"Kapital" on tagasi - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

"Kapital" on tagasi

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mitte küll samas hiilguses kui varem, aga siiski. Minumeelest on see ebaadekvaatne kui riigis ei edastata majandusuudiseid.

    Sügisest on ETV ekraanil tagasi majandussaade Kapital uute põnevate teemade ja värskete tegijatega, kes ei karda sügaval majanduse kapoti all käsi õliseks teha.Autorid Eva Tihhonova, Ede Schank Tamkivi ja Lauri Linnamäe uurivad majanduselu nii Eestis kui ka välismaal. Kaastööd teevad Kapitalile ka ETV korrespondendid.

    Alates 9. septembrist neljapäeviti kell 21.40 ETV-s. Esimene saade uurib tööstusettevõtjate suhtumist disaini Eestis ja Rootsis. IKEA edu võti pole ainult odav hind vaid ka head disainerid. Meie tööstusettevõtetes kasutatakse disainerite teenuseid aga tagasihoidlikult. Erinev on ka nendes kahes riigis tootedisainerite koolitamine. Saate külaliseks on Eesti üks tuntumaid tootedisainereid Tarmo Luisk.


    Kas kusagil veebis pole ammu valminud filmi esimesest "Kapitalist"? See oli päris lõbus.
  • "Best of Kapital"

    Selgus, et sõbral on olemas :P
  • T*ra, mis teil VIGA ON? Majandussaateid ei tehta, siis te virisete, majandussaateid tehakse ja te virisete. WTF? Terve meedia ajaloo kohta pole *mitte faking ühtegi* reportaaži, filmi (eriti filmi!!!), saadet, olukirjelust jne. mis IT-sektorit õigesti ja adekvaatselt laiadele massidele kirjeldaks. Kas IT-mehed vinguvad? Ei vingu! Majandus "teadlased" võiks ka ükskord aru saada, et nende ala on liiga septsiifiline, et oodata "tädi maalile" arusaadavat saadet nende alalt.
  • Offf,
    miks sa nii ärritud? Ma küll ei saanud aru, et momentum oleks ärritunud. Muide IT alal tehakse iganädalisi raadiosaateid.
  • Oot, kas IT CROWD ei olegi dokumentaal vä?

    "Ladies and gentlemen, may I present - The Internet!"

  • Ärritun majandusinimeste attitude peale. IT ala käsitletakse iganädalastes saadetes valesti ja see on loomulik. Majandusala käsitletakse iganädalastes saadetes valesti ja ka see on loomulik. Nii peabki olema.
  • Tahtsin kirjutada, et momentum ei virisenud.

    Seda, et majandusala käsitletakse valesti, ma küll ei arva. Lihtsalt eri tasemetele, erinevad arusaamad jne
    Aga Kuku raadios on IT jutt minusuguse profaani jaoks väga hea, aga mitte vale.
  • MSM, anna mõni link analyysimiseks kas on vale või mitte :)
  • Tin, vaata ETV saadete arhiivist.
    http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=109966

    Ma ise pole veel vaadanud. Vaatasin Kelgukoeri.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon