Minu Eesti: Mida, miks ja mis pärast saab? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Minu Eesti: Mida, miks ja mis pärast saab?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Minu Eesti: Mida, miks ja mis pärast saab

    Paljud inimesed on Teeme Ära Minu Eesti toimkonnalt palunud, et selgitaksime veel korra, mida me siis ikkagi teeme, miks ja mida soovime, et juhtuks edasi! Siin selgitame, mida me teeme, miks ja mis pärast 1. maid juhtub.

    MIDA ME TEEME:
    Julgustame kodanikke rohkem algatama, kokku tulema ja koos ära tegema! Selleks korraldame 1. mail üle-eestilised mõttetalgud.

    Loome keskkonna, kus
    * Head ideed ja lahendused saavad sündida
    * Kus inimesed saavad oma ideedele mõttekaaslasi ja toetajaid, kellega koos asi ellu viia.

    MIKS ME TEEME:
    1. mail tekib või tuleb jagamisele palju häid mõtteid, mis on kas täiesti uued või kellelgi hinges pesitsenud tükk aega. Üksi võib igavesti mõelda aga koos leiavad inimesed lahenduse ja teevad ära! Nii sai alguse eelmise aasta algatus, samuti Õnnepank ja ka Rattarikkaks ning palju ka muid algatusi terves Eestis.

    Paljud mittetulundusühingud juba praegu töötavadki niimoodi! Aga et tõesti üle Eesti tekiks veel toredaid mõtteid ja algatusi ning järgmisel aastal oleks Eestis nt 1000 head tegu või Teeme Ära-t, me kokku tulemegi!

    MIS SAAAB EDASI:
    * Pärast 1. maid pakub Minu Eesti toimkond tekkinud ideedele tuge oma veebikeskkonnaga, kus inimestel on võimalik omavahel võrgustuda ja ideid edasi arendada;
    * asjatundjad saavad toetada nõuga;
    * ettevõtted saavad toetada jõuga;
    * Inimesed saavad nii mõttetalgutel kui ka hiljem leida endale palju mõttekaaslasi ja toetajaid, kellega koos ära teha.
    * Samuti saab Teeme Ära Minu Eesti toimkond omaltpoolt aidata ja julgustada ideede algatajaid oma ideid ellu viima ning pakkuda selleks neile omapoolselt tuge!
    * Väikesed ja kohalikud teod saab kohe ära teha ja selles usaldame täielikult kõiki inimesi, kes neid eest vedada võtavad.

    Nii saamegi Eestimaa koos paremaks teha, tuues oma ellu huvitavaid ja toredaid algatusi, mis võivad meile endale anda niivõrd palju! Julgegem kokku tulla ja mõelda koos välja julgeid ja toredaid mõtteid, mis muudavad elu meie kõigi jaoks paremaks!!

    Registreeru www.minueesti.ee
  • Palun tõsta need kaks teemat kokku!
  • Eliis paistab asjaga kursis olevat. Seega küsimus talle - mis allikast pärinevad selle reklaamikampaania läbiviimise rahad? Summad paistavad päris suured olevad.

    PS Õigluse huvides peaksid need postitused olema jutulõimedes "kes valimised võidab" või "tambiks veidi poliitikud", milleks avada eraldi teemat?
  • Õigluse huvides - mis sai "Teeme ära"-st? Prügi tõsteti teise kohta ja edasi...
  • Suur osa prügist läks sinna, kuhu pidigi. Seal, kust korjati, enam ei olnud. Et suured hunnikud alles on - kas see on teemeäralaste süü?
  • Vums, no kelle siis veel ? ise nad korjasid selle kokku nyyd vedeleb lennuväljal.
  • vums
    Kui ei ole riigaparaati taga, siis saab ka mõttetalgutega samamoodi olema. Kogutakse mingid mõtted kokku ja jäävadki vedelema.
    Oletame, et ma grillin naabrimehega 1. mail liha ja meil tekib hea idee. Mis edasi? Millisele riigiametnikule ma selle idee edastan ja milline riigiametnik on kohustatud minuga tegelema? Kuidas saan ma jälgida oma idee liikumist riigiaparaadis? Eliisile pole mõtet seda ideed anda, sest siis ta jääb vedelema nagu eelmise aasta prügi, sest ma ei usu, et ka Eliis ise teaks, millise riigiametniku ametiülesanne oleks ideede vastuvõtmine ja tegudeks pööramine. Minu meelest probleem asub jutumeestelt riigiametnikele ülemineku kohas. Eliis, uuuu, kas ma eksin?
  • Velikij, tasuta meediat on sotsiaalreklaamidele praegu nii et tapab. Outdooris on meedia õnnelik, et reklaamimaksu maksma ei pea. Veebis, prindis, teles saavad lihtsalt spotte markeerida ja oma logo ürituse külge pookida. Agentuuritöö maht ka olematu
  • Hei,

    Viljari jutt on tõsi. Partnerite infot näed siin: http://www.minueesti.ee/?leht=5,207
    Toetajate panust on raske rahasse panna. Eilsel koosolekul lepiti kokku, et kodulehele tulevad ka rahaliste kulutuste eelarved. Arvatavasti see saab juhtuma nädalake peale talgusid.

    Prügiteemaga tegeletakse igapäevaselt edasi:
    http://www.minueesti.ee/blog/?p=249
    Ei saa ju vabatahtlikke tegijaid süüdistada, et nad ei osanud eelmisel aastal ette näha, et näiteks seadusandlusest jm põhjustel mõni osa prügi maha jäi. Pigem kiidusõnad neile inimestele, kes taas vabatahtlikena ühinevad, et prügiakstioon jätkusuutlikuks teha :) Kel huvi on appi tulla siis ülal oleval lingil on ka kontaktandmed.

    Ja ma loodan siiralt, et Rehatraderi hea idee ei jää vedelema! Idee vaatavad üle erineva taustaga analüütikud ja majandusteadlased, ma julgen uskuda, et kamba peale leitakse ikka lahendus. Muuseas sul on ka endal võimalus pakkuda lahendusi "Kuidas ära teha" nii mõttetalgul, kui ka hiljem veebis olevatle ideedele.

    Ma isiklikult võtaks asja loomingulisemalt :)

    Ootame teid mõtlema,
    Eliis
    www.minueesti.ee



  • Kuna jah selle prügiaktsiooniga "Teeme ära" on asjad ikka kehvasti, siis võiks hoopis selle aasta märksõna olla
    "Teeme üle".
  • Ehedalt eestlaslik foorum siin - kus aga seltskonda inimesi askeldamas nähakse, astutakse julgelt ligi ja hakatakse tänitama - miks roheline? miks te minult ei küsinud? kas te etanooliga juba proovisite?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon