kulda investeerimine - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

kulda investeerimine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Hei!

    Eestisse on äsja maale toodud kulda investeerimise võimalus. Reaalselt võimalik 0.5g -... kulda koju tellida või siis tasuta hoiustada Šveitsi pangas. Väikese kullaostu summa on 50 EUR-i, mille eest saate pangakaardi suuruse kaardi koos sertifikaadiga mille "kiibi" asemel asub kuld (Saksamaal võimalik juba jaekettides sellega tasuda). Saksmaal ja Hollandis on asi edukalt käivitatud, Praegu on startupid erinevates riikides nii ka Eestis. Kuna tegemist on turundamisega inimeselt inimesele siis huvi korral palun kirjutage e-kiri.

    Parimat,
    Tanel
  • tüübi e-maili võiks vähemalt ära kustutada postituse juurest, kuna mõni ullike veel kirjutabki. aga teema isenesest võiks püsti jääda, saab kino.
  • Nad raiped on ju nende kiipkaartide peale isegi kullaprognoosid printinud:

    http://en-gb.facebook.com/photo.php?pid=134563&id=122520047791261

  • Ja millistes jaekettides Saksamaal on võimalik kullas tasuda? Huvitav-huvitav. Aldi? Rewe? Lidl? Või peetakse silmas väikeste balkani-türgi poekeste "kette"?
  • abesiki - palun põhjenda arvamust - miks peaks e-maili aadressi eemaldama (või mõni adminn).
    Põhjenduseks omaltpoolt saan kinnitada, et tegemist on reaalse ja legaalse asjaga - ning mingit petuskeemi vms. antud asja taga ei ole.
    Kui ei soovi endale passiivset juurde tekitada võib lihtsalt ka kulda omastada. Antud foorumis tegin postituse just sellepärast, et teatud valdkond eeldab avatust investeerimise koha pealt + teadmisi, mida "valuuta" teeb ja kuhu peaks oma varad paigutama. Seega loodan arukat arutelu, mitte arulagedat kritiseerimist ilma fakte kontrollimata.

    Tanel

  • unts kulda maksab täna 910 eurot.
    kaart sisaldab 0,5 grammi kulda.
    untsis on 31,1 grammi.

    seega on müüdava kulla väärtus 14,63 eurot. küsitakse aga 50€.
  • Tanel,
    Kulla hind on hetkel ~30EUR/g. Miks ma peaks ostma 0,5g@50EUR? Selle lisaplastiku pärast?!
    Teiseks, kui kõik on legaalne, siis palun avalda siin oma ettevõtte andmed (ärireg. kontrollimiseks).
  • Toode sobiks Kuldses Börsis müümiseks ehk paremini?
    Külgkorviga Jawa raame ei taha keegi osta?:))
  • tanelmees, äkki alustaksid siis ise kontrollitud faktidest?

    abesiki postitus on täiesti asjakohane, igasugu fantastilisi ideid on varasemates foorumites püsti pandud. Pärast aga peab LHV jama klattima et miks lubas oma foorumites reklaami teha ja kas LHV'l sellega ka mingi vastutus kaasneb.
  • Kustutaks selle teema lihtsalt ära. Lihtsameelsetelt raha välja petmist ei peaks tolereerima.
  • see on nagu kalapüük, viskad õnge söödaga välja, kui näkkab siis näkkab, vahepeal pead veidi kerima ja sikutama (loe promoma)
  • My bad....
    Hinnaks hetkel just vaatasin:
    23,85 EUR - Euro 0,5g
    45,70 EUR - Euro 1g

    Soovitan googeldada "kb gold".

    Tanel
  • Räägi nüüd lähemalt, millistes jaekettides saab tasuda ja kuidas see toimub?

    Kui arve on väiksem, kas siis ainult viilitakse tsipa otsast maha?
  • abesiki ennustus huumorist hakkabki täituma. Kui kontakte pole, las teema olla, saab näha kuhu maani mõtekuse põhjendamisel valmis ollakse minema.
    Tanelmees, mis see googeldamine on?
  • Berliinis saab lausa 10 kohas selle imelise kaardiga maksta - http://www.kb-akzeptanzstellen.de/berlin.html#handwerker
  • maksta saab ilmselt miskite tegelaste juures, kes ise neid kaarte üritavad pähe määrida

    ühtegi soliidset muljet jätvat kodulehte googeldades ei leia - kas on miski koolipoisist edasimüüja poolt kokku käkerdatud või haibitakse kusagil foorumis
  • 1 koht kus maksta saab pakub voodivedrude pesuteenust (Bettfedernwäscherei). Ma ei tea küll, et sellist kohta Eestis oleks.
    Tanelmees, ehk oleks hoopis sellisel äril jumet?
  • Keegi on hirmsal kombel vaeva näinud ja isegi Bundesbank'i rahamuuseumi kodulehelt copy-paste teinud et asi soliidsem oleks.
  • Kurat, te olete lihtsalt kadedad.
    Mul on küll kahju, et ma ise sellise asja peale pole tulnud.

    PS Müün spetsiaalset kemikaali Teie kullakangide hooldamiseks! Kui jätta kuld hooldamata, siis see roostetab ära ja haihtub aja jooksul. Kas sina tahaksid avastada ühel päeval, et Teie kullakangid on šeifist kadunud ja alles vaid õnnetu roostepuru? See oht aga puudub, kui kasutada kord kuus minu poolt spetsiaalset välja töötatud kemikaali Golden Monkey! Osta juba täna!
  • Mul oleks pakkuda kulla hoidmiseks anumaid jm. vahendeid.
    NB! Mitte segi ajada minigrip või tupperware nimeliste arvatavasti madalakvaliteetsete toodetega mida siinmail on proovitud hoopis muude asjade säilitamiseks turustada, välisest sarnasusest hoolimata on tegu spetsiaalsete kullale mõeldud säilitusvahenditega.

    Hinnad alates vaid 200,- EEK/tk (või 20 EUR/tk)

    ...aga see pole veel kõik, esitades min. 1 milj. EUR tellimuse poole aasta jooksul saate täesti tasuta kaasa pudeli limonaadi.
  • Jah, eks abesiki oligi õigus, kipub huumorinurgaks kujunema :)
    Argumenteerima olen nõus reaalselt kokku saades foorum jms. paraku see on liiga anonüümne ja pealiskaudne,



  • tanelmees, argumenteerima mida? Kas SideKick mitte juba ei argumenteerinud ja kas vihejd Tupperwarele mitte suunda kätte ei näidanud?
    Palun argumenteeri parem ise, mis keelab mul avada oma IB või Thinkorswim softijuppi ja osta näiteks kulla futuure, kui ma tahan kulda investeerida? Miks ma peaksin seda ostma mingi tundmatu vahendaja käest kampaania korras ja kullakange madratsi all hoidma? Küsimusi oleks veel aga kui saaks neilegi vastused.
  • Kusjuures, turuuring on teil puhta tegemata. Tavidist saab sama hinnaga 3x väiksemas pakendis kulda, st. madratsisse mahub ka 3x rohkem. Maasse kaevates peab 3x vähem kaevama jne.

    Rääkimata müüja usaldusväärsusest.
  • Oh, tegemist on tavalise võrkturunduserga, aga kuna kulla hind (erinevalt mõnest pesupulbrist) on teada, siis:

    Gold prices
    Where would you prefer to buy your gold?
    Company: Bank Internet Internet KB-Gold
    Buy price: € 40.00 € 32.50 € 31.50 € 37.00
    Sell price: € 23.00 € 21.50 € 21.00 € 29.50
    Difference: € 17.00 € 11.00 € 10.50 € 7.50

    siit saab arvutada :-)
  • tanelmees,

    a) heheheeh-hehehheeee;
    b) hahahahahahaaah-hahahhahaaaa;
    c) BUAHAHHAAAHHAHHAAAAAAA!

    _____________________________________

    Sellised postitused olgu igavesest ajast igavesti siin yleval hariduslikel eesmärkidel!
  • Pull ,et siit nüüd siis tuldi lolle otsima:))
  • krookus, kas see pole mitte loodusseadus, et kui loll läheb lolle otsima, satub ta täpselt nende otsa, kelle otsa ta teps mitte sattuma ei oleks pidanud? :-D
  • et kuld, aga miks mitte kilowattkaardid?

    http://www.kilowattcards.com/template/index.cfm
  • krookus, selle loodusseaduse avastasin omal ajal 6petlikust t6estisyndinud loost, kus yks hakkaja loll läks ööklubis kenale tytarlapsele kylgelöömise eesmärgil rääkima teemadest, mille suhtes antud noor daam oli yks kubermangu juhtivaid spetsialiste. Ta lasi vennal ikka end väga sygavale sisse rääkida. :-D
  • Kusjuures tihti öeldakse, et targad inimesed vaikivad. Udu! Ma tean hulgaliselt idioote, kes vaikivad. :-D
  • Keegi suurmees olla öelnud, et targad saavad ise aru ja lollidele pole mõtet rääkida .Ja peale selle olevatki mees lihtsalt vaikinud.
  • ei ole vist mõtet siin teemat põlema ajada - kes tahab täpsemat infot leiab juba ise, kes ei taha laske samas vaimus edasi... :)

  • tanel, me heast sydamest sooviitaks sinul MITTE samas vaimus edasi lasta. Sellise jamaga sa ei saa ei rikkaks ega muuda maailma. Palun protokolli see seisukoht. Oma s6nu olen valmis sööma siis, kui sa mind oma cashis välja ostetud kopteriga s6itma viid.
  • Tahan ka kindlalt sõitma tulla.Võtate?
    Ma võin ka miskit ära süüa.
  • sellele kopterile saab vaid spetsiaalse kaardiga ma pakun
  • tanelmees, ma olen lihtne maamees, ei mina seda kulda taha, a kas oleks võimalik kuidagi sinna kiipkaardipeale kartuleid ja mett panna. Et näiteks kui ma turupeal ostan kellegilt kurke siis ma saaks näiteks kartulikaardiga kartulites maksta ja meekaardiga mees.
  • A.Tammingu mõtteid inflatsioonist:
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/alar-tamming-huperinflatsioon-havitab-varsti-koik-kogutud-raha.d?id=39943579
    "Kuna antud teemal ei hakka tulema valitsuse ja ministrite soovitusi, siis peab igaüks ise vaatama, otsustama ja vastutama. Aga üldised nõuanded on järgmised: ära usalda ametlikke infokanaleid; hoia oma vara enda kasutuses, mitte pankades; hoia vara vääringus, mille kohta sa tead, et see elab üle inflatsiooniliseprotsessi (rublaaja lõpul jätsid inimesed pudelid taarapunkti viimata, et oma vara säilitada); säilita kaine mõistus; hangi informatsiooni mineviku kriiside kohta ja toeta oma lähedasi."

    Kogu lugemise vältel ootasin sõna "kuld", aga ei tulnud ära. Küll aga tundub maailmalõpp olevat around the corner.
  • Millal Alar Tamming oma esimese hüperinflatsiooni ennustava artikli avalikkuses välja lasi? 2007? Või varem?
  • Ärge olge kurjad Tammingu peale. Ta teeb seda, mis on loomulik. Temale rikka inimesena ja eriti kullamüüjana oleks fenomenaalselt kasulik, kui maailm liiguks tagasi kullastandardile. See garanteeriks, et tema ega tema järeltulevad põlved ei saaks kunagi vaeseks jääda. Ta lihtsalt seisab oma huvide eest.

    Nii nagu hea haridusega spetsialistile või väga töökale oskustöölisele on kasulik tänane süsteem, kus rikkal inimesel on võimalik vaeseks jääda ja vaesel rikkaks saada, nii on euromiljonärile kasulik kullastandard, kus vaesed jäävad vaeseks ja rikkad jäävad rikkaks, üle põlvkondade, olenemata vaimsetest võimetest või isikuomadustest.
  • JPMorgan Chase & Co. said it will accept physical gold as collateral in some financial transactions, a move that reinforces the precious metal's allure as an alternative currency.
    Investors who want to borrow securities or cash over the short term from J.P. Morgan can now put up gold.

  • Vaatasin Tammingu artikli kommentaarid üle. Nende pinnalt tundub, et Tamming peaks neid artikleid kellegi teise nime alt produtseerima. Ise veel nii tark poiss, aga ei saa aru, et publik on ploti ammu läbi hammustanud.
  • Jättes Tammingu motiivid kõrvale, on tema jutus iva olemas. Asendades tekstis üleutreeritud väljendid: "varsti" ja "hüperinflatsioon" veidi rahulikema mõistetega: "järgnevatel aastakümnetel" ning "keskmisest kõrgema inflatsiooni periood", tunduks see suisa mõistlik.

    Suurem osa maailma riike on jõudnud võlatasemeteni, mida pole ühegi mõeldava aja jooksul võimalik tagasi maksta, isegi kui selleks mingi ime läbi peaks poliitilist tahet leitama. Võlgade refinantseerimine uute võlakirjade emiteerimise teel on ainus tee eksistentsi jätkata. Võlakirjad paraku "toodavad" majandusse intresside näol raha juurde. Pea viimasel poolsajandil on see toimunud inflatsioonist kiiremini, aga arusaadavalt ei saa see kesta igavesti. See oleks matemaatiline võimatus!

    Pole isegi vahet, kas nende intresside tasumist finantseeritakse majanduskasvust või mingist monetariseerimisvõttest - tulemus on sama: raha "odavneb". Kui võlakirjaturgudel peaks lisaks veel tekkima ebakindlus, mis omakorda viib kõrgemate intressitasemeteni, võimendub kogu protsess veelgi.

    Mina ei tahaks uskuda, et praegune, üsnagi hirmuäratav commodity-hinnakasv on pelgalt futuurispekulantide "töö" vili. Osalt kindlasti, aga julgen oletada, et põhiosas peegeldab see siiski konservatiivsemate investorite soovi hoida oma investeeringuid reaalvarades. Kas nüüd just kuld on see kõige õigem reaalvara või kas ta keerulisemates majandussituatsioonides üldse reealvaraks kvalifitseerub, on muidugi iseküsimus.
  • http://www.ap3.ee/article/2011/2/8/soomes-hakati-kulda-tootma -- Kullatoodangu nn cash cost’iks ehk omahinnaks ennustatakse keskeltläbi 550 dollarit unts.
    Kalevi kommivabriku väravas oli pood, kus sai osta odavalt kalevi toodangut või praaktooteid. Kas sealse kullavabriku väravas on analoogne pood?
  • suffiks
    Nii nagu hea haridusega spetsialistile või väga töökale oskustöölisele on kasulik tänane süsteem, kus rikkal inimesel on võimalik vaeseks jääda ja vaesel rikkaks saada, nii on euromiljonärile kasulik kullastandard, kus vaesed jäävad vaeseks ja rikkad jäävad rikkaks, üle põlvkondade, olenemata vaimsetest võimetest või isikuomadustest.


    Ma tahaks, et sul oleks õigus, siis võiks ma hakata veendunud kullastandardi pooldajaks. Siis võiks ennast julgelt lõdvaks lasta, teades kindlalt "ma ei saa iial rikkaks" ja "pole mõtet pingutada, ma jään alati vaeseks, ükskõik, mida ma ka teen". Mõnus elu oleks, erinevalt praegusest sahmimisest.
  • PeaLiK
    Jättes Tammingu motiivid kõrvale, on tema jutus iva olemas. Asendades tekstis üleutreeritud väljendid: "varsti" ja "hüperinflatsioon" veidi rahulikema mõistetega: "järgnevatel aastakümnetel" ning "keskmisest kõrgema inflatsiooni periood", tunduks see suisa mõistlik.


    Nojah, kui Hitleri sõnavõttudes sõnad "rahvas" ja "juudid" asendada vastavalt sõnadega "jänkud" ja "maasikatort", siis oleks ka jutu mõte täitsa teine - tuleks ilmselt selline mõnus sürrealistlik jutt, mida mõnus lugeda. Kogu point selles ongi, et teesis "cash is trash" ei kahtle pikas perspektiivis enam-vähem mitte ükski mõtlev olend. Tammingu jutu ainus tamming® ongi see, et "kohe varsti" saabub "hüperinflatsioon".

    Mis sellesse jätkusuutmatusse võlgade kasvu puutub, siis tsiteerides stefani kuldseid sõnu - debt nets out. Ehk andke mulle teada, kui kolmandal planeedil Päikesest tekib netovõlgnevus, siis luban, et panen kohe muretsemismütsi pähe.
  • siinsetele spetsialisti-investoritele tundub olevat lausa taevakingitus kui keegi väljast investeerimisvõimalust pakub või laenu küsib.
    kõik haaravad kondi lennult ja rebivad kodaniku kiiruga ribadeks.
    tegelikult saaks päris hea investeerimiskomitee sellise sotsiaalvõrgustiku puhul kokku....

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon