Keemiasabad taevas - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Keemiasabad taevas

Log in or create an account to leave a comment

  • Viimastel päevadel on Tartu linna kohal ja lähiümbruses märgata olnud eriti jõulist lennukitelt pritsimist. 29.07. oli taevas nii hägune, et päike oli varjatud. Lennukid lasid väga tiheda graafikuga risti rästi üle taeva. Nendest jäävad maha piimjad jutid, mis jäävad taevasse tundideks ja hajuvad laiali, moodustades tehislikke keemiapilvi. Need aerosoolid sisaldavad alumiiniumit, baariumit ja strontsiumit. Samuti sisaldavad need aerosoolid ka nanoosakesi, mis kutsuvad esile halo (jälle juulis oli näha).
  • ära rohkem peale võta... kell na varajane ka alles..
  • Uuh põnev, mida nad pritsivad? Tegelt.......FFS, kas keegi kustutaks selle teema ära, Palun. Mingi tase võiks ikka foorumil olla.....
  • Network on siin varem ka huvitavate teooriatega välja tulnud :) Network see ei vasta tõele, sest viimasel Harjumaa illuminaatide ja reptiloidide konverentsil me leppisime kokku, et Tartu juures hakatakse Chemitraile tegema alles septembris. Varem ei saanud lennuluba.
  • Üks päev juhtusin nägema, et lennukid olid oma sabadest ilusa haakristi taevasse joonistanud. Kõik jutid algasid ja lõpesid nagu valatult õige koha peal. Tõenäosus, et see oli juhus on 0,001%. Kahjuks ei teinud pilti.
  • 8.-9. aprillil 2013 toimus Europarlamendis Taevavalvurite Chemtrail-konverents, milles terviseuuringute ajakirjanik Desiree L. Rover rääkis atmosfääri pihustatavate toksiinidega seotud reaalsetest ohtudest. Siin tema poolt esitatud videoslaidide tekstid.

    Salajased aerosoolprogrammid:
    lennukite püsivad keemiasabad
    stratosfääriline aerosool-geoinsenerlus
    päikese varjutamine kosmosest (space shades)
    päikesekiirguse intensiivsuse haldamine
    globaalne hämardumine
    mulla ökosüsteemi muutmine
    kliimamuutused
    albedo tehnoloogiad
    tehislike pilvede loomine
    kliima “parandamine”
    ökoloogiline bio-terrorism
    keemiasabad
    õhusaastatus
  • Europarlamendis Taevavalvurite Chemtrail-konverents???????
    WTF is that?
    Kui nii , siis peaks selle Europarlamendi küll laiali saatma.
  • This is a lie.

    It was not a 'chemtrails hearing at the European Parliament.' It was a chemtrail conspiracy theorists' conference held at an office of the The Greens/EFA-Fraction.

    The EU Parliament has no interest in such nonsense.

    The propaganda video Why in the World Are they Spraying? is debunked here.

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread950382/pg1
  • Ja jah seda nad väidavad teile. Network jätka tõe otsinguid.
  • CHEMTRAILS LHV foorumis? Mis edasi? Marko Tasase personaalkolumn uudisnupus?

    Mõnel vennal on ikka koolis füüsikatunnis ajudele liiga tehtud.
  • kuna me kohalike ilmatsalu illuminaatidega ei taha, et see tartu pritsimine liigset tähelepanu ärataks palun teema kustutada.
  • Nõus, lisan oma hääle teema kustutamiseks.

    Muide, Lennundusmuuseumis on tuleval nädalavahetusel lennupäevad, seal puistavad surmkindlalt ja suures mastaabis igast kraami rahvale pähe.

  • Nanoosakeste vastu aitab see, kui hingad nina kaudu ja paned sõõrmetesse kaks tampooni.
  • ziff
    Nõus, lisan oma hääle teema kustutamiseks.

    Muide, Lennundusmuuseumis on tuleval nädalavahetusel lennupäevad, seal puistavad surmkindlalt ja suures mastaabis igast kraami rahvale pähe.



    Jälle sa pead ka kõik välja rääkima ! :(
  • eks neid networki pajatusi oleks ju fun lugeda, aga Jaigist vist piisab.
    minu hääl deliitimisele
  • Palun see jutulõim MITTE kustutada! Ma mõtlen seda tõsiselt. Mitte keegi ei jõua lugeda Jaigi heietusi, samas kui vabade illuminaatide ja reptiloidide ühendus võib veel paljugi korda saata. Värskust on vaja! Mina lugesin ja nautisin täiel rinnal (ja ei huvita, mida naabrid mõtlesid).
  • Aga mis Jaik arvab keemiasabadest ja kas ta on üldse siit maailmast? Küsimusi aina kuhjub...
  • Jaigi päristeaduslik interpretatsioon keemiasabade olemusest või näiteks ka keemiasabadest tasuta energia tootmise küsimuses võiks tõepoolest üsnagi huvitav olla.
  • Äkki esitate talle selle küsimuse? Ma ise ei taha Jaigi teemat avada, viimane kord kuumenes aju loetud sekundite jooksul üle.
  • Või mida arvavad keemiasabadest vasakpoolsed?
  • A kas paremalt poolt tulevad keemiasabad on paremad kui vasakultpoolt tulevad keemiasabad ?
  • Kas teil häbi ei ole niiviisi kambakesi üleolevalt mõnitaval toonil kaasfoorumlasi alandamise eesmärgil õrritada? Küsimus on küsitud retooriliselt ja eraldi sõnalist vastust edasise trollimise ning fleimimise vältimise huvides formuleerida pole vaja; oma meelsuse väljendamiseks täiesti piisab kui te siinkohal endale meelepärasele pöidlaga nupukujutisele muljute :|
  • Perse, keeda kann vett ja viska -30C juures õhku. Saad oma kodukootud chemtrails'i.
  • Kas mõni selle teema kustutaja tahab väita:
    1. Keemiasabasid pole olemas
    2. Keemiasabasid pole isegi võimalik tekitada
    3. Maailmas pole isegi olemas huvigruppe kes tahaksid keemiasabadega geoinseneeringut harrastada
    Igatahes sellest kambast, kes meile CO2 maksu kaela väänas, võib kõike oodata, need ei kohku ilmselt ka avaliku hukkamõistu ees tagasi. Midagi on igatahes kliimaga lahti. See suvi on millegi pärast lumi ja jää eriti visad sulama.
  • Tankist_007
    Kas teil häbi ei ole niiviisi kambakesi üleolevalt mõnitaval toonil kaasfoorumlasi alandamise eesmärgil õrritada? Küsimus on küsitud retooriliselt ja eraldi sõnalist vastust edasise trollimise ning fleimimise vältimise huvides formuleerida pole vaja; oma meelsuse väljendamiseks täiesti piisab kui te siinkohal endale meelepärasele pöidlaga nupukujutisele muljute :|


    Lugupeetud härra tankist, lubage siinkohal viidata teie ilmselgele rumalusele ja taipamatusele, sest siin mitte nimelt ei õrritata meie õnnetut kaasforrumlast vaid hoopis sulaselgelt mõnitatakse ja viidatakse tihtipeale tema kaasasündinud puudele tõde kuulutada.
  • winger
    Perse, keeda kann vett ja viska -30C juures õhku. Saad oma kodukootud chemtrails'i.


    Kas "keda, kann, vett" tuleb ütelda omaenda või kellegi teise persele?
  • Aga milleks käesolevat teemat kustutada? LHV foorumid on nagunii igast ¤%&/ täis ja see teema ei tee neid foorumeid hullemaks ega selle puudumine paremaks. Mul on kahtlusi, et see teema ongi kaasaegse LHV foorumi sünnitis ja keskmise LHV kliendi peegelpilt.

    Selleks et asi korda saaks, peaks kogu foorumist korralik reha üle käima ja nii 3/4 kuni 4/5 endaga kaasa võtma. Kui asi vajab kapremonti, siis pole mõtet sanitaarremondiga jamada.

    LHV, tehke need foorumid palun korda, sest inimesed ei suuda ja ei viitsi selles kemüüses enam orienteeruda. See asi on juba paar aastat tagasi tõsiselt käest ära läinud.
  • Minu pidin eile mitu minutit "kaubikusabas" sõitma. Kuradi geoinseneril ajas tagant sellist tomu, et võttis silmad kipitama.
  • palun arutage mingis teemas ka reptiilide saladusi
  • Näe, ullikestel isegi oma MTÜ Eestis: http://www.puhastaevas.ee/uhendusest/

    Väljas siis info, et kes sinna kuuluvad:

    Juhatuse liikmed

    Peeter Liiv (sünd 1953)
    Raivo Orgusaar (1968)
    Justiina Velner (1978)
    Agnes Kallit (1971)
    Sirje Laansoo (1962)
    Tiiu Rebane (1970)
    Karl-Kristjan Nagel (1977)
    Maigi Ramjalg (1988)
    Mihkel Oja (1983)

    Aga nüüd läheb pisut põnevamaks, kes on liikmed (üks eurolaulik kah nende hulgas):

    Kristi Tork-Sarapuu
    Inna Järva
    Airi Ojamets
    Peeter Liiv
    Agnes Kallit
    Sirje Laansoo
    Henri Parkja
    Aita Vildersem
    Raivo Orgusaar
    Hando Tõnumaa
    Martin Puusep
    Margi Tohus
    Ülle Taaber
    Karl-Kristjan Nagel
    Tiiu Rebane
    Mihkel Oja
    Kaido Pütsepp
    Sandra Nurmsalu
    Tanel Paaver
    Sven Forsel
    Alan Durier
    Mare Rebane
    Valdo Ast
    Maris Kebuse
    Andres Born
    Kadri Laidinen
    Merje Maripuu
    Paul Nurme
    Heilo Aadla
    Robert Krimm
    Tiina Keldrima
    Arvo Preegel
    Marina Laherand
    Karel Kungla
    +3 anonüümseks jääda soovivat liiget
  • Ohappi, http://www.puhastaevas.ee/ on jäjekordne vandenõuteoreetikute sait. Millal neil juba küllalt ei saa?
  • WOW... mis nimekiri. Loed... ja kohe äratundmisrööm on suur... voh, see läbustas FBs seal ja seal grupis, kuni välja visati. See ja see on mul FB-s läbu eest blokitud, aga see eest too ja too on mind ära blokkinud.
    Mõni on ka tundmatu nimi, aga põmst võiks rahuliku südamega võtta terve selle nimekirja, pasteda FB-sse ja vajutada "BLOCK"
  • Kokkuvõttes peab ütlema, et me oleme eestis jõudnud täielise heaoluühiskonnini, sest inimestl on aega tõelise huinjaaga tegelemiseks. Huvitav, kas peaks hakkama tõsiselt sotsiaalteenuseid ja palkasid kärpima?
  • mx77
    Kokkuvõttes peab ütlema, et me oleme eestis jõudnud täielise heaoluühiskonnini, sest inimestl on aega tõelise huinjaaga tegelemiseks. Huvitav, kas peaks hakkama tõsiselt sotsiaalteenuseid ja palkasid kärpima?


    jep,
    ja internet annab ullikestele sellise väga odava, olematute kuludega kanali oma mõtete levitamiseks. 15 aastat tagasi poleks neist tegelastest kuulnudki. Tõsi küll 15 aastat tagasi hakkas formeeruma ullikeste peas mõte "kliima soojenemine". .....
  • Ja nendest süütutest ullikestest on tänaseks saanud kõikvõimas kliimamafia. Ja nüüd kus kõlab üha tugevamalt hääl, et miks kliima ei soojene nagu lubatud, on kliimamafia peakorter, IPCC, välja tulnud vabandusega, et mittesoojenemise põhjuseks on atmosfääri ülakihtidesse sattunud aerosoolid, mis peegeldavad päikesekiirgust tagasi kosmosesse. Kuidas aga enneolematu kogus aerosoole atmosfääri ülakihtidesse saab? Vulkaanid ei tule hetkel arvesse, sest viimasel ajal on olnud erakordselt vaikne selles sektoris. Nii et siis ikkagi lennukid ja keemiasabad? :)
  • Fake McCoy
    Ja nendest süütutest ullikestest on tänaseks saanud kõikvõimas kliimamafia. Ja nüüd kus kõlab üha tugevamalt hääl, et miks kliima ei soojene nagu lubatud, on kliimamafia peakorter, IPCC, välja tulnud vabandusega, et mittesoojenemise põhjuseks on atmosfääri ülakihtidesse sattunud aerosoolid, mis peegeldavad päikesekiirgust tagasi kosmosesse. Kuidas aga enneolematu kogus aerosoole atmosfääri ülakihtidesse saab? Vulkaanid ei tule hetkel arvesse, sest viimasel ajal on olnud erakordselt vaikne selles sektoris. Nii et siis ikkagi lennukid ja keemiasabad? :)

    Fake McCoy, kus ja millal nad seda põhjendasid? Ja kes väidab et neid on enneolematu kogus?
  • Rahunege, see on lihtsalt umbrohu tõrje. 25 aastat tagasi vanaema juures kogu aeg vaatasime kuidas "metsavahid" mingit manti alla pihustasid. Isa teadis rääkida, et sellega tõrjutakse umbrohtu.
  • Väga põhjalik keemiasabade uuring tehti kliimateadlaste poolt USAs kohe peale 911, oli see ju sajandi parim süllekukkunud võimalus, sest 4 päeva ei tehtud siis USA õhuruumis ühtegi keemiasaba. See uuring muidugi käsitles keemiasabade lühiajalist mõju, aga see mõju oli siiski ilmne.
  • Delfis oli üks artikkel milles arvati et vandenõuteooriad on KGB agenda läänes meelsuse muutmiseks.

    Samas meil oli ju üks päris nunnu vandenõuteooriate teemake, miks küll need teoreetikud peavad alati foorumit läbustama ja iga asja kohta kohe uue teema tegema.

    Fuih, kombeid ka ei ole neil teoreetikutel. Hakaku parem praktikuteks õpivad vähemalt kombeidki natuke.
  • See on lausa imeline, mis moodi kliimasoojendajad ennast ise kahvlisse on mänginud. Nimetades keemiasabasid vandenõuteooriaks, ning eitades nende kliimat jahutavat mõju, on nad hoopis kliimasoojenemisest teinud vandenõuteooria, sest ükski nende ennustus ei pea paika. Kliima pole lihtslt enam 15 aastat soojenenud.
  • Tin
    Delfis oli üks artikkel milles arvati et vandenõuteooriad on KGB agenda läänes meelsuse muutmiseks.
    Samas meil oli ju üks päris nunnu vandenõuteooriate teemake, miks küll need teoreetikud peavad alati foorumit läbustama ja iga asja kohta kohe uue teema tegema.
    Fuih, kombeid ka ei ole neil teoreetikutel. Hakaku parem praktikuteks õpivad vähemalt kombeidki natuke.

    Kodanik Network ei saa ju tunnistada, et tema "lennukitelt pritsimine" vandenõuteooria on.
  • Vandenõuteoreetikutel on päris korralik ja vormiliselt päris veenev täispikk vandenõu-film valminud. Eriti toredad on filmi subtiitrite tekitaja meelevaldsed rõhuasetused.
  • Veel üks geoinseneeringu sektor, kus on keemiasabadega väga häid tulemusi saavutatud, on võitlus orkaanidega. Enamus USA idarannikut laastavatest orkaanidest sünnivad Aafrika läänerannikul kui mandrilt tulevad äikesetormid jõuavad sooja ookeani kohale. Õigel ajal väike sutsakas keemiat ja pilved sajavad ennast tühjaks ja orkaani ei teki.
    Ja jälle on kliimasoojendajad omadega kahvlis, nende teooria ennustab orkaanide arvu suurenemist, reaalsus on aga vastupidine, aga tõtt ka rääkida ei julge.
  • decibel, palun vaata seda pikemat tabelit sellel saidil: http://www.aoml.noaa.gov/hrd/tcfaq/E11.html
    Seal on selgelt näha, et orkaanide arv ja ACE Atlandi ookeanil on tõusvas trendis viimased 60 aastat.

    Disclaimer: ei usu vandenõuteooriatesse, lihtsalt jäi silma faktiviga decibeli kommentaaris.

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon