Huvide konflikt ehk riigivõimu koondumine Eestis perekondade siseringi - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Huvide konflikt ehk riigivõimu koondumine Eestis perekondade siseringi

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Algus on tehtud. Perekond Aas hakkab kontrollima kohtueelset uurimist ja riiklikku süüdistamist kohtus. Demokraatia areng on jõudnud meil uude etappi. Super.
  • Väga hea lugu Mati Hindilt Postimehe on-lines:http://arvamus.postimees.ee/1368408/mati-hint-noukogude-aeg-ja-vaartused

    Mõned kontektsi sobituvad tsitaadid artiklist:
    " ... Ühiskond enam ei eeldagi, nõudmisest rääkimata, oma valitsejatelt ausust. Kas on siis põhjust imestada, et poliitikute valetamist ja ühiskonnale petlike lubaduste andmist sallitakse pollitikaelu normaalnähtusena, aga valede või kuritegelike käitumise paljastamist peetakse reeturluseks? Nii on kahjuks ka mujal nn demokraatlikus läänemaailmas, mitte üksnes Eestis. Eesti ainult järgib lääne traditsiooniliste moraalsete väärtuste allahindamise peavoolu, milles üha rohkem võtab maad maffialik arusaam aust ja reeturlikkusest."
    ...
    " ... Liberaalse maailmavaate kaitsekilbi taga õõnestatakse tänapäeva maailmas ja silmnähtavalt ka Eestis väärtusi, mille najal inimene on eristunud loomariigist ja loonud tsivilisatsiooni. Läänelike väärtuste tipu on vallutanud üksainus väärtus - EDU(KUS) ehk teiste sõnadega VÕIM ja RAHA, need edu kõige materialistlikumad vormid ja mõõdupuud."
  • Mait Raava arvab näiteks, et probleemi (ikka see Hindi lugu, mille üle on nii lahe nämmutada) põhjus on ühise eesmärgi puudumine. Samas unustab ta lühinägelikult ära, et eesmärk on jõuda 15 aastaga 5 rikkama riigi hulka. Inimeste mälu on ikka erakordselt lühike - no mis ühiseid eesmärke sa sellistega ikka sead, kui nad kõik aasta-paariga ära unustavad. Ja siis tulemuseks on Hindi heietused sellest kuidas noorus on hukas ja kõik on lihtsalt halvasti.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon