Õllehinnad
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Ma ei tea miks keegi pole veel alustanud sellist olulist teema, aga alustan ja teen oma panuse.
Molly Malones 33 EEK kaardiga, nädala algul vist kahe 40 EEK-iga juni kela 19ni.
Nimeta, 35
Tonic 45 (aga vahel kaks ühe hinnaga)
Bonnie@Clyde 25 EEK kuni 23ni, seejärel 50
Amarillo, el Grande 60cl 60 EEK, kaardiga 52 EEK
niipalju teema algatuseks -
kesklinna olympicu uksel oli õlle hinnaks 15 eeku millalgi, kahjuks ei külasta selliseid kohti
-
Hellas Hundis tavalised õlled 45, draftid 55.
Kui raha vähe või turistidest siiber, siis ümber nurga Juuksuris saab vana head Sassi 35'ga. Kui keegi veel ei teadnud. -
Tartus, Ümarlaua baar, õlle peaks olema mingi 15 või 20 :) valikuks on vist kahjuks aint sarvik ja saaremaa :)
-
Tartus suvel raekoja platsis asuvas kohvikus "Kuum tass" oli Saku originaal 0,5 L 25.-
Ristiisa pubis on nüüd 0,5 L 35.- -
Pühapäeval Patricus(narva mnt) 2 originaali ühe hinnaga, vist 35. Aga kord pühapäeval neil orikat polnud ja asendust ei suudetud pakkuda ja vastutavat inimest ka ei suudetud leida. Ainult loll naeratus.
Solarises Nokia kohvikus Saku 30.
Kesklinna burksikasiinodes igal pool 15. -
Solarises tuleb kuuldavasti kiivrit kanda viimasel ajal.
Õllest, Beerhouse isepumplas 40EEK/liiter. -
Solarise Lidos oli pudel Saku Dry Ice 25 EEKi. Vaadiõlu oli otsas, ei tea hinda.
Offtopic: Lido sisustust ei ole mõtet sarjata, see on standard kontseptsioon ja see töötab. Kui asi on kasumlik, pole vaja vägisi ümber teha. -
Lido kontseptsioon ja khm.....stiil on ennast siiani tõestanud põhiliselt Lätis. Jube kitš IMO, Läti omades pole toidud ka eriti mingit elamust pakkunud, lambi all seisnud ja soojendatud keskpärane söök.
-
in vino veritas - õli hoolimata kellaajast 50.
Vikerkaarekeskus (solaris) kukub varsti lõplikult vist kokku. 5 min enne varingut vaatas turvamees kala näoga otsa ja ei öelnud sõnagi selle kohta, miks eskalaatoriga üles ei saa. No tuli siis liftiga minna. -
Solarises pühap. kaaluti värsket kala ja põmm, elekter kadus lihakalakulinaaria letist. See on neil vist tavaline, sest 2 min jooksul olid sildid üleval iga kaalu juures - kaalutavat kaupa ei saa tehnilistel põhjustel pakkuda.
Pakuti 20 min ootamist. Kuna õues oli külm ja ilma autota linnas ei viitsinud mujale ka minna ja sai 20 min veini valitud.
Ei tea, miks see solaris igasse teemasse ronib.
Aa, õlu toidupoes kallis nagu kaubamajaski. -
Aga selveris saab presidendi pilsivett 5.90ga!
-
Vot Kreekas on alles õlle ja veini hinnad ... Kast õlut maksis 6 Euri ja 3l pudel veini 3 Euri ..
-
Tartus Kotka keldris on A le Coq Premium 15 eeku, vist nädalavahetustel on kallim, ise tavaliselt käin nädala sees seal õhtuti söömas ja nabin väikese mõdu.
Samas mulle tundub et poodides on õlle hinnad kergelt kallimaks muutunud. -
CharlieF,
vastupidi, poodides on nüüd stabiilselt vähemalt ühel margil sooduskampaania. Juba pikemat aega müüakse mitmes ketis näiteks Rocki poolmuidu. -
Nojah ma imestasin ka et, mis ajal nigu kaob hinnavahe rocki ja Uruqueli vahel.
-
et siis kus saab rocki poolmuidu, oleks väga huvitatud sinna investeerimusest:)
-
Vilmsi tänaval gruuslaste ARGO-s, Sillamäe Müncheni vaskne 35.-
-
Eile Serveris Presidendi Pilsner 5,90+pant. Head ajad tulid meelde.
-
Saku Rock-i nägin eelmine nädal Türi Säästumarketis 4.70+taara. :)
-
sigakoer sa teed nalja ..... 0,5 SR ?
-
Kamikadzes säätupakett - 3 õlut (Originaal või Rock) + mingid Mehhiko chipsid - 70 krooni.
-
4.70 hinnaga rocki ostaks paar rekka täit, aga kui see ka tõsi oleks, siis vaevalt nende nn säilivusaeg rohkem kui paar tundi oli, hetkel 7,90 oli purgi rock solarises, kuid kas hetkel ka, seda ei tea
-
Põhja pst Rimis Saku Rock 8.90, eile poole kümne ajal õhtul oli veel kolm alusetäit alles. Kiirustage kodanikud!
-
Täitsa tõsi et 4.70 + .50 purgipant oli. Säilivusaegu ei uurinud, sest ostsin alekokki, aga vaevalt et sel Rockil midagi viga oli.
-
ma käin üsna tihti linnas, tavapärane taks õllel on ikke 35 kuni 45. Ausalt öeldes ikkagi üsna palju masu kohta,
-
Prahas elades sai poest ikka odavamat kuid täitsa joodavat õlut ~3,5 krooni eest - pudel hinnas :) Ka kesklinnas leidus ikka 20 CZK ehk 8 kr kann kohti palju. Langemisruumi peaks siis Eestiski olema. Meil on pudeli aktsiis vist küll seal 1,7 kr kandis, kordades rohkem, kui mujal. Üle 10 kr tänasel päeval aga küll kohalik õlu maksta ei tohiks.
-
just lõppes suurepärase Wiru Kadaka suurepärane eripakkumine Rimides: 7.90+Enn.
Grossi poodides oli kroon kallim.
muidu nt Selveris 13.50+
sahver on täis ostetud. -
Kas keegi teab kust Karksit saab? Ostsin Keilast Rõõmu Kaubamajast suvel, aga rohkem kohti pole küll leidnud, kus seda müüdaks. Kui saaks mõne Tartu-lähedase vihje, oleks hiiglama tänulik ;)
-
ma käin üsna tihti linnas, tavapärane taks õllel on ikke 35 kuni 45. Ausalt öeldes ikkagi üsna palju masu kohta,
peab veelgi hinda tõstma, sest masu tõttu on ostjaid vähe ja müüjad ei tule omadega välja.
Täpselt sellist juttu rääkis kunagi keegi tähtis Tartu taksonduse mees.
Aru ma ei või :) -
Masust, Patric minule logistiliselt hea koht, bussiga uksest ukseni. Eelmine laup, vihma sadas hommikul-päeval, tahtsin küll tsikli hooajalõppu teha, sadas siis sadas. Sadasin siis Patricu ja kella 15ne paiku terve ülemise korruse peale 1 õpilane teenindamas. Lauast võis küll tellida aga järgi pidi ikka letti minema, kui niisama 15 min kuivamisest piisas. Peale seda vaatasin ka mujal pilguga et mis teenindus ja ikka nõrgaks on jäänud igal pool.
-
Saka mõisas õlled 30-35 kr. Restorani teenindus meeldiv kõik tuuakse lauda ;), ka eined polnud kuigi kallid alates 90.-
Toila spaas õlle 35.-
Nii, et kel mahti ja tahtmist pisut puhata siis paar päeva sealkandis võiks sobida. -
Päris oluline hetk õllehindadele võib saabuda aasta pärast, juhul kui euro tuleb. Arvata võib et (pubides) keskendutakse hindadele 2; 2,5 ja 3 eurole. Raekoja platsil suvel aga 5.
-
Oskab keegi öelda kui palju õlu maksab tänapäeval Helsingi kesklinna pubides?
