Hääled minu peas
Log in or create an account to leave a comment
-
Kuidas teil nende häältega on? Mul enne tehingut on kaks tegelast - üks lõugab madala häälega "Osta! Osta!", teine vähe kiledamalt "Müü! Müü!", mõnikord on suhtlus english. Tavaliselt nad hakkavad omavahel vaidlema ja tehing jääbki tegemata. On olnud juhtumeid, kus läheb kakluseks ja lõpetame kolmekesi traumapunktis.
-
Sellises situatsioonis oleks vist varahaldusteenuse sisseost üpris tervislik valik. :)
-
http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/v%C3%A4ikse_h%C3%A4%C3%A4le_taltsutamine/262798
-
To: NazzFibo . Oot, traumapunktis? Kas sul tavaliselt siis sisemised või ka välimised vigastused olnud?
-
Mina kuulen hääli peas enamasti pärast massimeedia tarbimist.
Viimati käskisid hääled osta mul seitsmekilose koti tatratangu. Kodus ootas mind vähe teistsugune, aga hoopis reaalsem ja hirmutavam hääl. Nüüd ei tohi ma kuu aega omapead poodi minna. -
Mina kuulsin hääli viimati täna hommikul Honda esinduses. Käskisid uue ja läkiva ratta liisida. Korraks õnnestus hääled isigi summutada, aga mine tea, mis siis saab kui järgmine kord sinna satun.
-
Eile üks lõugas madala häälega "PENN! PENN!", teine jälle kiledalt "RIMM! RIMM!". Täna õhtul selgub, kellel õigus oli, kas ostu- või müügimehel.
-
Ma tänan hea huumorinurga eest :-)
-
Äkki üks väike pikem reis?
Võiks aidata. Vaikus, rahu, 3 korda päevas soe toit, 8 tundi und +lõunauinak? -
Nõmme Raadiot kuulad?
:-) -
HAIGUSTE RAVI KONTROLLITUD. ÜKSINDUS - MAGAMISTUBA VAIKUSE, PIMEDUSE, RAADIOGA. SELTS - ELUKOHT KELLEGI JUURES. PRIISÖÖKLA. NENDES TINGIMUSTES TEATUD BIOL AJAL AVASTAB INIMENE "TEE" TERVISELE. AU JA RIKKUS SELLELE, KES AVALDAB SELLE TÕE AJALEHTEDES.
-
Jumalatelt tõdede valem. See on sõnade variantidest mõtted. Ülo Kiple. (Tallinn, Voorimehe tänav). UFO. Riigid tühistavad teid iga minu tegevusega nad teavad ammu, et minul Ülo Kiplel on vead tühistatud, sest ma olen teie saadik kes on toonud maailmale hiigelkasumeid tõdedega. Teilt jumalad. Riigid on keelanud ka mul raha, kodu, armastuse, nad tahavad idiootlike tegude ja mõistetega mind hulluks teha. See loobugu võimust kes tahab jumalaid sõja süüdlasteks teha. Levitage. Maailma võim. 1–i või suureneva grupiga kes 11 ei tea. Keelata kõigil halb ja lubada head (Tallinn, kaubahalli ümbrus). Levitage ufode tõde maailmale kiiresti; Idioodid maailma võimu tõega on võimatu võidelda (Tartu, Kloostri tänav).
-
Offf-l tuline õigus. Lisame juurde ainult antidepressandid ja podcasti, sest Ülo Kiple üleskutse on ikkagi eelmisest sajandist ja elu on vahepeal edasi läinud.
-
Tegelt hea mõte!
Lähen pansionaati 3 nädalaks! Super mõte minu meelest! Võtaks kuskil mere ääres bungalo, hea kui wifit poleks. Teeks sporti, loeks raamatut, kiiguks võrkkiiges kabistaks vanamoori, sööks regularselt 3 korda päevas.
Aasatavahetusel? -
TNT - tagasi tulles vaatad graafikuid ja hääled su peas ütlevad sulle, et "Sa tegelikult nägid ju kõike seda ette ja vaata kui palju nüüd jäi raha teenimata!"
"I don't suffer from insanity. I enjoy every second of it." -
Müügijuht lausus lühidalt "Pidu!". Ju polnud pikka BIDU pidanud.
-
Minu sisemine hääl ütles palgapäeval pärast palga kättesaamist: "Mine kasiinosse"
Laksin kasiinosse. Siis ütles hääl: "Mine ruletilauda!"
Läksin ruletilauda. Siis ütles hääl: "Pane kogu oma palk punasele!"
Panin kogu oma palga punasele. Ja siis ütles hääl: ".......oh issand, kuidas ma küll võisin eksida...!" -
Minu sisemine hääl ütles palgapäeval pärast palga kättesaamist: "Mine kasiinosse"
Laksin kasiinosse. Siis ütles hääl: "Mine ruletilauda!"
Läksin ruletilauda. Siis ütles hääl: "Pane kogu oma palk punasele!"
Panin kogu oma palga punasele. Ja siis ütles hääl: ".......oh issand, kuidas ma küll võisin eksida...!" -
Mingi jama on mu postitustega - kipub mingi aja pärast topelt tekkima.
Palun kustutada need topeltpostitused.
Aitäh! -
seda ütles ka sisemine hääl?
Miks sa siis ei kustutanud, jumal küll! -
Kas ma olen ainus, kes uusi eurosedeleid silitades mõttes kehastub Gollumiks? Pole varem sellist asja üldse täheldanud.
Ilusad on nad küll, värskelt trükkali alt tulnud rahasedelid. -
Ainult mündid on värsked. Paberrahad on kusagilt mujalt laenatud, need tagastame hiljem.
-
Ohoo, siis ju inimesed tegid õigesti, kui nad paberraha müntide vastu vahetasid, et nendest mitte ilma jääda!
-
"Minuga oli näiteks see lugu, et ma armastan hullupööra raha ja unistasin
kogu elu sellest, kuidas ma kulla sees suplen. Enne kui mind siia
hullumajja toodi, elasingi ma korteris, mis oli maast laeni raha täis.
Tööl ma ju ei käinud, polnud mahti, istusin päevad läbi kodus ja mõtlesin
pingsalt raha peale, kuni hakkaski teist igalt poolt välja kasvama. Algul
tekkis seintele nagu hallitus, aga pärast voolas kohe kosena laest ja mina
muudkui ujusin raha sees. Noh, toodi mind siis siia, öeldi, et sihuke asi
pole normaalne. Aga mis mul hullumajaski viga! Lähen kemmergusse, panen
silmad korraks kinni, punnitan mõelda -- ja juba ongi kemps paksult raha
täis. Istu ainult ja keeruta varbaga sajalisi või uju kulla sees."
A. Kivirähk "Sirli, Siim ja saladused"
Ei, Winger, eurod sellist reaktsiooni esile ei kutsunud. Aga kui kroon tuli, siis esimesi kupüüre ja münte oli küll ülev käes hoida. Esiteks pakkusid nad suurt huvi (olen väikestviisi bonistik ja numismaatik) ning teiseks kehastasid lootust paremale tulevikule: Eesti iseseisvus, pääs rublatsooni hüperinflatsiooni küüsist jms. Eurode puhul on tunne aga vastupidine. -
Puudutades rahas suplemist, krooni tulekut ja rubla minekut.
Lähedalseisev allikas oli ilmekalt kirjeldanud, kuidas pangas, peale rublade krooniks tegemist sõna otses mõttes vedelesid rublad lahtiselt rahakambri põrandal vabalt ja selle sees käidi, või siis õigemini ujuti, sest seda OLI palju ja ei olnud kuhugi panna.
Probleem oli lihtslat selles, et see rublamass pidi kroonimassiks (kursi alusel) konverteeritama 3 päevaga.
momentumi tsitaat "Paberrahad on kusagilt mujalt laenatud, need tagastame hiljem. " pani küll köhima ja karjuma (mõtteis) "My precious!" -
Irw. Mulle tuleb kohe meelde video sellest, kuidas USA sõdurid Bagdadis dollarinutsakutega jalgpalli mängisid.