Parimate teenindusettevõtete TOP
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
miks ei võiks ka LHV lehel vingumise ja halisemise teemade kõrval olla Heade Uudiste rubriik :)
Isiklik Amserviga puudub, aga loen siin Eesti Päevalehest ... oskab keegi kommeteerida?
Jaanuari lõpus andis Toyota Baltic AS välja teeninduskvaliteedi auhinna Ichiban 2009 parima klienditeenindusega Toyota esindusele.
Baltikumi Toyota esinduste seast pälvis auhinna ja kõrge tunnustuse teist aastat järjest Amserv Auto AS, teatas Amserv Grupp.
Toyota Motor Company seab kliendirahulolule väga kõrged nõudmised ning püüdleb klientide täieliku rahulolu saavutamisel Euroopas esikohale. Auhinna väljaandmisega tunnustatakse igal aastal neid Toyota edasimüüjaid, kes toetavad oma tegevustes jõuliselt Toyota tehase eesmärke ja püüdlusi. -
Sobib. Hea uudis: "Hansa Varakindlustus menetles mu kindlustusjuhtumi (auto crash) 25 minutiga positiivselt."
-
Henno, ma korra üritasin siin foorumis vaba teemaga "Tõsiselt head teemad" (et pisutki Peetri katkematut hala tasakaalustada) aga sinna pole küll aastaga ühtegi teemat lisandunud, nii et ei ole vast mõtet vaeva näha. :-)
Vana ajakirjandushundina teab Peeter ilmselt seda, et ainukesed Eestis müüvad uudised on ikka sellised halvapoolsed (mistahes kuulsuste surm, autoõnnetused vms teevad pika puuga näiteks mingile mõttetule Veerpalu olümpiavõidule ära) -
Tõeline üllatus tabas mind täna hommikul - ma sain oma traumaga neljajalgse sõbra loomaarsti juurde kohe pärast helistamist - tohter lendas oma kliinikusse ilmselt spetsiaalselt minu koera pärast üle poole tunni enne ametlikku avamist ja võttis meid kohe vastu ka.
Kliiniku nimi on vist FIK, Tartus Mõisavahes. Tohter eriti jutukas ei tundunud kuid oma töö tegi ta hästi ja kiirelt. Ma arvan, et loomatohter ei peakski inimestega jutukas olema.
Nüüd sõber paraneb ja mul on väga hea meel! -
kristjan, mul on lihtsalt see probleem, et head emotsioonid elan välja reaalis ja halvad virtuaalis. Oled sa mind kunagi elusast peast mossis näoga näinud? :-D
Senise kogemuse kohaselt parim teenindusettevõte on aga hambaraviga tegelev Kliinik 32. Lisaks ametialastele oskustele on arstid veel kõik meeldivad ja intelligentsed, protsess on läbi mõeldud jne. Hind on küll ca 30% kallim, kui minu endise hambaarsti juures, kuid ukse taga ootamise rekord on näiteks siiani 7 minutit - eelmises kohas... 2h ja 45 minutit (vahepeal sai kolme minutiga muidugi ka röntgeni tehtud). -
kristjan, see ei olnud hea nali.
-
umbes sama, nagu see sinu Tiivase võrdlus mr. Beaniga? Siis küll.
-
Mis nüüd lahti? Jälle paha tuju?
-
minu puhul on pahasti käitumine enamasti puhtakujuline profülaktika. Tuletan lihtsalt sulle meelde seda lubadust, mille kohaselt sa millegipärast lubasid "enam mitte ühtegi negatiivset teemapüstitust" vms. Aga minugipoolest ela ennast välja, nagu soovid.
-
Kuna ma ei saa aru, siis ma ei oska ka kommenteerida.
-
Karumõmm ära põe, Kristjan kuulub siin viimasel ajal nende suvaliselt (räigelt ja arusaamatult) käituvate tüüpide hulka. On see siis põhjustatud tööst või millegist muus, kes teab?
PS. Kristjan, ära vaevu reageerima. -
heh, operaator Lars Christiansen
-
solver: pole siin "räiget ja arusaamatut" midagi, kui inimesel veidi huumorimeelt on. Aga kui tahad täpsemat selgitust, siis kristjan ät kawe.ee, see pole selle foorumi teema.
-
kristjan, mulle võib ka alati kirjutada, kui ma jälle kogemata kellegi emotsionaalsetel varvastel tallunud olen.
P.S. Ma ei põe. Huumorimeelega on nii nagu ta on. Viimasel ajal kipub olema suhteliselt ammendunud. -
sõitsin eile Trummis suuska ja mõtlesin, kas kasutaja jaoks "hea hinna/kvaliteedi suhtega" (s.t. tasuta) radade korrashoiuteenus annaks näiteks seda haldavat firmat parimate teenindusettevõtete hulka lugeda. Samas finantseeritakse seda (vast?) maksudest, nii et see ei ole tegelikult minu jaoks tasuta. Ja siis mõtlesin Tallinna reitingule, võimalikele eelarvekärbetele jne. Need murdmarajad Euroopas, kus ma olen sõitmas käinud, on reeglina olnud tasulised. Samas Trummis teistega rongis nühkimine 1,3 km ringil erilist tahtmist selle eest maksta ei tekita, 5km ja 15km korralik rada aga paneks tõenäoliselt juba mingi tasu maksmisega leppima. Täitsa huvitav, millline on nende poliitika järgmisel aastal?
-
Kristjan, mine proovi Pirita rada (kuigi jääb sulle ehk kaugeks), kvaliteet on üldjuhul 5+!
-
Kindlasti proovin.
-
Täitsa hea!
-
2 positiivset emotsiooni teenindusettevõtetest veebruarist 2009:
1. Meresuu SPA Narva-Jõesuus - hea ja kvaliteetne teenindus, eriti hea koht lastega nädalavahetuseks;
2. EMT - helistasid ise ja muutsid kõneminuti hinda 39% madalamaks. -
Ma olen paar nädalavahetust järjest käinud jumbudega Laulasmaal, kus on (kliendina) olnud päris hea. Suhtkoht tühi (senise operaatorfirmaga asjad ühel pool), aga kõik funkab (välja arvatud kaardimaksed üleelmisel nädalavahetusel).
-
Minu esimene ja viimane käik Laulasmaale lõppes aastat paar tagasi sellega, et süüa ei saanud kuna miski grupitoitlustamine just algab ja siis muuks võhma ei jätku eelseisva paari tunni jooksul. Hakkan ma jee veel ühte korda proovima ehku peale sinna sõitma.
-
ELKE Auto kasutatud autod. Infot antakse nii palju kui soovid ja sel ajal kui tahad.
-
(Tallinna) liikluspolitsei. Suuline hoiatus kirjalikus vormis ja ei mingit trahvi. Esimene kord minu ca 170-aastase sõidupraktika juures:)
-
Ausi, mille eest? Ma sain valgel ajal tuledeta sõitmise eest.
-
Kuidas sa ilma tuledeta sõita saad? Lööd pirnid puruks:)
-
On veel autosid, mille puhul päevasõidutuled automaatselt sisse ei lülitu. Lääne-Euroopast imporditud kraam.
-
Elion :)
Keskpäeval kadus side, järgmisel hommikul oli tehnik kohal ja ca tunni ajaga sai asja korda. -
Ausi.Suur tänu asjaliku vastuse eest.
-
Tartus AS Valoor ( Toyota teenindus ) jättis endast väga hea mulje. Pakutakse tasuta kohvi. Helistatakse ette ja taha ja küsitakse kas ikka jäite meie teenindusega rahule jne. Klientide ootesaalis saad suure ekraanida LCD vaadata või tasuta netis surfata. Nad on ka Tartu linnalt saanud mingi auhinna parim teenindus ettevõte 2008 või midagi sellist.
Tihti õhtuti Selveris grillkana koibasid ostmas käies ikka soovitakse mulle ilusat õhtu jätku. Asjad on mõnes kohas tõesti paremuse poole liikunud. -
Mina jätaksin tänasel päeval suured automüüjad oma agooniasse edasi siplema ja tasuta kohviga kliendilt 20% sissemaksu välja meelitama ning vaataksin hoopis väikeste nn. ühemehefirmade poole.
Sel nädalavahetusel Ülemiste keskusse sattununa avastasin sealt mingisuguse shokolaadipeo, kus Kalev, Sulev ja Olev jagasid lastele kommi.
Aga tagasi tulle teeninduse juurde jäi silma üks nurgatagune stend, kus kokapoisid Toiduakadeemiast olid üles sättinud oma leti.
Nad ei müünud otseselt midagi - tegid lihtsalt lastele fondüükoolitusi ja seda täiesti tasuta.
Aga ka tasuta asja saab kvaliteetselt pakkuda ja Toiduakadeemia stend oli ehe näide sellest - astusid püünele, panid oma mantli riidepuule ja sulle seoti ette korralik riidest põll. Toiduvalmistamise laual oli olemas kõik - niiskest salfakast käte puhastamiseks kuni korraliku terava noani. Peale mökedamist anti trükitud tunnistus mille peale kirjutati lapse nimi - need rändasid õhtul toa seinale "hall of fame´i"
Nii et pole see teenusekvaliteet Eestis nii hull ühtigi.
Huvilistele siia ka link www.toiduakadeemia.ee -
Aga hakka siis turul käima. Meie Eesti turgu, peaks tagasi tulema , ja mitte kaebama oh paar päeva läks kuuajalisel üle. Fu kallis .Selles mõttes et neli töötajattõesti ei jaksa saalis kontrollida sest ise veavad uut KAUPA peale .Olge sõbralikumad.
-
Kinnitage rihmad - tarts on tagasi
-
Tarts on nagu riigikogulane - tuleb alati tagasi ja jutt on ka alati sama arusaamatu :)
-
Ja ka lepingus on kirjas,et suhtuge kaas foorumlastesse lugupidamisega.
-
võrdlus riigikogulasega ei ole vist tõesti kõige ilusam tegu kaasfoorumlase suhtes. Marct, sa peaksid ehk vabandama
-
tartsi iseloomustuseks: http://www.youtube.com/watch?v=klgKJvan9og
-
Palun vabandust, tarts, et sind riigikogulaseks sõimasin!
-
:D
-
Sellist solvangut ikka lihtsa vabandusega ei heasta:)
-
Ma vist suhtlen puberteetidega?
-
Einoh, palun anna ikka andeks - olen nõus ise riigikogulane olema - peaasi, et andestaksid :)
-
Tarts,
Tere ka minu poolt. Kuidas viimasel ajal läinud on? Kas uusi ideid ka tekkis vahepeal? -
Ciao, tarts. Kuidas muidu tüürimeestel läheb? Kas naine on Egiptusest tagasi?
-
Minu sinu tola, Peab olemama keegi
\Jah pane oma loll suu
jah ongi aga su pere, soovita -
Vahva sõduri Svejki raamatus olid taolised väljendid tavaliselt jutumärkides ning tähistatud tärniga ning lehekülje all tsitaadi kohta seletus - rõve sõim ungari keeles.
-
My tolas you must be someone olemama
\ Yes, put your stupid mouth
Yes, however, is your family, advises -
Karum6mm kui oled naisteta siis,võta,siis kui tahad ülbitsedajoome kohvit.
-
incredible...