Majutus Pärnus
Log in or create an account to leave a comment
-
Oskab ehk keegi oma kogemustest lähtuvalt soovitada head majutust/hotelli Pärnus mittehinnatundlikele inimestele? Et ei oleks ainult tuba ööbimiseks, vaid mingid muud võlud (saun, mullivann vms) ka juurde. (Ammende Villa-kõik toad broneeritud:( )
Milleks selline esmapilgul imelik postitus? Aga sellepärast, et hiljutisest ühe Kuressaares asuva hotelli presidendi sviidi külastamisest tekkis korvamatu psühholoogilne (psühhiaatriline) häire, foobia eesti majutusasutuste suhtes. Nn.sviit koristamata, mustad nõud kraanikausis, aken ilmselt nädalateks lahti unustatud, niiet toas 5 kraadi (õnneks pluss). Allakäigutee paistab lõppevat Uue Normaalsusega. -
Vaata üle ja vali välja.
Väikesed B&B tüüpi kohad pakuvad ehk isegi paremat teenindust, kuna neile on (võibolla) enda hea maine/nime hoidmine käibest olulisem. -
-
Strandi ära mine. Seal on sama kamm - toad on külmad nagu hundilaut. Kuskilt sooja juurde kruttida ka ei anna. Hiljutine kogemus. See pole ikka normaalne, et 2x öösel külma tõttu üles ärkad.
-
http://www.terviseparadiis.ee/hotellet/sviit ?
-
Mittehinnatundlik inimene ööbib Monacos, näiteks Fairmonti presidendisviidis ja sõidab kohale eralennukiga. :D
Pärnust ega muudest Eesti väikelinnadest ei leia sa kunagi kvaliteetset viietärnikat. -
Street
Mittehinnatundlik inimene ööbib Monacos, näiteks Fairmonti presidendisviidis ja sõidab kohale eralennukiga. :D
Pärnust ega muudest Eesti väikelinnadest ei leia sa kunagi kvaliteetset viietärnikat.
No mis purse see nüüd on? Kui mul on vaja Pärnus olla, siis ma ju ometi ei lenda Monacosse ! Mina arvan, et see, kes lendab Monacosse, et olla Pärnus, ei ole mittehinnatundlik, vaid mitteadekvaatne :D