Kass + kauplemiskoolitus 2012
Log in or create an account to leave a comment
-
Tere,
Kodu otsib umbes aastane isane kastreeritud kassipoiss Hans*. Nimelt jättis suve lõpul keegi kuri inimene looma suvituskoha lähedale saatuse hooleks. Külmade ilmade saabudes, kui piirkonna suvitajad kõik linna tagasi kolisid elas Hans nädala naabrimehe kuuris ja toitus.. mittemillestki. Ühesõnaga ei jäänudki midagi muud üle, kui kass autosse pakkida ja linna vahekodusse tuua.
Tegemist on väga sõbraliku ja inimese lähedust otsiva loomaga. Potilkäik on selge ehk sobib ka toakassiks. Kaasavaraks saab kõik tubaseks pidamiseks vajalikud tarbed.
Nagu juba traditsiooniks saanud saab loomale uue kodu pakkuja minu käest 90 minutit kauplemiskoolitust (+ free drinks). Võimalus küsida kauplemise kohta kõike, mida hing ihaldab aga siiani pole tihanud.
Eriti originaalsete küsimuste küsija võib ennast leida hoopis huvitavate võimaluste keskel..
Pildid:
Oliver.
*Nime on võimalik veel muuta, kuna Hans oli lihtsalt esimene nimi mis mulle ta punast karvkatet silmates pähe kargas :) -
#*Nime on võimalik veel muuta, kuna Hans oli lihtsalt esimene nimi mis mulle ta punast karvkatet silmates pähe kargas #
Siis juba Hans H. -
Investori kassi nimi võiks ikka Doug olla.
-
Nüüd tuli küll kass peale
-
Eesti kauplejate seas leviv viirus: ,,drinking bottle and dating model,, viib sageli selleni, et pühapäeva õhtul vaja kass turuhinnaga ask`i lükata:)
-
Luuna, @ mkt aski laksamine eeldaks, et ma olen kassis lühike :). I'm long, saba ja karvadega.
Tublisti rebite muidu. Rebige kass ära! -
Good, ise kasse ei julge torkida, juba Bulgakov`il oli nendega mingi kala:(, ilus loom muidu:).
-
Nimeks võiks olla TALSE.
Oot, midagi susiseb ehk sugulane rebib. -
stocker
Nimeks võiks olla TALSE.
Oot, midagi susiseb ehk sugulane rebib.
Ei õnnestunud :( -
Kas see teema ei peaks minema "täis peaga" teemasse?
-
aga miks sa omale ei jäta nõnda kaunist looma? Nagu piltideltki on näha, sobib sisustusega suurepäraselt!
-
kui need ei luba, siis võiksite oma sõbra abesikiga swapida:
kass->abesiki;
siga->siseinfo;
90 minti kauplemiskoolitust ->abesiki (preemia, et kokkulepitud perioodi jooksul abesiki ei defaulti ja kassi tagasi ei too). -
abesiki -> siseinfo. Sea asemel, fair deal.
-
Tere,
Ega juhuslikult pole tegu sama kiisuga?
http://picturepush.com/public/11340074
http://picturepush.com/public/11340084
Reageerib nimele Vincent -
Mis kasu on koolitusest, kui sul pole tööriistu(siseinfot). Edu põrsaste ja kiisude sõpradele!
-
Well ka selle infoga peab oskama midagi peale hakata, sul võib olla käes homne ajaleht spordiuudistega, aga kui sa ei oska totalisaatoril mängida või muudmoodi seda rahaks teha on see sama kasulik kui eilne ajaleht.
-
Ütle seda kassile
-
NB! Kõik loomasõbrad, kes te küll kassi endale lisaks võtta ei taha, aga kauplemiskoolitust ikka sooviksite. Kõrgeima pakkumise tegevale inimesele annan infot, kuidas siseinfo maakodu leida, et saaks sinna paariks päevaks oma kodulooma (kass, koer, iguaan, merisiga, hobune vms) värsket õhku hingama viia. Paar hiljem saab lemmiku uuesti tagasi, boonuseks täis kõht, värske kirbutõrje ja uued sööginõud temale ning tasuta dringid ja kauplemiskoolitus omanikule.
-
Kas uuele kassi omanikule on mingi piirang ka?
Näiteks vanus või sugu?
Või siis eelnev kogemus kassidega? -
Krookus, ei ole. Kui sa viid kassi oma 6 aastasele sugulasele ta vanemate nõusolekul, siis kauplemisest räägime ikkagi sinuga, mitte su sugulasega :). Seda vist tahtsid küsida?
Privador, ega sind ma vist ei oskakski kuidagi enam aidata... :(
Jim... :) -
Noh siis on diil.
Parem ikka tark kass terveks eluks,kui loll siga nädalaks!
Vaatab siis talle lives otsa,kui rahulik ja viisakas siis endale ja kui teine variant siis 6a. sugulasele:) -
Alrighty. Anna mulle mingi kontakt.
-
tambetko@gmail.com
-
Kass on siis bronteeritud krookusele. Bronn kehtib pühapäevani.
-
õnneks elame me parasvöötmes, siit midagi väga ektreemset üles korjata ja koju tassida ei anna :)