Valimisvõitlus 2011: iba vs. uba - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Valimisvõitlus 2011: iba vs. uba

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuna siin silmapaare rohkem, siis võiks huvitavama osa siia kokku koguda ja vaadata, kas seekord tuleb ka mingit sisulisemat arutelu kui see artikkel siin:
    Edgar tegi meile öiro

    And 10 points goes to:
    "Euro saamiseks toob ohvreid ja pingutab ikka kogu Eesti. Suur osa Eesti elanikest ja majandusest on koondunud Tallinna. Isegi väike laps saab aru sellest, et kui Tallinn ei oleks toetanud europüüdlusi ja tervikuna selle nimel pingutanud, siis ei oleks see positiivne otsus meile kindlasti tulnud. Seega Ansipi käik kirjutada euroedu oma partei arvele ja ehtida ennast ka võõraste sulgedega, ei näita teda tegusana ega varjuta ka Keskerakonna edu majanduskriisiga võitlemisel."
  • Ma annaks sellele kohe 12 punkti, kui aus olla.
  • Maksimumpunktid kuuluvad jätkuvalt sellele imeüllitisele "Isegi kui see garantii kunagi peaks realiseeruma, mida ma ei usu" .

    Mis sellesse artiklisse puutub, siis kas see on tõesti Edgar? Noortekogu liikmelt sellist juttu lugedes isegi ei imestaks, aga... No kurat, ega see Ansipi valitsus nii hea ka ei ole, et teda saab kritiseerida ainult ajuvabadusi rääkides?
  • Jess. Demagoogia ning kahepalgelisuse vanameister täies hiilguses.

    *saal aplodeerib püstijalu*
  • Ma olen ka täiesti kindel, et kui mõni tulihingeline kesikute pooldaja seda savipätsi mula loeab ja arvestades selle valija loomulikku intelligentsi mida võib eeldada ühelt kesikute poolehoidjalt siis ta arvab, et nii ongi. Näiteks: Savipätsi ja kesikute ennastsalgav (ohverdav) pingutus Tallinna linna kindlakäelisel majandamisel Ansipi vastutöötamise kiuste tõi meile ikkagi kauaigatsetud euro. Ja nii ongi. Loll on see kes põhjendada ei oska. Jätsime teadlikult tegemata investeeringud lasteaedadesse ja teedeehitusse - ja seda euro nimel. Majanduslikus mõõtmes näeks põhjendus välja nii: tänu sellele ehitushinnad ja ehitusmaterjalide hinnad ei tõusnud - aitasime kaasa inflatsiooni pidurdamisele. Ehitustööliste palgad ei tõusnud - vähendasime sisetarbimist. jne.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon