PANK EI OLE MINU SÕBER...
Log in or create an account to leave a comment
-
Täname, et olete valinud SEB panga oma partneriks.
Teatame, et alates 1. märtsist 2009. aastal võtab AS SEB Pank igal pangapäeval internetipangas välisväärtpaberite või tuletisinstrumentidega (kõigil välisriigis tegutsevatel börsidel ja reguleeritud turgudel) tehingute tegemiseks esitatud väärtpaberikorraldusi täitmisele kuni kell 17.00 Eesti aja järgi.
Peale kella 17.00 esitatud väärtpaberikorraldused loetakse esitatuks esimesel pangapäeval, mis järgneb korralduse faktilise laekumise päevale. Korralduste staatus kinnitatakse hiljemalt korralduse faktilisele laekumisele järgneval esimesel pangapäeval.
Täiendavate küsimuste korral olete oodatud ühendust võtma oma privaatpanganduse kliendihalduriga SEB Privaatpanganduse telefonil 665 6200.
Teie rahale head kasvu soovides
Reet Raidur
Direktor
SEB Privaatpangandus
Kas pole tore teade,kõik kliendi hüvanguks -
mis see tähendab? et seep enam usa aktsiatega ei lase tegeleda?
-
eks ta tähenda seda, et kui õhtul sisestad ostukorralduse, siis järgmisel õhtul läheb käiku. Head treidimist!
-
Vesi LHV veskile :)
-
ohooo
-
irw.
see on juba aasta huumor :D -
Lõhnab aasta turundusteo auhinna järgi. Sundida investoreid konkurendi juurde kolima on kindlasti Hea Mõte™.
-
mida SEB peaks tegema kui need õhtused tehingud ei teeni panga kulutusi õhtuse kauplemise lahtihoidmiseks tagasi?
-
pangu putka kinni
-
juured .... ongi TEHTUD! milles veel on probleem?
-
Ei ole kinni vaid on rakendatud osaline tööaeg :)
-
miks SEB automaatselt ordereid turule ei lase?
milleks seda maaklerit sinna vahele vaja on?
IB-s ei ole ju inimest vahel? või on? -
see on küll väikseim kingitus,
mida seb KLIENTIDELE pakub
hea, et te ei ole informeeritud -
Seeb lihtsalt KILLIB oma laenukliente, põhimõttel meist jäägu must maa ja meil POHHUI mida teised võlausaldajad arvavad, küll hiljem vaidleb.
-
kusjuures on HÄSSSTI mõnus soov kirja lõpus
"Teie rahale head kasvu soovides "
väääga tore! -
Kuijutan, ette kuidas aikikor luges seda "Teie rahale head kasvu... " lause lõpuni ja nunnumeeter lõi põhja kohe.
"Ma tahaksin näha rohkem selliseid lugusid, selliseid, mis on meeles veel aasta pärast, ja mis on positiivses võtmes. Ma tahaks et üksainuke teema ei uputaks kõiki uudiseid nii, etmuudele teemadele ruumi ei jätku. Ma tahan täiesti harilikust ajalehest leida lisaks mõrvadele, politseikroonikale, päevavalgust kartvate tegude paljastamisele ja afääridele ka midagi helget. Ma ei mõtle naisteajakirjade roosamannalugusid, ma mõtlen igapäevast tasemel pehmet lugu. "
Aamen -
unustasin lisada
http://paber.ekspress.ee/viewdoc/A2128532598D8263C22572D700337225 -
TNT, kõik on väga loogiline. SEB teeb oma kinnnisvarafirma, kuhu hakkab nüüd odava hinnaga kinnisvara korjama, mis võetakse jõuga talupoegadelt ära. Loomulikult ei tohi uut laenu enam anda, tuleb praegu kägistada talupoega, siis saab vara talt kätte. Loodetavasti jääb pankrotiprotsessiga võlgu ka veel kümneks aastaks.
-
Suhteliselt nõme värk. Tarbijakaitse vms. äkki?
-
SEB-i kliendid, kas siis nüüd ongi nii, et peale kella 17 SEB-is USA turgudel tehinguid teha ei saa? Isegi läbi internetipanga mitte?
-
Täpselt seda see tähendabki. Alates 1. märtsist.
-
ei noh, meil on ikka nii et investeerimisega tegeleb LHV ehk kõik teenused ja ettevõtte ülesehitus koos helpdesk'iga on orienteeritud algusest peale sellisele tegevusele.
-
See on ikka ennekuulmatu - pank võimaldab tehinguid teha ainult börsi lahtioleku esimesel tunnil! Elu nagu oleks sattunud Brüsselisse.
Kui siin ühes teises foorumis nimetati meeleheitel olevateks neid väikeettevõtjaid, kes on asunud läbi foorumi raha otsima, siis pank, mis praktiliselt ei võimalda turgudele normaalset juurdepääsu, on oma kulude kärpimisel suurusjärgu võrra meeleheitlikum.
Raudselt on tegemist aasta turundusteo nominendiga. -
Eriolukord, komandanditund.
-
On olemas küll üks partei, mis väga tahaks, et olukord võimalikult käest ära läheks. Siis saaks MAJANDUSE PÄÄSTJANA võimule tulla.
-
Mis siin eriskummalist on? Hansapank ütles mulle kunagi ühel hetkel näiteks suuliselt, et vaatamata "kauplemiskontode" olemasolule nad ei taha näha, et üksikisik tegeleb börsil kauplemisega, vaid pigem ostab fondiosakuid.
-
Jah, sama olen ka mina kuulnud, kusjuurs mitte telleri või konsultandi tasandilt. Põhjus on lihtne ja arusaadav, fondiosakute "hooldamiselt" teenivad nad rohkem.
-
Õnneks on mul hansas esinedes argument olemas - nii persselennanud fondiosakud kui natuke vähemlennanud aktsiapositsioonid. Ja kui kobisema kukuvad, on see alati tagataskust võtta :D
-
Ehk siis, (Hansa)pank ei pea pakkuma oma kliendile töökindlat, kiiret ja mugavat vahendit börsil kauplemiseks. See oli minu jutu mõte. Nüüd SEB-i poolne ajalise piirangu juurdelisamine on lihtsalt sellise üldise kliendipoliitika jätk. Ju siis ei tasu pangal ära.
-
SEB-ist helistati paar päeva tagasi. küsiti kas ehk ei taha nende juures investeerimiskontot avada :)
-
Kui olen õigesti aru saanud, siis ei ole läbi SEB-i USA turule investeerimine enam võimalik, kui just ei taha börsi lahtioleku esimesel tunnil kõiki tehinguid ära teha.
-
Investeerimine on võimalik, kauplemine pigem mitte.
-
toimub ainult nobedate näppude voor
-
Väga kasutajasõbralik ju - poole tunniga teed tehingud ära ja siis on õhtu vaba, et teenitud kasumit maha pillerkaaritada.
Vaesed LHV kliendid istuvad aga kella 23-ni monitori ees ja närivad küüsi - vererõhk üleval, närvid krussis, kaua see tervis niimoodi vastu peab ;-) -
No aga enne südaööd pole klubis ka erilist pidu veel. Seebi kliendid ainult :)
-
Minu arust on kulude kokkuhoid mittekasumlike teenuste kaotamise läbi kaunikesti nürimeelne lähenemine. Mina kliendina ootan panga nime kandvalt asutuselt täislahendust oma finantsvajadustele. Kui SEB on otsustanud ümber profileeruda "kasumlikuks" valuutavahetusputkaks, siis edu neile sel teel.