-
Helsinkis oli õlle hind 5 EURi ümber.
Selle eest Tartu Püssikas oli seina peal reklaam, et oktoobris on liitrine õlu 25.- -
sai käidud eelmine reede paari õllesõbraga spetsiaalselt soomes õlut joomas
neil nimelt on päris mitu väga head õllekat
õlled mida said joodud, maksid suurus 6-7 eur
saab ka 3,5-4,5 euriga koff, lapin kulta jne
hinnad on aastatagsuega tõusnud, siis ikka üle 6 eur ei maksnud -
Helsingi toop on endiselt 0,4?
-
Helsingi: sõltub
mõnes kohas on toop 0.4 aga endast lugupidavad kohad on ikka 0.5l
Kohtadena soovitan kalu - http://www.kalaravintolat.fi/ ning http://www.botta.fi/ST-URHO-S-PUB.14.0.html?&L=1
Sellise õllevalikuga kohti Tallinnas mina ei tea. -
Toop algab ikka 1,1864 liitrit
-
Kas keegi oskab ära seletada, miks Soomes sellele 0,4-le klaasile üle mindi? Vanasti oli 0,3 või 0,5 ja mingil hetkel hakkas 0,4 levima.
-
Arvan, et ka Tallinki laevadel on (kahjuks) 0,4.
-
Vanaema,
sellega on nii, et nad ise ka enam ei tea. Olen lugenud paari uurivat lugu sellest (ühe vist leiab City arhiividest, ei viitsi ise otsida), kus mitte keegi ei tea - ei kõrtsmikud, ei panijad :-), ei keegi. Et nagu ühel hetkel oli. -
Ühesõnaga mälukas. Võib-olla oli tegemist varjatud hinna tõstmisega - pubis ju liitrihinda juures pole nagu supermarketis ja tehti nii, et 0,4 on odavam kui enne 0,5, kuid liitri hind tegelikult tõusis? Aga imelik, et see nii üldiselt läbi lõi, näib et siinsedki kirjutajad eelistaks 0,5. Nii et kliendi soov ei loe.
-
Mina ei saa aru, miks selle vaiksema klaasi yle vingutakse (juhul kui yhikuhind samaks jaab). Minu meelest on vaiksem klaas parem kuna suures klaasis laheb olle lopp lailaks ja liisub ara kui aeglasemalt juua. Pudeliga sama asi - eriti kui pudelit soojas pihus hoida. Ma ei kujuta ette miks peab pooleteiseliitrisest ampullist liisunud ollepohja jooma, kui saab varske 0,3se osta. Kui on suur janu ja 0,3 voi 0,4 kohe nagu kerisele laheb, saab ju mitu toopi korraga osta.
-
Saku tegi selleks pudelitele pikemad kaelad, et ei pea pudelit (ja õlut) peos soojendama, vaid võid kaelast hoida.
Aga ega keegi polnud 0,3 vastu, las see on ka 0,5 kõrval. Kurdame, et see viimane ära kadus. -
Mida arvata Saku 1-liitrilistest pudelitest. Jõin ühe mis oli küll paar kuud külmikus olnud, aga kvaliteet oli ikka päris nõrk.
-
juba üle nädala selverist special redi 7.90-. ostnud ja tundub et seal ikka jagub seda...
-
Balloonis Rocki osta on tegelikult odavam ja taarat tassida lihtsam. Mina valan klaasi ja panen siis korgi peale, siis ei liisu ära.
-
Aga mis õlu teile selle hinna juures meeldib?
Kunagi hindasin Rocki - nyyd tundub kangevõitu ja kuidagi tugeva maitsega.
Sinine Kuld on vahel üsa hea - vahel jälle kergelt mõru.
Kadunud on aga kahjuks üks kunagisi lemmikuid eesti õlledest- Mäger:)
Ja muus osas on head Fosters,Corona,Tuborg:)
ps! keegi ei ole kohustatud arvamust avaldama, see on sama, kellele meeldib liha, kellele kana -
A le Coq Special on hea