Islamiprobleem Euroopas - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Islamiprobleem Euroopas

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Islam on euroopas probleem. Aina süvenev ja aina rohkem ähvardav probleem. Moslemid kasutavad ära meie demokraatiat, nõrkust, heatahtlikkust, heasoovlikkust, individualismi, inimõigusi, religioosset vaakumit ja sotsiaalsüsteemi, et agressiivselt aina rohkem laiutada ja agressiivselt oma reegleid kehtestada.
    On oht, et ühel päeval pannakse mind kohutava fakti ette: "hakka moslemiks või sure!"

    British Girl Returns To Her Home Town Which Has Been Invaded By Aggressive Muslims
  • Kui sa võtad hunniku tribaleid enda ühiskonda siis on ilmselge see, et nad mitte ei võta üle arenenuma tsivilisatsiooni kultuuri vaid hakkavad vägistama arenenumatele tsivilisatsioonidele oma tribal kultuuri.
    Meie ühiskond on ammustel aegadel läbi elanud väga jõhkra ristiusu religioosse kultuuri ning sellest juba välja kasvanud leebemaks ja toredamaks, peaaegu et inimlikuks.
    Nendel tegelastel on aga ees veel kõik need tegemata koledused mida on tenud ristiusk kunagi ammu või ükskõik mis usk oma arenemisteekonnal. Meenutuseks siis täpselt samasugused usud eelmisel sajandil olid ka kommunism ja natsionalism.

    Probleem on aga selles, et kõik need inimesed on pühendunud oma energia sellele, et teha teistele head. Nad ei mõtle ja ei argumenteeri selle üle, et igal ühel oleks õigus ikkagist otsustada mis või kuidas oma isiklikku elu elada vaid rõõmsalt vägistavad oma maailmapilti teistele peale, ning peavad seda hea tegemiseks.

    Ja kui tsiteerida klassikuid siis põrgutrepi esimesed sammud on sillutatud headusega.
  • Mulle tundub, et probleem ei ole konkreetselt islamis, vaid probleemi juured
    on immigrantide üldises harimatuses ja nende liiga kitsas silmaringis.
  • Tankist_007
    Mulle tundub, et probleem ei ole konkreetselt islamis, vaid probleemi juured
    on immigrantide üldises harimatuses ja nende liiga kitsas silmaringis.

    Mitte-islami immigrantidega pole üldjuhul probleeme. Nad ei ürita põhirahvusele või põliselanikele ette kirjutada, mismoodi nood peavad omal maal elama, käituma, tähtpäevi pidama, sööma, lapsi kasvatama, rääkima jne. Islamiimmigrantide juures on seda korduvalt ja korduvalt täheldatud.
  • Islam on vaid vahend. Probleem ise saab alguse viljakast poolkuust, kus tänaseks on juba 6000 aastat täielikku despootiat viljeletud ja selle tagajärjel tekkinud eriti agressiivne, küüniline ja tuhm inimtõug. Nimelt osutus viljakas poolkuu peale maaharimise kasutusele võttu nii viljakaks, et ülerahvastuse vältimiseks oli hädavajalik pidevalt osa inimesi sõna otseses mõttes maha nottida. Ellu jäid vaid kõige agressiivsemad. Ja kui nüüd need tüübid jõuavad Euroopasse ning näevad, et kõlbavad vaid ainult tänavat pühkima, siis tekib neil tohutu lõhe sisemaailma ja tegelikkuse vahel, ning nad on kergeks saagiks teatud habemikele.
    Lahendus siin ei saa olla kindlasti eurooplastega ristamine, millest jutustavad meile sotsid ja liberid, see ei viiks kuhugi.
    Ärge süüdistage mind antisemitismis, see tekst on puhas darwinism.
  • Listen, and understand. That terminator is out there. It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop, ever, until you are dead.
  • Kas ei ole kuidagi kunstlikult võimalik esile kutsuda valgustust moslemimaailmas? Umbes nagu Euroopas oli 17-18. sajand. Võtta keegi islami päritolu andekam filosoofiaõpilane või juba õppejõud, selline liberaalsem, kelle töödest kumab läbi näiteks Voltaire'i, Descartes'i, Montesquieu'd jned, muidugi islami kastmes. Et ikka inimelu ja indiviid on väärtus iseeneses, mitte pole loodud habemikele tööriistaks, las igaüks otsib oma tõde, isegi kui selleks on njuueidž kääbikute kummardamine ja et tegelikult ei saa ikka 99 neitsit kui oled pürotehnika huviline. Natuke putitada tema teoseid või aidata üldse uusi kirjutada, siis tõmmata korralik PR asjale taha, filmid, sotsiaalmeedia jne, et kõigi ühiskonnakihtideni jõuaks. Kujutan ette, et tänapäeval praeguste vahenditega on sellist muutust lihtsam läbi viia kui kunagi näiteks Martin Lutheril üksinda Katoliku kirikuga võidelda. Kindlasti on päris paljud moslemid sellest ise ka huvitatud.
  • Aga milleks reformida? Narratiiv on ju ideaalselt paigas. Meie oleme ainsad õiged. Meie saame paradiisi, kui sureme märtritena. Katsu sa sellest paremat turundust teha.
  • Sa unustasid kõige tähtsama, paradiisis ootab märtreid 72 neitsit. Ja need on tüübid, kes pole kunagi elus naist saanud, kuna mingitel vanadel paksmagudel on 4 naist.
  • ...ei tea midagi. Mõnes ülimalt rangelt teokraatlikus režiimis toimib prostitutsioon ideaalselt - kuna abieluväline seks on big no-no, siis asutuses on tööl ka klerikaal, kes õhtul paneb paari ja hommikul lahutab. Aga kahtlemata - allasurutud seksuaalsusele väljundi lubamine on turundusliku narratiivi kontekstis oluline müügiargument.
  • ttrust
    Tankist_007
    Mulle tundub, et probleem ei ole konkreetselt islamis, vaid probleemi juured
    on immigrantide üldises harimatuses ja nende liiga kitsas silmaringis.

    Mitte-islami immigrantidega pole üldjuhul probleeme. Nad ei ürita põhirahvusele või põliselanikele ette kirjutada, mismoodi nood peavad omal maal elama, käituma, tähtpäevi pidama, sööma, lapsi kasvatama, rääkima jne. Islamiimmigrantide juures on seda korduvalt ja korduvalt täheldatud.


    Seejuures tundub, et eriti halb kombinatsioon on araablased+islam. Kasvõi türklased näivad nagu rahumeelsemad.
  • Lugesin kunabi Feuchtwangeri "Toledo juuditari" ja mulje tollest ajast jäi selline:
    - moslemid: haridus, teadus, kultuur jne
    - kristlased: pigem poolmetsikud sõjamehed, kel eelnimetatud asju eriti polnud
    - noh ja juudid, kes pidid seal vahel laveerima.

    Ei saa aru, miks neil see areng nagu seisma jäi või tagasi pöördus?
  • ttrust
    Video: Isilamiriik (ISIS) hukkab vene spioone. Video tundub lavastusena.
    http://www.ilgiornale.it/news/mondo/nuovo-video-choc-dellisis-bimbo-spara-due-spie-russe-1082459.html


    Kuna ISIS loob oma meediaprofiili vähemalt poolprofessionaalsel tasemel ja selliseid videosi päris suvaliselt välja ei saadeta, siis tekib küsimus, et mis eesmärk on lapse kasutamisel timukana selles videos? See, kas video on lavastus või mitte pole isegi oluline, sama kuvandit loob ta igal juhul. Isegi kui hiljem tuleb välja, et oli lavastus, siis see info jõuab hulga vähema arvu inimesteni, kui algne video.

    Kuna terrorism on 10% vägivalda ja 90% reklaami, siis võiks ju öelda, et lapstimukas toob rohkem klikke ja tähelepanu aga samas tähelepanupuuduse all ISIS vist ei kannata. Üks eesmärk on ka maailma polariseerida ja sundida inimesi (eriti moslemeid) poolt valima "kas oled meiega või meie vastu" ning selleks sobivad äärmuslikud meetmed küll.

    Kuna ISIS'e tegelased tunnevad moslemeid ilmselgelt võrreldamatult paremini, kui mina, siis on väga hirmutav mõelda, et nad eeldavad, et laps inimesi tapmas kuvand toob neile maailmas moslemite hulgas rohkem toetust juurde, kui eemale tõukab.
  • ttrust
    Video: Isilamiriik (ISIS) hukkab vene spioone. Video tundub lavastusena.
    http://www.ilgiornale.it/news/mondo/nuovo-video-choc-dellisis-bimbo-spara-due-spie-russe-1082459.html


    Eks neil ole vist mingi meeletu vajadus tõestada, et nemad küll kuidagi venelastega seotud ei ole. Muud mõtet sellel palaganil ei näi väga olevat.
  • Et miks laps? Ju sel on sihuke pioneerilugude efekt. Suunatuna teisemelistele noormeestele, et aga mida sina ootad?
  • 72 neitsit küll, aga millised? Äkki kaboom-itsari mehed kujutavad ette suurte tisside ja kitsaste puusadega 18-aastaseid preilisid kes kaunistaks iga kaliifi haaremit, aga saavad hoopis suurte tissidega, 32-aastased World of Warcraft'i harrastajad, kelle nimi on Jim ja kes elavad oma vanemate keldris?
  • suffiks
    72 neitsit küll, aga millised? Äkki kaboom-itsari mehed kujutavad ette suurte tisside ja kitsaste puusadega 18-aastaseid preilisid kes kaunistaks iga kaliifi haaremit, aga saavad hoopis suurte tissidega, 32-aastased World of Warcraft'i harrastajad, kelle nimi on Jim ja kes elavad oma vanemate keldris?


    Viimaste kuulduste kohaselt on nõudmise-pakkumise olukorrast tingituna neitsite arv per kärss vähendatud 54 peale

    http://www.strategypage.com/humor/articles/military_jokes_20101121171032.asp
  • Suffiksi poolt välja toodud risk tuleks lisada koraani (uue kordustrüki käigus). Rõhutada, et kindlasti antakse mees-neitsid nendele, kes ülalpool 57 laiuskraadi märtrisurma lähevad.
  • Ja Eesti võiks juba praegu vastu võtta seaduse, et ainus aktsepteeritav burka on siinmail must prügikott ja pilu ei tohi silmade kohale lõigata. Tõeline moslem peab Eestis olema täiesti kaetud. Igasugune pilu on liigselt paljastav.

    Prantsusmaa võinuks sama teha, selle asemel, et burkad keelata. See oli rumal otsus.
  • Tegelt oleks päris sürr mida teeks moslemid kui tõepoolest võtta seadus vastu et mustad kogu pead katvad peakatted võivad olla ainult plastmassist :D Või kilest.
  • Viimane kord, kui kokku loeti, saadi Prantsusmaal 2000 burqakandjat. See on kõva 0,08% mosleminaistest. Äkki te näete tonti?
  • Not all Muslims are terrorists, but all terrorists are Muslims?
    Let’s start with Europe. Want to guess what percent of the terrorist attacks there were committed by Muslims over the past five years? Wrong. That is, unless you said less than 2 percent.

    As Europol, the European Union’s law-enforcement agency, noted in its report released last year, the vast majority of terror attacks in Europe were perpetrated by separatist groups. For example, in 2013, there were 152 terror attacks in Europe. Only two of them were “religiously motivated,” while 84 were predicated upon ethno-nationalist or separatist beliefs.

    We are talking about groups like France’s FLNC, which advocates an independent nation for the island of Corsica. In December 2013, FLNC terrorists carried out simultaneous rocket attacks against police stations in two French cities. And in Greece in late 2013, the left-wing Militant Popular Revolutionary Forces shot and killed two members of the right-wing political party Golden Dawn. While over in Italy, the anarchist group FAI engaged in numerous terror attacks including sending a bomb to a journalist. And the list goes on and on.

    Have you heard of these incidents? Probably not. But if Muslims had committed them do you think you our media would’ve covered it? No need to answer, that’s a rhetorical question.
  • Eestis elab viimase rahvaloenduse andmeil 1500 moslemit. Mind pani see ausalt öeldes mõtlema.
  • Mnjaa, kunagi tudengipõlves olin sunnitud mõned kuud jagama kööki ja vannituba moslemiga.
    Ei ole meeldiv, kui keset kokkamist kargab kusagilt välja mingi tegelane ja hakkab loengut pidama, et sealiha peaks ikka kohe prügikasti viskama, sest see on ikka väga-väga paha söök.
    Ei ole meeldiv, kui tahad minna WC-sse keha kergendama, kuid ei saa, sest keegi solistab seal kõvasti veega ning hakkab siis imelikus keeles midagi omaette pobisema- ja niimoodi 5 korda päevas.
    Ei ole meeldiv, kui üritad vastassugupoolega natuke armastuse vilju maitsta ja keset kirgedemöllu hakkab keegi kõrvaltoast rusikaga hüsteeriliselt vastu seina tampima ja ei lõpeta enne, kui meie kired on jahtunud.
    Ja neid ebameeldivaid asju oli veel...

    Võib öelda, et ei olnud meeldiv moslemikogemus.
  • Terrorirühmituse ISIS propagandavideo - inimese põletamine elusast peast metallist puuris.
    http://www.dumpert.nl/mediabase/6638265/30337e4b/maaz_al_kassasbeh.html
  • Kommentaarid Postimehest:
    -----------------
    No nii - 6 tundi tagasi

    SEE ongi selle fanaatilise öpetuse tegelik pöhieesmärk.
    Mees peab kerge vaevaga saama endale naist, ilma et peaks pingutama vöi, mis köige hullem, kogema keeldumist ja sellega kaasnevat häbi.
    Kogu käskude-keeldude systeem on ehitatud selle eesmärgi tagamiseks.
    Ärautlemist ja näo kaotust ei suuda need mehed taluda, sest neid on lapsest peale öpetatud, et naised on asjad, mida nad vöivad vötta nagu heaks arvavad. Enesehinnang selles asjas on pöhjendamatult körge.
    Naise keeldumine on nende jaoks kujuteldamatu ja väljakannatamatu ja sellisel juhul muutuvad nad sageli vägivaldseteks ja on valmis ka tapma.
    ------------------
    VVV - 3 tundi tagasi

    Euroopa ja moslemi ühiskondade väärtushinnanagud pole mingis osas võrreldavad.
    Euroopas hinnatakse meest (inimest üldse), tema tegude, oskuste ja teadmiste järgi. Lugupidamine tuleb ära teenida ja selle nimel pingutada, end arendada. Keegi ei pea lugu laisast ja rumalast mehest ainult seepärast, et tal noku püksis on.

    Islami kultuuris ja ideoloogias on iga inimloom, kel midagi püksis ripub, automaatselt "respekteeritud". Enda arendamist pole vaja, kui, siis vaid Islami tundmises. Piisab, et ollakse mees ja jälgitakse islami ja klanni nõudeid ja nendele nõudmistele end alla heidetakse.

    Mehe väärtust hinnatakse selle järgi, kui rangelt ta oma naisi ohjes suudab hoida, kui tugevast, lugupeetud või rikkast klannist ta pärit on ja kui hästi ta oma usujuhiga läbi saab. Üksteise järel valvamine ja spioneerimine on orgaaniline osa islami ühiskonnast. Paljud moslemi naised Euroopas on hakanud end jälle katma ja mehed on sunnitud rohkem islamit jälgima, kuna moslemi kogukonnad siin on kasvanud.Tänavatel käib ringi shariapolitsei ja kutsub moslemeid korrale. Nii riietuse kui kõge muu osas.

    Tõlkides ühele araabia professorile, oli mul haruldane võimalus näha ja aru saada, kuidas islami ühiskond toimib. Professor oli sunni, kuid huumoriga. Ükskord nõrkushetkel avaldas ta kahetsust, et ta mingit õiget ametit ei õppinud, kuna sunni kultuuris käib kõik tutvuste ja klanni kaudu. Haridus, töökohad, hüved...kõik. Aga Euroopas, ilma klannita, ei osanud ta kuidagi hakkama saada. Ta mainis, et shiad on selles osas targemad, püüavad oma lastele ka õiget haridust ja oskusi anda, aga üldjoontes toimivad nad sarnaselt.

    Eelnimetatu on ka islamimaailma mahajäämuse üks põjustest.
    --------------
    http://www.postimees.ee/3078753/berliini-imaam-naistel-pole-oigust-abikaasaga-seksimast-keelduda
  • ttrust
    Terrorirühmituse ISIS propagandavideo - inimese põletamine elusast peast metallist puuris.
    http://www.dumpert.nl/mediabase/6638265/30337e4b/maaz_al_kassasbeh.html

    Täna hommikul kell 4 siis poosid jordaanlased selle enesetaputerroristist naise keda IS "tahtis vahetada" (tegelt oli jordaania piloot juba põletatud) + ühe al-kaiida tondi kiirelt. Hammas hamba vastu.
  • Mõistusega neist aru ei saa. Nt mida andis neile kahe jaapanlase tapmine? Lihtsalt püüe tekitada kogu maailmas õudu? Aga kahju on neile vast palju suurem - kui Jaapan otsustab panustada vastasleeri toetamisesse.

    Jordaanlasega sama lugu. Teinud vangidega üks-ühele vahetust - oleks mingi mõte. Vangi julm tapmine - Jordaania rahva väljavihastamine. Ja üldiselt näib Jordaania võib olla küll mitte väga mõjukas, kuid siiski stabiilne ja autoriteetne maa Araabia maailmas.
  • Jordaania suunas eriti loll samm ISIS-elt, strateegilist mõtlemist üldse ei ole. Eks neil on kindlasti Jordaanias ka toetajaid, aga pärast piloodi hukkamist ühineb riik nende vastu. Väga lühinägelik on endale nii vaenlasi juurde tekitada, eriti naaberriikides.
    Jaapan jääb neist kaugele, aga Jaapani valitsusel on nüüd sisuliselt mandaat riigieelarvest olulise kulutuse tegemiseks mistahes ISISe vastaseks tegevuseks.

    Mida ISIS nende mõrvadega võitis? Mitte midagi.
  • ISIS ei mõtle nii nagu meie, nemad mõtlevad oma koraanipäraselt. Nende eesmärk ongi kogu maailma välja vihastada võimalikult räigelt. Kui vaid oleks neil rohkem pantvange, küll siis nad "näitaks", milleks nad "võimelised" on!!
    Näib, et tuumaplahvatus ISISe kusagil peakorteri-piirkonnas oleks nagu õnn nende õuel ning igavene õnnistus nendele taevases paradiisis. ISIS "teeb teisiti" nagu keskerakond. Või nagu puutin, kelle kohta kuidagi Lääs ei taha aru saada, et puutinit on võimalik peatada ainult võimsate ja jäikade sõjaliste vahenditega. Meie siin saame Puutini kohta aru, aga meil puudub ajalooline kogemus et õppida ISIS-e kohta aru saama.

    Teine naljakas ja väga karm islamiterroristide grupeering - "Boko Haram" neegritemaal - on oma ideoloogiasse võtnud "teadmise", et Maa on lapik, nagu lauaplaat. Et "idee", nagu Maa oleks ümmargune, on Lääne ajupesu-propaganda. Tähendab ju nende nimetus, et "Lääne Haridus on Tabu", käituvad ka vastavalt.
  • Hirmutamine siiski osadele mõjub, AÜE mis uhkeldas naispiloodi sõtta saatmisega mõned kuud tagasi, lõpetas osalemise pommitamistes kui Jordaania lennuk alla kukkus. DMail
  • Minu arvamus ISIS-est kui täielikult mitte-ratsionaalselt käituvast ja täielikult mitte-ratsionaalselt sündmustele reageerivast organisatsioonist on leidnud tuge:
    Delfi artikkel: "Islamiriigi näol on tegemist surmakultusega, mis kasutab oma doktriinide ja ka käitumistavade kujundamiseks ja õigustamiseks sunniitliku islami kattevarju."

    Kui veel 10 ... 15 aastat tagasi selliste võigaste tapmiste läbiviimine polnud vajalik, sest puudus publik - seda tapmist võis filmida, aga mitte ükski meedikakompanii ei tahtnud seda levitada ja oma publikule näidata, siis nüüd on selle levik võimalik, seoes vaba internetiga, vaba sotsiaalmeediaga, vabade videoportaalidega, on tekkinud laialdane publik. Ja oma rolli mängivad need videod ka nende isikute meelitamiseks, kes oma elus tahavad midagi "karmi" korda saata. Ehk siis tegemist on reklaamivideotega, mille üks eesmärk on tagada fanaatiliste sõdurite juurdevoolu organisatsiooni.
  • hästi põhjalik artikkel www.theatlantic.com/features/archive/2015/02/what-isis-really-wants/384980/
  • antonel
    hästi põhjalik artikkel www.theatlantic.com/features/archive/2015/02/what-isis-really-wants/384980/

    See on üks tõsiselt hea artikkel, mis kirjeldab islamiriigi aluseid sügavusega, mille sarnast ei ole ma teistes teemat puudutavates sõnavõttudes leidnud. Vägagi soovitatav lugemine.
  • Fake McCoy
    Islam on vaid vahend. Probleem ise saab alguse viljakast poolkuust, kus tänaseks on juba 6000 aastat täielikku despootiat viljeletud ja selle tagajärjel tekkinud eriti agressiivne, küüniline ja tuhm inimtõug. Nimelt osutus viljakas poolkuu peale maaharimise kasutusele võttu nii viljakaks, et ülerahvastuse vältimiseks oli hädavajalik pidevalt osa inimesi sõna otseses mõttes maha nottida. Ellu jäid vaid kõige agressiivsemad. Ja kui nüüd need tüübid jõuavad Euroopasse ning näevad, et kõlbavad vaid ainult tänavat pühkima, siis tekib neil tohutu lõhe sisemaailma ja tegelikkuse vahel, ning nad on kergeks saagiks teatud habemikele.
    Lahendus siin ei saa olla kindlasti eurooplastega ristamine, millest jutustavad meile sotsid ja liberid, see ei viiks kuhugi.
    Ärge süüdistage mind antisemitismis, see tekst on puhas darwinism.


    Etnose loob keskkond. Vaata seda kanti seal. 10 kilomeetrit jõest -- kõrb -- elada on võimatu! Taganeda EI OLE VÕIMALIK, kokku leppida EI OLE VÕIMALIK... valikud on vaid kas "võitle v. sure".
    Selge see, et sellised olud genereerivad ülimalt agressiivseid etnosi.
    Vaata nüüd Uurali Tasandikku. Maad maailmatuma käes. Tühi pealegi. Lihtsam, kui võidelda, on minna "mujale". Igal pool on tühjus, igal pool sama "sitt suusailm". Seetõttu lõi Uurali tasandik etnosed, kes arvasid, et parem lahja rahu kui rasvane riid. Võitlemise asemel oli lihtsam "mujale minna".
    Paraku, tolle "viljaka poolkuu" ideolooga ei sobi hästi 21. sajandi Lääne-Euroopa tehnoloogiaühiskonda.
  • Ma võiks vanduda, et varahommikul sisaldas artikkel veel väidet stiilis "vägistamiste arv alates immigratsioonipoliitika lõdvendamisest kasvanud 1472%" ja "rohkem vägistamisi on vaid Lesothos".
    Kas viga on minus? Liiga konkreetsed väärtused, et niisama välja mõelda....
  • Pealik:
    Ah et sinu arust on Islamiseaduses perekonnaõiguse, koduse vägivalla, naiste ja meeste võrdõiguslikkuse, LGBT-õiguste, abielurikkumise käsitluse, karistusseaduse, usublasfeemia jms. koha pealt kõik läänelikele inim- ja kodanikuõigustele ning demokraatlikele printsiipidele vastav?

    Päris tore pilt hakkab siin meie "immigratsioonitoetajatest" joonistuma. Lisaks rassivägivalla eitamisele tolereeritakse veel ka naiste represseerimist ja nendevastast vägivalda. Ainult sõnades oled selline või valad vahel kodus oma kaasale ka üle kurgi?

    Veel mykoloogi mõttekaaslaste mõtteteri - Malaisia mufti Tan Sri Harussani Zakaria:

    Et sinu isiklik kokkupuude mõne sellise "kodustatud" moslemiga, keda valged sinu sõnul madalapalgaliste koduorjade ja mustatöölistena soovivad pidada, kuivõrd ei viitsi ise enda järelt kasida, teeb olematuks Euroopas eskaleeruva rassilise vägivalla?


    Tõstsin su soperdised siia ümber, aga ei viitsi vastata, kuna sa oled väiklane inimene, tõenäoliselt ebameeldiva kiusliku iseloomuga ega suuda normaalse debati raames püsida. Loe ise kokku mitu loogikaviga sa teed oma vihakõnes: http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

    Kordan vaid üle oma põhiseisukohad, kuigi vaevalt, et see sind huvitab:
    - enamus Euroopas elavaid moslemeid jagavad Euroopa põliselanike väärtushinnaguid.
    - "moslemiseerumine" on üledramatiseeritud, ceteris paribus ei toimu ettenähtavas tulevikus moslemi enamuse tekkimist üheski Euroopa riigis.
    - Euroopa moslemite hulgas on kuritegevus erinevatel põhjustel - millest olulisim on vaesus, kõrgem kui põliseurooplastel, aga seda saab lahendada vaid kurjategijatega, mitte kõigi moslemitega, võideldes.
    - ei saa karistada kedagi tema usu, maailmavaata, veendumuste alusel.
    - ükski religioon ei ole parem või halvem kui teine, eriti veel siis kui neil on samad juured. Minu enda jaoks on kõik organiseerunud religioonid arusaamatud ja arvan, et hariduse levides need kaovad vaikselt.
    - massiimmigratsiooni ei ole hea, eriti kui immigrandid moodustavad suure homogeense grupi rahvuse või religiooni põhiselt.
    - Euroopa põgenike probleemi tuleks lahendada jõuliselt, põhimõttel, et kellelgi ei lasta surra, aga ilma loata tulijad saadetakse tagasi sinna, kust nad oma teekonda alustasid.

    Tänan tähelepanu eest.
  • - Euroopa moslemite hulgas on kuritegevus erinevatel põhjustel - millest olulisim on vaesus, kõrgem kui põliseurooplastel, aga seda saab lahendada vaid kurjategijatega, mitte kõigi moslemitega, võideldes.


    Kas vaesus on õigustus kuritegevusele? Sotsialistlik arusaam-kui oled vaene võta neilt, kel on.
  • Vaesus ja sellega kaasa käiv narkomaania põhjustab kuritegevust, kus lüüakse autode küljeklaase sisse, varastatakse jalgrattaid, röövitakse käekotte, ehteid ja mobiile, tühjendatakse taskuid jne.
    Aga vägistamiste laine on islamispetsiifiline. Seda ei saa põhjendada paljalt vaesusega.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon