Otsin investorit tootmisettevõtte jaoks!!!
Log in or create an account to leave a comment
-
Otsin korralikku investorit tootmisettevõtte jaoks. Tootmine on allhange suurtele maailma tuntud firmadele. Tellimused on kindlustatud tellimustega ning tehase töölised on oma ala proffid.
Investeeringu vajadus 10- 20 000 euro. -
Reaalne projekt!
-
Reaalselt huvilistele tutvustan projekti detailsemalt. Tegemist on turunisiga.
-
Terv. Hmm, kes on korralik investor? Astu LHV tublide krediidiinimeste juurest läbi, näita numbrid ja lepingud ette ja saad adekvaatse vastuse. Summa on ju suht tühine..vt. laenud ja garantiid ja suhtle inimestega.
-
Kas siis olete ise ka LHV inimeste seast?
Olen korra sellele mõelnud. -
Kas 15 000 euroga oleksid nõus?
-
Kui kõikides punktides saaksime kokkuleppele, siis kindlasti oleks nõus.
Kas ise olete Tallinna inimene? Kui asi pakub huvi siis võiksime mingi aja kokku leppida. -
Mind saab kätte tel 5343753 või jaak.viik@gmail.com
-
Ma olen Tallinna inimene jah. Tundub väga atraktiivne variant olevat 15K euri eest hakata allhanget tegema maailmaturul tuntud firmadele. Saad sa veidi mainida, mis valdkonnaga on tegu?
-
Tegemist on plastmass. Eestis konkurente pole, lähim konkurent on Soomes ja oleme kõik konkurendid ära juba kaardistanud ning leiame, et meil väga tugevad eelised. Nende suurimaks puudusteks on vanad masinad ja kogenematu meeskond. Meie meeskonnal on antud alal kogemust ca 8 aastat.
-
Kuhu see 15K eur paigutatakse?
-
Need on sellised punktid millele ma vastaks juba kas siis näost näkku maha istudes või siis saadaks vastuse teie mailile
Minu kontaktid üleval olid, hetkel vastan mailile! -
Aga pane oma nägemus kogu asjast aadressile mario.puhk@gmail.com.