Hendrik Koppeli juhtum - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Hendrik Koppeli juhtum

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Head investorid, ilmsiks on tulemas üks järjekordne skandaal LHV osalusega - vaadake Pealtnägija tutvustust aadressil: http://etv.err.ee/index.php?0544613. Kui ka teil on ette tulnud negatiivseid kogemusi LHV-ga või Hendrik Koppeliga, andke kindlasti sellest märku saate kommentaaride vahendusel (videoakna all). Ja seniks - hoidke oma raha hästi!
  • Sellelt pinnalt ei ootaks muud, kui LHV poolset selgitust!
  • Minu hinnangul tuli selgituseks vaid häma ja eneseõigustust...
  • üldiselt peab ikka ise suht rumal olema, kui oma raha ilma lepinguta hallata anda.
  • 4 põske saada on täna kopikad. ei ületa minu meelest uudistekünnist.
  • Kui firma nimel tegutses (väitis ennast esindatavat) siis hea müügimehena võib kõike juhtuda? Langeval turul ei tohiks selliste summade kulutamine väga pikalt aega ka võtta...
    Üks selgitus kuluks küll ära enne kui "eesti pensionärid" raha mujale suunama hakkavad :)
  • Tra, oli ju kokkulepe, et :,, Võta, aga pane tagasi ,, :)
  • Ma pole küll detailidega kursis ning Pealtnägija lugu ka mitte veel näinud aga esmamulje on see:

    Kod. Soone lootis kod. Koppeli abiga turgudel rikastuda. Kui raha otsas, pöördus Soone LHV poole pakkumisega - raha tagasi või kaeban meediasse. LHV, kes endal otsest süüd ei näinud, väljapressimisele ei allunud.

    Tulemust näeme siis kolmapäeval ETV-s.

  • Päris huvitav. Kolmapäeval ilmselt kuuleb lähemalt, kas tehti pättust või olid lihtsalt halvad investeeringud.
    Endal läheb ka iga päev mitu tehingut seebiks ja jänkid ei taha üldse vastutada :)
  • Ivar Soone , kui juba nime panete siis selgituseks kes olete? Googeldamine annab Ivar Soone, Ph.D., Head of Chair of Communication.

    Või mõni teine Ivar Soone? Kui juba kivi õhku viskate siis selgitage meile kuidas Teid peteti? Ja mis osa on selles LHVl?

    Esmapilgul tundub järjekordne turul kaotaja, kel pole kaidokese julgust oma kaotust välja kannatada.
  • Täiesti puusalt pakutud, aga: Ma arvan , et pealtnägija toimetus on nii proff küll, et mingi kopraila pealt ei tulda lugu eetrisse tooma.
  • luunaga täiesti nõus. See aga, et saadet reklaamides on püütud asi teha skandaalimaiguliseks, on minu meelest lihtsalt trikk vaatajate meelitamiseks. Usun, et praegustes majandustingimustes täiesti õnnestunult.
  • Mul siis tekib kohe küsimus.Miks Eesti rikakd ja ilusad ei kaeba kohtusse Gildi hedge fondi juhi Tõnno Vähi?
    Seaö ju tehtud ka päris korralikku aadrilaskmist:)
  • Siin on juba toodud mitu ideed kaidokesele. :)
  • 02.09.2008 Pankrotimenetluse teated

    Harju Maakohtu 02.09.2008. a kohtumäärusega otsustati algatada Hendrik Koppel’i pankrotimenetlus. Peatada võlgniku vara suhtes toimuv sundtäitmine. Keelata Hendrik Koppelil ajutise pankrotihalduri nõusolekuta kogu vara käsutamine. Nimetada ajutiseks pankrotihalduriks Kalle Mõtsnik (asukoht Lauteri 7-12, 10145 Tallinn, tel 665 9952). Ajutisel halduril esitada kohtule pankrotiseaduse § 22 lg 2 nimetatud ülesannete täitmise kohta kirjalik aruanne ja arvamus võlgniku maksejõuetuse tekkimise põhjuste kohta hiljemalt 06.10.2008. a. Määrata kohtuistung pankrotiavalduse läbivaatamiseks Harju Maakohtus 08.10.2008. a kell 15.30 saal 317, Kentmanni 13, Tallinn.
  • Heheee :) Lugu selles, et ma pole ainuke, kes pankroti-Koppeli käe läbi kannatada on saanud, minu teada on veel 2 inimest, aga Koppeli enda väitel on neid veel lausa hulgim. Sellest ka üleskutse - kes on tema või LHV tehingute läbi kannatanud, andke teada. Lisaks on pankroti-Hendrik võlgu ka Swedbank'ile arvelduskrediidi, SMS-laenu firmadele nende raha jne - ühesõnaga, tõmbas tühjaks kõik kohad, mida tõmmata andis. :) Kel lähem huvi, see lugegu pankrotihalduri aruannet, peaks vist avalik dokument olema, seal täpsed summad ja muu kirjas.

    Mis puutub tehingute sisusse, siis tehinguid oli erinevaid: muist raha kadus keelatud tehingute tegemisel (lepingud küll välistasid teatud instrumendid kuid neid kasutati ikka), muist läks kolmandatele isikutele pankroti-Koppeli varasemate võlgade katteks, muist kulutas Hendrik oma tarbeks, ostes riideid jm ning makstes oma kesklinna korteri eest. Kõike ei jõua ümber jutustada, kannatage kolmapäevani. Aga - Pealtnägija ei vassi, Mihkel on oma ala professionaal, tõeline uuriv ajakirjanik, teda võib usaldada.
  • Nu kui juba pankrott terendamas,siis on loomulik,et inimene võtab veel viimastest kohtadest smslaenud,BIG,tudengilaen? jms enda nimel tyhjaks
  • Seega LHV Banki võime ära unustada?
  • kolmapäevani võib ju kannatada, aga vaevalt, et sealt tuleb välja piisavalt siinset rahvast huvitavat infot. Ehk Mihkel on hea ajakirjanik, aga reitingusaates peab kasutama lihtsaid silte ja ei saa mainida mõisteid portfellihaldus, keelatud tehing jne. Pigem ikka investeerimispankuritest petised, ringkaitse, vaene kannatanu.

    Ehk kas portfellihalduse leping oli tehtud LHV-ga ning pankroti-Hendrik võttis raha välja ja ostis endale riideid?
    Ma tõesti loodaks, et nii need asjad ei olnud. LHV pole ju päris esimest aastat antud bisnesis.

  • Huvitav, et Hendrik Koppeli eraisikupankrott on varju jäänud või ei leinud piisavalt laia tähelepanu. See teade on juba peaaegu pool aastat vana.
  • Koppel on meie oma väike Mozart. Mingi credit24 reklaam oli selline räme.
  • Kohtumäärused on avalikult saadaval: http://www.kohus.ee/kohtulahendid/temp/2-08-50924.pdf.pdf
  • ponzi skeem eesti moodi:
    Seejuures 14.02.2008.a. on võlausaldajalt OÜ P
    võlgniku SEB pangas olevale kontole laekunud 250 000 krooni selgitusega „laen
    investeerimiseks“, mis on samal päeval kogu ulatuses edasi kantud ARile selgitusega „laen“.
  • Lugesin kohtumääruse läbi ja ei saa aru, mis LHV-l selle asjaga pistmist on?

  • Võlgniku pankrotistumise põhjuseks peab ajutine haldur vähestest kogemustest ja
    osaliselt ka halvenenud ülemaailmsest investeerimiskliimast tulenevat ebaõnnestunud
    investeerimisteenuse pakkumist.
  • LHV süüd on nende andmete põhjal küll raske näha. Nii võiks globaalse soojenemise ka nende kaela ajada.
  • Kas ma saan õieti aru, et suures plaanis käisid asjad nii: lapseohtu (sünd. 87) tegelane kes sel hetkel töötas/ei töötanud LHV-s pakkus paarile huvilisele diili "ei noh mis sa ikka maksad LHV-le, ajame parem otse asju, kasvatan su raha kohe x korda" ja nood vaatasid, et näe, tõesti soodne diil ja kandsid talle kokku mõned millid mille poiss kiiresti hävis?

    Noh eks näha mis loo Pealtnägija sellest välja keerutab....
  • Luuser tänud.
    kuid 2008.a. veebruaris tööleping temaga lõpetati. Seejärel üritas võlgnik omal käel börsimaakleri teenust pakkuda, kuid investeeringud ebaõnnestusid, mis tõi investoritele suure kahju

    Jube närvi ajab, et loo müümiseks filmitakse treiler LHV kontori ees, kuigi antud dokumendist ei tule LHV seotus mitte kuidagi välja. Ning pakun, et ka kolmapäevases loos endas ei suudeta leida rohkem paralleele. Jube nõme. Säh sulle kvaliteetajakirjandust by Mihkel Kärmas.
  • "Võlgniku selgituse kohaselt on tema maksejõuetuse põhjuseks investeerimistegevuse ebaõnnestumine, investeerimine on suhteliselt suurt äririski sisaldav tegevus. Võlgniku investeerimisotsused ei andnud eeldatud tulemusi ja langesid üldise majanduslanguse perioodi. Finantsturgudel toimunud muudatused toimusid kiiresti ja võlgnik ei olnud suuteline vältima võlausaldajatele kahju tekkimist. Ajutine pankrotihaldur leiab lisaks võlgniku poolt toodule, et võlgniku maksejõuetus on põhjustatud ka võlgniku vähesest kogemusest investeerimisvaldkonnas tegutsemiseks."

    Peaaegu panin pihta
  • Vaadates seda saate videoklippi, siis Mihkel Kärmase jutust jääb mulje, nagu tegemist oleks olnud LHV klientidega, kelle raha LHV töötaja pihta pani. Ja mulje on täiesti ühene. Kui nii tegelikult pole, kas siit koorub välja väike kohtukeiss laimamises/kahjustamises?
  • Koppel eksis LHV sise-eeskirjade vastu, misjärel ta vallandati. Rohkem LHV-l selle jamaga pistmist ei olnud. Soovitan igasugust laimu, kus süüdistatakse LHV-d varastamises või mõnes muus ebaseaduslikus/moraalses teos, hea nime teotamise eest kohtusse anda. Tundub, et LHV on loos ainult selleks, et tema nimi selliste pealkirjade all müüb.

  • Siiamaani paistab et jutu iva on pealtnägija relaamimine. Selleks et ettur olla peab olema LHV suunitlus varastada 4Meek aga see on tobe idee naca, saaks aru kui juttu oleks 4Geek.

    Kas kogu story ei ole mitte sellest, et kari lolle kes ei oska rahadega ümber käia leidis veel ühe lolli kelle kätte nad oma raha usaldasid suures kasumilootuses ning see vana lihtsalt pani rotti raha.

    "Tra sa ei kujuta ette kui palju ma su rahast teen, mingi 700 % on kindel värk ma ütlen, tra sa ei usu mind vä, ptsi ma olen LHV st, tra sa ei usu mind vä, nahui 700 % on kindel laks ma ütlen, alla selle ma ei viitsi mõtlemagi hakata pljat. Sa mees ei kujuta ette pljaat palju see 700 üldse on, tra ma ütlen et seda on jummala palju, ok tavai käi papp siia me teeme sellest vähemalt 700, tra sa ei usu mind vä, pla ma jummala ausalt räägin et no alla 700 me ei hakka üldse tegemagi, see on jummala kindel laks ma ütlen."
  • Muuseas kus videot üle neti vaadata saab ?
  • Ok ise küsin ise vastan : http://etv.err.ee/arhiiv.php?otsing=pealtn%C3%A4gija
  • Kahjuks või õnneks ei saa välistada ka võimalust, et tegu suurel määral konkurentpankade provokatsiooniga, nullimaks pangakssaamise soovi juba eos.
  • Nende reklaamklippidega on see asi et neid puhutakse ebaproportsionaalselt üles huvi tekitamiseks. Kui lubatakse ajaloo suurimat uudist ja vingeimat üllatust siis uudislugu ise on harju keskmine, võib oodata/vaadata. Kui reklaamklipp on nii mittemidagiütlev ja nähtavalt võltshaibitud kui see kärmase oma siis lugu ise on ikka täysi nolla. Seega arvan et sealt ei ole midagi huvitavat vaadata peale ühe järjekordse tattnina ponzi-skeemi lahtiseletamise mis enamikule siinolijatest juba niigi chrystal-clear on

    P.S. PN on peale kersna lahkumist vääga nõrgaks jäänud
  • Kuulge, mõistlik oleks ikka uudis ja osapoolte kommentaarid enne ära oodata, kui oma arvamust kujundama hakkate. Või siis soovitate kellelgi nii vähese info pealt kohtusse hakata minema.
  • kristjan.lepik dream on, kõigepealt tuleb kujundada arvamus, siis seda kaitsta ja siis tulihingelist kaitsa ja lõpuks nentida, oh really ?

  • Kohtus on juba natuke ära käidud, nagu määrusest näha. (Kusjuures tundmatuks jätta soovitavat LH AS:i pole keegi seal syydistanudki.)
  • Kristjan
    Ei ole siin mingit ootamist ja vaatamist ning hästilõhnastatud juriste ning jokk `iga vehkimist, eestlane on 2000 aastat libahunti jahtinud ja nii see ka jääb, tuld punanahkadele ja meie reliikvia on vabadus :), kaadri taga järgneb see koht, kus lõke ja sakste vara süüdatakse :)
  • LHV ei ole seotud Hendrik Koppeli tekitatud kahjudega.

    Üks LHV klientidest seostab alusetult LHV-d Hendrik Koppeli tegevusega, mille tulemusena tekitati kliendi kontol kahjum väärtpaberitega kauplemisest. Samas tehti kõik tehingud aga kliendi enda teadmisel ja nõusolekul. 

    Hendrik Koppel töötas ajavahemikul 24.09.2007 – 22.02.2008 LHV-s maakleri assistendina. Töösuhe temaga lõpetati 22. veebruaril 2008. Peale LHV-st lahkumist osutas Hendrik Koppel eraviisiliselt teenust mõnedele kauplejatele, kes väljastasid talle LHV juures avatud kontol väärtpaberitehingute tegemiseks vajalikud paroolid. Sellised tehingud on Hendrik Koppel teostanud eraisikust kaupleja nimel tema volitatud esindajana ning LHV ei saa võtta nende tehingute eest vastutust. 

    LHV mõistab kliendi nördimust ja pahameelt ebaõnnestunud tehingutest põhjustatud investeeringu kaotusega, kuid juhib tähelepanu sellele, et tegu oli siiski riski võtmisega kliendi enda poolt ja tema vabal tahtel.  

    LHV jätkuv soovitus oma klientidele on kontrollida nende isikute tausta, keda volitatakse enda nimel tehinguid tegema ning mitte anda oma kauplemisparoole isikutele, kelle kauplemisega seotud teadmistes ja oskustes ei olda veendunud.

    Alo Vallikivi

    LHV maaklertegevuse juht

  • Reklaamis näidatakse Oliveri aga mitte Kristjani pilti, kas tegemist kallutatud jõududega...
  • Vahetasime antud foorumi pealkirja, kuna pealkiri "LHV etturid ja petturid" on eksitav.
  • Alo, tänan selgituse eest!
    Asi ongi siis nii nagu enek eespool kirjutab - tüüp on ise loll, saab vastu pükse ning nüüd ei suuda uskuda, et on rahast ilma ja üritab leida süüdlasi!
  • "LHV jätkuv soovitus oma klientidele on kontrollida nende isikute tausta, keda volitatakse enda nimel tehinguid tegema..."
    Kas LHV'l endal polnud tehtud piisavat taustakontrolli, et 2007.a juunis keskkooli lõpetanud poiss tööle võtta? Inimene tänavalt, absoluutselt ilma (töö) kogemuseta ja investeerimispanka? Poleks uskunud, et need asjad nii lihtsalt käivad. Loodetavasti on praeguseks sellised äpardused seljataga, vastasel juhul kaob usaldus LHV maakleriteenuse üle.
  • Kui mulli pole tuleb mull tekitada, vana reegek ajakirjanduses, kehtib eriti ka kärmase kohta!
  • mairo22, enamik maakleriteenuse kasutajaid ehk ei ole nii lollid et annavad suvalisele tegelasele oma pangakoodid ja siis hiljem tagajärgede eest teisi süüdistavad. Ilmselt ei ole ka ühelegi maaklerile eriline õnnetus kui sellises kliendisegmendis tema maine kõige kõrgem pole ja vastavad tegelased konkurendi juures jama kokku keeravad.
  • Aga kui oleks olnud pulliturg ja aktsiaportfell oleks tõusnud?
    Kas siis foorumil oleks olnud teine pealkiri-Lapsgeeniusest Hendrik Koppel tegi klientidele miljoneid...IRWW

    Krt kui silmakirjalikud ikka siin kõik siin on:)
  • Siin on ainult üks lahendus, kodanikud Soone ja Koppel pangu kokku ühishagi ja kaevaku kohtusse turg. Milles Koppel süüdi on, et turg raibe liikus vales suunas ja milles Soone süüdi on, et usaldas raha "phääh, börs, see on imelihtne" tüüpi mehe kätte, kel vanust juba ikkagi pealt kahekümne. Oma kuus kuud kogemust ka LHV's, mida sa hing veel tahad.
    Ma olen kah ise tihtipeale mõelnud Kärmase esitatud küsimuse üle, et kuda saab nii olla, et raha kaob aga keegi ei vastuta. Keegi peaks raudselt selle eest vastutama. Senini ei ole välja mõelnud kes?
  • Siinse info puhul jääb mulje et kahju kannataja peab süüdlaseks LHV-d kuna Hendrik Koppel on olnud kunagi LHV-ga seotud.
    Ütleksin kasutaja ivarsoone-le, et läksid LHV-st mööda suurt kala püüdma aga see ajas suu lõhki. Nüüd süüdista ikka iseend.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon