Varga peas põleb müts? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Varga peas põleb müts?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tallinnas toimuv on juba päris naljakas. Eks ajalugu näitab kas linna kiusatakse alusetult või on tõesti põhjust päkadel nõnda kõvasti tolmu üles keerutada.


    Pistiseskandaaliga seotud ka Farmaatsiatehas


    Savisaar põgenes linnavalitsusest keldri kaudu


    Kruuda nillis ka läheduses
  • Hiljuti oli mul kellegi tuttavaga selline arutelu: Tema väitis bagu USA peaks salajasi terrorirünnakuid korraldama mošeede vastu ja et muidu neist terroristidest jagu ei saa. Mina ütlesin jälle, et tegu on õigusriigiga ja kui president sellise korralduse isegi annaks, siis ta peaks kartma kohtu alla sattumist, kui järgmine president võimul on.
    Sama siin selle KAPO poliitilise kallutatuse kohta, mina asjaosalisena küll ei julgeks KAPOle kuidagi korraldusi anda Keskerakonna kiusamise jaoks.
    Aga 7stes uudistes just selline telefoniküsitlus korraldatud oli täna, et kas usute, et KAPO on poliitiliselt kallutatud. Mina küll ei usu, aga omal ajal ei uskusin ma ka seda, et Clintoni afäär Lewinskiga oli püüe Clintonit laimata. Nii, et võin muidugi eksida. Samas need, kes usuvad, et KAPO on poliitiliselt kallutatud ja arreteerib inimesi nende erakondse kuuluvuse järgi, siis on riigis ikka midagi väga mäda, mina seda ei usu.
  • Kui on õigusriik siis võiks ju teha rahvaküsitluse (nagu Tallinna linnavalitsus neid treib) ja küsida inimestelt kas nad tahavad, et KAPO Keskerakonda kiusaks ja kui rahvas tahab siis võib KAPO igati demokraatlikult kiusata.
  • aga miks reformi maadevahetust ei uurita? minu jaoks on see kahtlane kui kaudsete tõendite alusel mõistetakse inimene süüdi, kuid samas "kaudne" füüri laskmine on lihtsalt "nali"
  • Mõned aastad tagasi sebiti looduskaitsealuste maatükkidega.
    Hinnad kerkisid meeletult ja kõik sosistasid, et õigete inimestega asju ajades , lased aga füüri ja saad mida vaja. Mingi naljakas keskonnamin ametnik sattus ka mulle kontoorasse ja küsis milli. Asi siis nägi tegelikult välja nii, et need jopskid kes pappi ei lasknud või siis pigem polnud omainimesed istuvad nn riigi loodud maade vahetamise järjekorras. Esimesed on seal juba aastast 1999 või 1998. Nimekiri on avalik, vaadake kui tahate. Ja kirjad/vastused keskkonnaministeeriumist on stiilis: fuck off white trash!
    Samas mingid fraierid said oma asjad aetud mingi poole aastaga. Seega , mina rõõmustasin küll siiralt, mui kapo selle kamba platele viskas. SUPER
  • Aga Tallinn: avalik saladus ju oli, kui et pappi lasid siis said ehitada. Kui ei lasknud närutati sind mingeid aastaid ja aastaid. Ehitusloa saab muidu mingi 1-3 kuuga (2001-2004 põhjal ja ka seaduses ettenähtud).
    Ühe pisikese majakesega panin lõpus rekordi- 3 aastat! Mingi patsaan rääkis, et me käitume ikka halvasti, et meil olla linnas "oma kliendihaldur", kes ootab nagu f...i???????? Aga kuna me oleme lollid ja ei saa asjadest õieti aru, siis jäämegi tatti närima???
    Isiklikult loodan, et neid vahistamisi tuleb veel ja veel. JÕUDU!
  • Tegalikult huvitaks väga, kes see naljakas ametnik oli? Mõni Villu nõunik või?
  • Ei, oman lihtsalt mõningat erialalist puutumust keskkonnaministeeriumiga. Aga selles, et KAPO siis käib ja kindlasti ka kirjutab, ma ei kahtlegi. Lehva-lehva, tervitustega...
  • TNT- vale jutt puha. Tallinna linn on väga efektiivne, sa lihtsalt ei oska asju ajada. Kui on vaja, siis liidetakse poole eesitmaad Tallinnaga ja võetakse sellele taha veel rahva mandaat kah. Vastupidi, milline ülim efektiivsus.
    Sakala keskust ei lubatud kah maha lõhkkuda, nüüd mahuvad samale krundile allesjäändu sakalakeskus ja siis veel üks väike majake.
    (igaks juhuks see kah :o), äkki mõni ei saa aru)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon