Jaekaubadus tööstuskaupadel. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Jaekaubadus tööstuskaupadel.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Esmalt - Olen "roheline" siin foorumis, mistõttu vabandan, kui jätsin täitmata mõne reegli "Uue teema" tegemisel.

Otsin natuke infot siit, lootes, et keegi tegeleb jakaubandusega, täpsemalt rõivakaubandus. Nimelt arutleks natuke turul toimuvast, võimalustest ja perspektiividest. Kindlasti on teretulnud ka arvamuse lihtsalt tarkadelt majandusinimestelt, teisisõnu kõigilt siinviibijatest.
    Hetkel kaubanduses raskemad ajad. Tehtud on aga suured investeeringud ja palju rahvusvahelist tööd, ettevõtte sulgemist ei tahaks ette võtta, pigem on plaan kaubandustegevus teatud Eesti sektoris peatada ja kolida ümber Tallinna äripinnale. Siit tulenevalt uurin kas keegi on seotud jaekaubandusega, mis tegutseb Tallinnas. Jagaksin meeleldi kahepoolset infot, jutt ei pea olema täielikult konkreetne, st. ettevõtte nime, kaubeldava brandi või numbrite osas, piisaksid ka üldist infot omavat faktid. (N: Käibe kordaja suurus tegutsemiskoha rendipinna kuludest, vms.)
    Olen hetkel arusaamisel, et Tallinnast väljaspool (Tartut väga ei arvestaks) ei olegi vist võimalik 2008-2009a +märgiga numbreid kasumiaruandes näha,olgu siis tegevus suures kaubanduskeskuses või mitte.
    Oodatud on ka mõtteid kodanikelt, kellel minevikus kogemusi antud valdkonnas, või lihtsalt soovivad arvamusi jagada.
    Kogu jutu iva on selles, et nagu mainitud, on ainus tee ettevõtte püsimajäämiseks tegutsemiskoha vahetamine, mis toob kaasa vältimatuid kulutusi. Käibevahendeid ettevõttel enam ei ole, mis tähendab, et tegevus toimuks laenurahadega, mis on riskirohke tegur.

Info siin või e-mailile.

Lugupidamisega:
    Marko
    LHV Kasutaja
    mudaja@hot.ee

• Kui ettevõtte operating cashflow on pikemat aega negatiivne ning käibevahendeid enam pole, siis asukoha vahetamiseks laenu ei saa. Ainus võimalus on finantseerida vajalikud kulutused omakapitalist ehk siis panna raha juurde või leida rikkam (kaas)omanik. Edu.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/MUD , osadele noortele narkootiliselt mõjuv, sõltuvusttekitav arvutimäng mille tõttu jäetakse koole pooleli ning saadakse töökohtadest kinga.
    Ei midagi isiklikku, lihtsalt huvitav tähelepanek.
  • ttrust, tänks. ma NRGs vaatasin mudistajaid... täitsa haigus kohe :)
  • Aurora, Teie mõttekäik ei ole sugugi üllatuseks, tegelikult ei saa isegi kasumis jaekaubandusettevõtted hetkeolukorras pangalaenu. Finantseerimise ainus tee oligi omakapitali suurendamine, kuid see toimuks laenukoormuse suurendamisega juhatuse liikmele.
    Olen kaalunud ka investori leidmist, kuid hetkel leida inimest, kes investeerib jaekaubandusse ei ole tõenäoliselt kerge.
    Kui siin on aktiivseid inimesi, kes leivad hetkel prespektiivi investeerimiseks sarnasesse valdkonda, ja teema äratas huvi, võib isegi mõelda konkreetsema jutu peale. Ettevõte kaupleb rõivabrandiga, mille jaemüügiõigusi teistel ei ole, ja omaette sihtgrupp turul on täiesti olemas, Isegi halvasti valtud asukohas tekkis kindel püsiklientuur.
    Ühesõnaga olen valmis põhjendama halbu otsuseid ja kommenteerima tulevasi prognoose.

Ttrust, ei leia kuidagi seost teie postitusel ja käesoleval teemal, võibolla põhjendad?

• Põhjenduseks on e-maili aadress mudaja@hot.ee mis teritas tähelepanu. :) Foorumi teemaga siin seost ei ole.
  • See mailiaadress on nö. "laenatud, selle ei ole mina registreerinud, mistõttu ei oska öelda, mis seoseid selle e-mailiga luua saab.
    Loodetavast te mõistate, miks ma ei lisanud nii avalikult oma kontaktiks info@firmanimi.ee. või minunimi@firmanimi.ee
    Hakkasin registreerima hot.ee-s e-maili, kuid see muutus aegavõudvamaks, kui arvasin, läksin lihtsamat teed:)

ttrust, teie aktiivsus on muidugi positiivselt üllatav :)

Marko

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon