu seebiooperis. Seatemp ainult, et seda minu kui moraalselt vanamoodse tühmaka silme all tehakse. Jutt siis mu naise õest, kes 20-ne.
    Miskit pole aga teha - eks igaüks peab siiski ise oma elu elama ja mina pole see, kes oma nina teiste asjadesse topib - sadagu või pussnuge. Või tinakuule.
  • TNT
    Kõik me oleme müüdavad - Ivan Oraval on suu 500-euroseid tihedalt täis topitud :)
  • show tahtsin sind pedofiilia levitamises süüdistada :)
    aga peale marct'i sõnavõttu sain aru, et ka sellised lähevad antud kategooriasse

  • Pedofiilia kohta võiks siin ka eraldi teema avada - siis ei pea kahtlustama :)
  • Neid beibesid on rohkem kui sponsoreid ma arvan ehk siis pole see beibede elu nii kerge midagi. Muidugi kui eestlastest rahamehi napib ja ilmselt kõik ei tegele nii kalli hobiga siis alati on abiks väljamaa printsid.

    Endal mingeid erilisi kogemusi pole aga kunagi sai mingi kamba väljamaalastega jalgpalli mängitud ja pärast pubisse õlut jooma mindud. Ja siis see eesti naiste(beibede?) rünnak lauda oli natuke üllatav.
  • Välismaalaste seltskonnas näeb Eestit omamoodi nurga alt. Paar nädalat tagasi jalutasin koos tuttavate soomlastega kesköö paiku kõrtsist minema ja Vanalinnas tuli mingi tibi juurde. Alguses küsis suitsu, siis tuld ja lõpuks küsis, kas teenust ei taha osta?
    Eestlaste seltskonnas ei ole seda kunagi juhtunud.
  • See jutuajamine oli siis soomlasest tuttavaga. Ma vahtisin niisama pealt.
  • rehatrader
    räägi-räägi, et vaatasid niisama pealt :D
  • Nu aga vaadake klubides ringi?Paljud käivad vägagi "otsiva" pilguga ringi.Eestane üldjuhul kaubaks ei lähe-sest tal pole raha
  • jaa-jja
    selle kohta on mul ka oma karm teooria.
    asi on selles, et siin elab ainult 1,4 milli inimest ja nn eestlasi on miskit 900 000. kui meie naised oleksid korralikud nagu evropas oleks meil pooltel kõõrdissilmad nagu kihnus. seega nad segavad verd alateadlikult võõramaalastega.
    ehk sellega on ka seletatav, miks eesti naised nii helde anniga on.
    põhimõtteliselt nii litsakaid naisi ma kuskil maailmanurgas näinud ei ole
    vast brazi kaunitarid pakuvad naka konkurentsi. aga neil on seal mingi eriline kirg eurooplaste vastu.......
    soovitan seda kohta külastada - siirast armastust jagatakse seal ilusal maal...
  • maailma ilusaima pepu omanik on nüüd vist brassi tipski?
  • Ooo jee, hea teema :D
    Tuleb tunnistada, et nende “kaunilt päevitunud” tibide mõtlemisvõime on sulanud nagu raha turgudel.
    Ööklubid, kus need grilkanad peaksid “rippuma”, on nädala sees (rõhutan teisipäev, kolmapäev, neljapeäv) täitsa tühjad.
    Tundub, et nad on rahakülluses unustanud, mis ajal käivad ööklubides maksejõulised targetid (st inimesed, kes võivad lubada endale 2-3 päevast “pohmelli”)
  • Ei saa halba sõna nende kohta öelda, pärast räägitakse, et "hapud viinamarjad..."
  • Maitea... korra kinno, 2 korda kontserdile, 2 korda restorani, 2-3 kimpu lilli, 3-5 hommikusööki voodisse. Naised pole üldse nõudlikud:) Ja kes ongi materjaalses mõttes, need pole väärt tegelemist
  • ülevaateartikkel sellisest süsteemist, originaal kahjuks lännu, kuid google cache ikka abiks, olulisemad tsitaadid:

    It should be emphasised up front that becoming a trophy wife is no pushover. It takes serious work and continuing application. Men who have made it are by their nature demanding, and have to be sold. Moreover, they are often still married to a first wife, so the applicant trophy wife has to deal with her as well.
    Rich men may well be frustrated and have a loveless marriage but to dump a wife for a newer model is an expensive and painful process, even for a billionaire. They have to go through the cost and publicity of a divorce. They are only going to do it for someone who really brings a lot to the partnership.
    Trophy wives are important acquisitions for men who have everything. These tycoons have already got the yacht and Gulfstream jet. They frequently marry young and have worked obsessively to amass great fortunes. They have achieved wealth, fame and power, but they no longer find their first wives sexy or sophisticated enough for their new found status. Perhaps they never had time to sow their wild oats when they were young, since they were too busy empire building. They reach late middle age and they want to relive their youth - roll on the Harley Davidson and leather jacket, turn up the disco music - let's party!
    These magnates are rich enough to divorce and are used to getting the best. When they were poor and striving, the wife was supportive and brought their children up, but she was never much of a beauty. A trophy wife has to be much younger and prettier than the first, and understand sexual techniques which blow the tycoon's mind (and much else).
    ...
    Trophy wives are manic about keeping in trim and use personal trainers. They are also more ruthless and less romantic than the wives they replace. They understand their relationship is a bargain whereby they supply sex, glamour and youth, while their new husband supplies jewellery, a large house and endless expensive holidays. Often trophy wives are more exotic than the dowdy mothers they supersede - certainly better travelled, and quite possibly foreign.
    ...
    She will fuss about his health and get him on a fitness regime. She understands a lot about her husband's business, probably because she did plenty of homework before she picked her target. Because trophy wives are usually successful career women themselves, they offer a contrast to their husband's first wife, who spent years bringing up a family and making sacrifices for her husband's business. The first wife didn't have time to work out or become a high flyer - she was dutifully looking after the children and home.
    ...
    The bad news for would-be trophy wives is that their husbands are more often than not boorish, sad figures. They are selfish and terrified of ageing, and have proved how disloyal they are when it comes to their own desires. All would-be trophy wives need to ensure a favourable pre-nuptial agreement is drawn up to protect them in the event that their rich husband wants yet another younger model.

    =========================================
    veel üks majanduslanguse kõrvalmõju: trofeetibid lahutavad
    http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/may/25/familyandrelationships.workandcareers
    mõned tsitaadid sealt

    aktiivseks pooleks võib olla nii mees kui naine, kelle motivatsioon on erinev:
    A trophy wife is aware she needs to get proceedings moving before he spends his redundancy and all the capital he has built up. But businessmen who lose their job often see it as an opportunity to head straight off to the divorce courts before they find a new job so alimony payments will be based on their unemployed status.

    sellisel tegevusel võib eristada kolme lainet:
    Miles Geffin, the professional support lawyer at Mishcon, which initially represented Heather Mills in her divorce from Paul McCartney, identifies three waves of interest: when rumours of job cuts start, when they take place and a month or so afterwards, when stay-at-home spouse realises the new reality is here to stay.
  • see vist läheb ka teemasse, (need, kes armastavad eesti keele kaunist kõla, ei peaks seda vaatama):
    http://www.youtube.com/watch?v=wCOkEbQIjzA
  • Ma jäin seda mõtlema, et kuna järgmine aasta majanduse valdkonnast igasuguste tarkade ja vähemtarkade hüpoteetiliste oletuste kohaselt kõige kergemaks ei osutu, et ei tea kas see hakkab kuidagi kajastuma ka nende "satelliitide" ülalpidamises ?
    Ses mõttes et siis vast nii palju neid džiipide ja/või mersude-bemaritega tibisid linnapildis näha ei ole. Too nähtus jääb ilmselt sellesse aega, mil kõigil oli pappi(olgugi et pangalt laenatud) lademetes ja kõik olid nö. rikkad.

    Aga samas kes teab- võibolla tehakse mõne ettevõttega tsiki-briki, kanditakse rahad vasakule ja see nn. ettevõtja saab tuuripandud rahade eest oma tibiga veel mõnda aega head äraolemist nautida.

  • Stealth, nagu alguses kirjutatud, siis tegemist on vägagi tsüklilise majandusharuga. Praegune faas tundub bidijate poolel olevat - "pikendame pidu" (näiteks laenuga). Järgmine faas on kokkupõrge reaalsusega - ehk siis GK-d avastavad, et alanud on kulude kokkuhoid, sest sponsorit tabas globaalne finantskriis vms. Sellest järgmine faas on GK arvamus, et tema sponsori feilamine oli üksikjuhtum ja BonBonnist on võimalik järgmisel reedel uus sponsor leida. Pärast kolmandat nädalavahetust läbirääkimisi meestega, kes lauda ei osta enam Dom Perignon'i või head Mumm'i, vaid Martini Astit, saab GK aru, et laia spread'iga ei vea välja ning hinnatasemega tuleb alla tulla. Kuna sellised protsessid kuhjuvad, saabub GK-de turule deflatsiooniline shokk ja täielik ülepakkumine. Liquidation sale. Selles turu faasis nopitakse turule paiskunud massilt koor pealt ära ning hulk GK-sid avastavad end kvalitatiivselt madalama astme turul - tööjõuturul. Seal on selliste tegelaste hinnaks aga bruttos 10x vähem kui nende senised kulud kuus. See aga on ju suisa traagiline.
  • Karum6mm, vabanda võhiklikkust, aga mida tähendab akronüüm GK?
  • Karum6mm hmm krrt samamoodi edasi läheb siis saab varsti juba õppelaenu eest endale beibe osta :D
  • Tin, looda sa, et nad enda hinna nii alla kukutavad :-p
    Ennem plagavad välismaale endale mingit rikast võlli otsima, või hakkavad pornonäitlejaks :D
  • Kvaliteetgrillkana hinnatase alla ei tule sarnaselt kvaliteetkinnisvaraga.
  • Ei lähe hind kuskile alla.Enne minnakse välismaale musti mehi otsima-küll neil raha leidub
  • hmm, et meil on siis beibemull nyyd ?
  • Stealth - porr on hea business (ROI!!!). See aga tähendab, et sinna sisenemiseks on seda suurem konkurents. Oma X5st ilma jäänud ja vanemate juurde "ajutiselt" tagasi kolinud GK... fat chance!

    mykoloog, ma loodan, et see oli iroonia :-D Nn "kvaliteetkinnisvara" hind on tegelikult alla tulnud küll.

    privador, neil ei ole kuhugile minna. Ka "väliskeskkond on oluliselt halvenenud."

    Tin, loomulikult oli meil beibemull.
  • Hetkel on beibemulli-idee siin ainult teooria. Kui keegi ka praktikas näeb beibemulli lõhkemise tagajärgi, võiks nähtut siin lahkelt kirjeldada, nagu näiteks "see ja see naabriplika kolis oma rikka vene ärika juurest oma vanemate juurde tagasi".
  • Porrisektor on ka allakäigul, kusagil oli dokkfilm sellest kuda saksa porritööstus oma uksi vaikselt koomale tõmbab.

    Aga netiporr on suht odav ja effektiivne kanal, kuid konkurents on suht tihe.
  • Hmm, a kas neid beibesid kuidagi farmida ei annaks, a la ostad solaariumi, juuksuri, pediküri, maniküri meikimisagentuuri esteetikakooli ja siis farmid suvalistest viru keskuses hängivatest rateneidudest grillkanasid. Hmm peaks mõtlema selle peale.
  • :-))))) @Tin
    kv.ee-s oli ärikinnisvara all hiljuti kaks nurgapoe solaariumifirmat müügis (renditud pinnal).

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon