Võlgades firma likvideerimine - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Võlgades firma likvideerimine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Firmal mitmed võlad ja maksuamet kaelas. Stress nii suur, et ei suuda suurt midagi ette võtta - päevad kuluvad telefonivestlustele võlausaldajate ja töötajatega mitte lahenduste otsimisele, nagu võiks. Kas ja kes oleks kiiduväärt likvideerija Tallinnas?

    Ise pöördusin www.likvideerimine.com poole, kes ostaks firma ära ja edasi tegeleks ise töötajate koondamise ja võlausaldajatega aga midagi konkreetset pole kokku leppinud nendega. Summa, mida sellise teenuse eest küsivad on u 40 000kr. Firmal reaalset vara alla 50 000kr ja nõudeid u 1'500'000kr eest. Hetkel kogunevad iga kuu püsikulutuste näol kontori jms rent ca 25'000kr + töötajatele makstav ca 40 000kr. Mõne tarnija ees tasun hea meelega kohustused omast taskust (olen seda jõudu mööda siiani ka teinud) aga mõned nõuded on läbi inkass kasvanud 2-5 kordseks ja sellistele vereimejatele mittemaksmist ma väga raskelt üle ei ela. Riigile olen samuti maksude näol tasunud 5a üle 8milj krooni erinevate maksude näol seega ka Riigi ees süümekaid ei tunneks... Raamatupidamine korras, aruanded esitatud ja km kohustused tasutud. Pättust pole teinud... Ise likvideerimisega ei jaksa tegeleda, kuigi see tuleks 10x odavam.

    Kas kellegil on veel soovitusi, kes võtaks asja ajada soodsamalt, et saaksin jaanipäevaks ühe suure mure kaelast ja n.ö. puhta lehe pöörata?


    Ärge väga hukka mõistke, Olen üritanud õieti asju ajada ja nagu näha, ei pruugi see igavesti õnnestuda.

    Kui kellegil soovitusi, siis palun kirjutage griff@email.ee, kuna siia ei satu eriti tihti.
  • Likvideerida sa seda ei saa.
    Kui sikku pole teinud siis pk.
    Mis sa põed, teistelgi samad asjad kaelas, pole midagi häbeneda - kui poini on siis venita kui mitte pk - kui omas taskust asju maksad siis proovi jääda suurimaks võlausaldajaks - ja ära stressa üks elu.
    Variant on ka kellegile nn ära müüa aga? Igal juhul on see optsioon mida kaaluda.
  • Väga arusaadav ja informatiivne probleemipüstitus. Mõjub lausa raamatunäitena.

    Ja sisaldab vaid õige pisut reklaami teemal "Tankistide kasutamine võlast hoidumiseks". Õige pisut ju võib.
  • Vii pankrotiavaldus sisse ja likvideerimisega tegeleb pankrotihaldur.
    Kui siiani pättust pole teinud, siis miks nüüd seda tankistile müümisega teha?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon