EMT-st minema - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

EMT-st minema

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mõtlesin tegelt ammu, et kui Telku börsilt ära läheb peaks Q-GSMi peale minema.
    Muidugi läks arve üles seetõttu, et mingi aasta tagasi tahtsin iPhone osta ja seal minutihinnad kõrgemad.
    Välismaal helistades läheb arve päris kosmosesse.

    Aga törts palju tundub nagu?
    Paketitasu i560 - 560.00
    Paketi kõned EMT võrku 88 01:40:00 - 0.00
    Kõned EMT võrgus 103 02:20:20 - 248.17
    Internet/Surf täiendav mahutasu 742 241964kb 730:23:47 - 344.83
    Paketi lühisõnumid 33 - 0.00
    Kõned Elioni võrku 27 00:47:50 - 85.14
    Kõned teistesse püsivõrkudesse 3 00:06:10 - 10.97
    Kõned teenusnumbritele 53 00:54:11 - 398.17
    Kõned teistesse mobiilivõrkudesse 111 02:29:16 - 265.66
    Kokku 1912.94
  • Sul EMT pool personaalset suurerinnalist ümardajat pole eraldatud? See summa, mida sina kuus maksad, on summa, mida ma kõikide oma sidekulude pealt kuus maksan. See mobiilinternet on ikka kullaauk küll.

  • Kõned EMT võrgus 103 02:20:20 - 248.17

    Ma loen siit 140 minutit ja 1.70 minuti eest? Sama teistesse moblavõrkudesse. Vägev!
  • Arvuta ruttu omale uus pakett, olemasolevate andmetega http://www.sa.ee/pk/
  • Viska see iPhone minema ja arve on tagasi normaalsuses. 1500 eeki pole midagi müstilist. USA'st helistamine toob alati kaasa paarituhandelised arved...
  • EMT'l on üldse toredad konksud. Võtame või Diili, millel nüüd on 59 senti kõneminut. Odav? Kaugel sellest - kõneaja arvestamine toimub minutipõhiselt ja lisandub kõnealustustasu 1 kroon, ehk IGA viimase kui Diilikõne MINIMAALNE hind on 1.59. Palju õnne, kopkakoid.
  • See "sa" koduleht annab samade andmete puhul 12947,94eeki emt pop kõnekaardile st ole õnnelik. :)
    Kusjuures EMT i560 on teisel kohal odavuse kohapealt.

  • Elisa max 350 andis hinnaks 350 eeku kuus + kõned teenusnumbritele. Selles paketis oleks vist arve olnud kokku 750 eeku vs EMT 1900 selle debiilse iPhone paketiga.
  • Mul ettevõttes kah paar seda ifööni paketti ja saab just see kuu läbi. Küsisin uut pakkumist ettevõttele, vaatab, mis sest välja siis voolitakse. Hoian kursis, mida pakutakse.
  • See tuleks siis lisaks?
    http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/108/Mobiiliga-kasutamine
    nett
    99eeki kuu, kiirus piiramata, 500MB tasuta maht, ületatava MB 5,10 kr

  • Olgem ausad, frontdesk oma hinnapakettidest väga palju just ei jaga. Võtab selle A4 välja, vuristab ette, mis seal kirjas, thats it. Iga numbri taga on tärn ja kirbusitas all kuskil kirjas, mis kõik lisandub. Finants ja turundus panevad midagi kokku, mille peale billing ainult oigab ja siis kõige lõpuks üritatakse kliendile selgeks teha, et kõik paketid ongi kõige odavamad. Peaks tegema sellise testi, et minema teenindusse ja küsima kõige kallimat paketti. Siis kalliduselt järgmist ja siis järgmist. Lõpuks valiks kõige vähem kallima :)
  • - ohjah, ja siis on veel imelised firmapaketid, kus SMS maksab siiani sama palju kui aastal 1999...
  • Ma saan igasugsutest asjadest aru, aga miks selliseid pisinärakaid nagu iFöönid ja asjad kohe välja ei osteta? Nende pisilullade pross tuleb nii kõrge, et lepingu lõppedes oleks selle raha eest 2 iFööni saanud. Ei tohiks ju siinsetel inimestel olla ometi rahas küsimus? Arvutusoskuses justkui ei tohiks ka probleem olla? Seletage mulle palun. iFöön ei ole ju kuradima auto, mida on ehk veidi raske kohe sulas välja osta.
  • 2 aastat tagasi sai üritatud Q-GSMi minna kogu ettevõttega. Hinnavõit oli väga tuntav. Aga helistada ei saanud. Probleeme oli Eestiski, aga välismaal (eriti Venemaa ja CIS) oli asi nii talumatu, et pidi minema EMTi tagasi. Beats me, miks mõne posti otsast signaal ei levi, aga täpselt nii see paistis.

    Q-GSMi mäda tipp oli see, kui Tallinna südalinna kontoris oli mitu päev levi maas. Tuli veateade, et mingi lüüs või düüs või dünamo on mingi teise juhtmega koos ja helistada ei saa. Q-mehed reageerisid sellele päev otsa ja siis ka ebaadekvaatselt ja pidid järgmistel päevadel protseduuri kordama. Mina, kes ma ei oska kruvikeerajat õiget pidi käes hoida, oleks võinud neile nõu anda, et tõmmake majasisese tugijaama toitejuhe välja ja ajutiselt ongi lahendus olemas - rahvas helistab teise posti otsast. Kui su äri sidevahendist sõltuv on, siis sellist jama ei ole võimalik taluda paraku.
  • iFöön on kohe välja ostetud (mälu järgi vähemalt, kui seda sai teha), pakett suruti ikkagi peale.
  • Vabandust, siis ma sain valesti aru. Eeldasin, et see iFööni pakett sisaldab järelmaksa. Minu tuttavad on kõik endale "lahti lukustatud" föönid ostnud ja levivad neile meeldivates pakettides neile meeldivate operaatorite juures. Seda Apple sunnismaisust on täitsa võimalik likvideerida.
  • See on nii muhe, kui ühel alal väga andekad inimesed mõne argise toimetusega superjobuks sulavad. Mõttes, et ega ma ise parem pole :-)
  • Õnneks on uute iPhonedega olukord veidi parem, kui enne sai vaid Itaaliast, Belgiast ja Tšehhist lukustamata aparaadi, siis nüüd on see võimalik ka Udusest Albionist. Ja Uduses Albionis on teenusepakkujaid kelle kaudu/abil saab selle otse Apple netipoest osta ja Eestisse toimetada.
  • Väga kisub sinnapoole, et järgmine telefon saab olema Androidiga tõenäoliselt. Kogu see Apple värk käib järjest rohkem ajudele ja Nokia on lihtsalt saamatu.
    Sidepakettidest niipalju, et aegajalt on emt ise ilmunud välja jutuga, et näete pakume madalamaid hindu nüüd, ilma, et keegi oleks neid lahkumisega ähvardanud. Firmapaketis hinnad ikka päris soodsad juba tunduvad hetkel, v.a. internet muidugi.
  • Need iPhone paketid on EMT-l ikka üsna jaburad, ise seetõttu ka loobusin. Kusjuures rohkemate kasutajatega ettevõtetele on EMT valmis päris häid hindu tegema, kuid isegi sel juhul tuleb neid iPhone imepakette kasutada.

    Nagu opex ütleb, Android annab oluliselt rohkem vabadust.
  • Oma iponi surma korral läksin EMTi midagist asemele vaatama. Tahtsin ka Androidi proovida. Valik oli Hero, sel ajal android1.5. Pidi netimodemina töötama ja Maciga ühilduma. Kui ikka ei õnnestunud neid kuidagi koos netti viia, läksin Valgesse. See pidi tasuline abi olema. Nati pusiti ja selgus-pole võimalik. Tasu ei võetud.
    Õhtul pöördusin guugli poole ja asi toimis. Siiamaani pole emt mulle lahendust välja pakkunud.
    Nüüd on peal android2.1 ja asi toimib väga hästi.
  • See EMT iPhone jäärapäisus ka mind paneb imestama. Müstline, miks ei saa välja osta ja teha mis tahad.
  • priitp, see et sina ei taha aifõuni tuleb mulle küll suure üllatusena, ilmselt peaks AAPL-is lühikeseks minema.
  • Ja millal keegi Blackberry kohalikul turul launch`ib? Need Nokiale mõeldud turvalise e-maili lahendused on pehmelt öeldes kräpp. Sajas riigis võib BB olla ja meil mitte?
  • Mõh, miks ei taha? Tahan küll.
    Seda kommentaari ei saa võtta investeerimisnõuandena.
  • m6mm,
    BB ju iseenesest toimib Eestis, niiet võid välismaalt tellida endale aparaadi. Samas selle turvalise (krüptitud) side jaoks on vaja ju mingit nende mitteodavate litsentsidega serveri poolset proget mida jälle ainult suured ja tihti välisomanikega firmad ainult saaksid lubada.
    Skandi pankades ehk on see lahendus ostetud....
  • Toimib või? Kuidas ja mis? Täiesti siiras küsimus.
  • No ses mõttes, et kui sa töötad asutuses mis on ostnud kogu selle serveri poolse asja oma mailiserverile siis saad kasutada seda krüptitud kanalit ja suhtlus toimib üle mobiilivõrgu. Vähemalt nii olen ma aru saanud olles veetnud Tallinnas aega BB-d omavate ja kasutavate välismaalastega. Kohalikud operaatorid ei ole midagi kusagilt kinni keeranud a la Dubail plaanis kohe teha.
    Sticking point ongi see serversideˇi hind, ega BB kasutamine ka ilmselt üliodav pole, kasutajate hulk siiski tihti limiteeritud suht oluliste tüüpidega ka suurtes lääne firmades. Vabalt võib olla, et seda BB lahendust pakuvad ka telekomid mujal kasutada väiksematele klientidele eraldi paketis või lisatasu eest.
  • hmm, tänapäeval solemas ka miski tasuta 'light' asi neil serverisse toppimiseks
    http://na.blackberry.com/eng/services/business/server/express/
  • Võid üle mobla kasutada suvalit SSL serdiga kryptitud teenust. Võid ka selle serdi rõõmsalt meili klienti sisse taguda. Nüüd pigem ei ole küsimus mitte telefonis vaid selle sees jooksva meilikliendi konfis.
  • opex, BBga pidi siiski ka mingi operaatori-poolne teema olema. Istun praegu yhe skandi panga yhes Lääne-Euroopa kääbusriigis asuvas majas ning siin ei kujuta keegi elu ilma BBta ettegi. Ja metsa - see asjandus töötab (!) ning ON mugav ja kasutajas6bralik. Leedus on Vodafone (partner?) BB-teenuse täitsa launch'inud ning seda kasutavad ka väiksed butiigid, niiet ei tohiks vist liiga kallis olla...
  • Karum6mm, kas sulle sellest BB-rakendusest õunatraadis ei piisa? Mulle küll. Ja kui tahan BB-i eralõbu, siis kannatan tööle jõudmiseni.
  • oh pekki ..saatsin EMT-sse kirja, et mis uut paketti nad pakuks ja tuli selline vastus:


    Tere

    Teil on 24 kuuline pakett ja tähtaeg saab läbi 01.08.2011. Kahjuks enne tähtaega ei saa paketti muuta.

    Lugupidamisega
    Kliendiinfo müügikonsultant
  • Saab muuta küll, pead lihtsalt trahvi maksma.

    Mul samuti 560 pakett ja kui pool aastat peale lepingu sõlmimist paketi muutmise kohta küsisin öeldi trahviks 6000 eeki.
  • Tjahh.
    Kuna Iphone tingimused on rõvedalt ahistavad: sa võid selle välja osta aga 2 aastase paketikohustuse saad ikka selga,
    siis ostsin HTC.
    Minu arvates on see parem kui paljuhaibitud iphone.
    Ja ja võrkudes räägin miski 0,75 - aga see on vist palju. Andmeside 100 eek kuus.
  • ja nende töökaaslastega ja perega vist tasuta.
    Aga ikkagi kui lähed välismaale maksad nagu LOLL.
  • selliseid arvutusi leiab netist
    iPhone 3GS 32GB - 3247.-
    i905 Pakett - 905.- (1 Kuu)
    Lepingu lõpetamine- 7000.-
    Kokku 11152.-

    "••“Kui klient paketti ei soovi, saab lepingu sõlmimisel selle kohe lõpetada, kuid siis peab klient maksma lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu, millega koos kujuneks iPhone’i hinnaks kuni
    11 000 krooni,” selgitas Pino ostja võimalusi. "
    http://www.epl.ee/artikkel/439370
  • Ah jah, siis nii tuhh täishinnale peale.
  • Kusjuures ma tõesti ei saa aru, kuidas täiskasvanud edukad analüütilise mõtlemisega inimesed, kes muudes olukordades loevad alati läbi lepingu peenikeses kirjas osad ja käituvad igati teadliku kliendina*, lasevad kuulekalt pükside rebadele ja lubavad endale taha keerata mingil ahlen firmal mõttetu värvilise pedemajaka nimel, mis pole isegi mitte tehniliselt kõige täisuslikum turul olevatest.

    * ei pea kedagi konkreetset silmas, vaid nii üleüldiselt
    ** ülekantud tähenduses muidugi
  • Offf,
    24 kuuline pakett ja tähtaeg saab läbi 01.08.2011. Ehk leping tehti 01.08.2009. Tol hetkel oli tehniliselt täisulikum täpselt milline võrreldav telefon?
  • Need iphone tingimused on tapvad.
    1. sellest paketist ei jätku mitte millekski, juurde tarbitav on mingi 5 kordsete hindadega.
    2. kui tellid juurde mingi paketi ja hakkad vahetama, siis käsitlustasu on 1200 ekk + km.
    wtf!
    Muudel telefonidel selline sex puudub! Närigu mulda.
  • tagantjärgi tarkust: oleks-schmoleks 08/2009 läinud apple.spot'i ja ostnud vähekasut. fööni 5000.- eest sealt ning paigaldanud suvalise odavaima sim-kaardi........samas garantii on paljudele olulisem kui hind.......
  • hea, et mul meelde tuli see, et tahtsin lihtsalt iPhone too hetk ja pidin kuu hiljem lepingu katkestama ja maksma selle trahvi:D et siis läheks vana paketi peale tagasi. aga nüüd siis 11ks kuuks olin paketivahetuse ära unustanud.
  • Muide märts'10 anti iphone 3G ärikasutajale 6500(koos km), tingimuseks 1a. leping. Võtsin naisele suvanumbri äri-stardipaketiga 10.- kuus. Aastaga siis 120.- ja asi mutt. Ilma häkkimata jookseb diili peal ja orig. sim on üldse kadunud ka. Tahtsin teise ka võtta aga juba märtsi keskel enam ei saanud, otsas olid soodustelefonid.
  • Ei saa aru millest räägite. Astusin esinduse uksest sisse, ostsin telefoni iPhone 3G, maksin raha, viisin koju naisele. Mingit lepingut ei sõlminud. Ah jaa, tööandja on emt klient.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon