Käibemaksukohustuslasest firmad / KMKR nr-ga OÜ / firma - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Käibemaksukohustuslasest firmad / KMKR nr-ga OÜ / firma

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere!

    Kui kellelgi leidub käibemaksukohustuslasest firma või päris mitu - ostaksin hea meelega 10 tükki. Raha kohe kätte enne tehingut notaripäeval. Helistage + 372 55 99 11 55 / successor33@gmail.com
  • Mis tükihinnaks pakud siis ka ? Või arveldad kilohinnas ka ?
  • Kõlab nagu plaan km-pettusteks või äriks Edgariga?
  • Head Tin ja Lenzer!

    Ei ole siin midagi pettusega seonduvat, seda enam siin postitades oleks ülimalt rumalalt seda teha :))) Isik ju kergesti tuvastatav. Seoses teadaolevaga hirmuäratava olukorraga Ukrainas, asusid nad oma äriasju ja teisi aktiive Eestisse paigutada.

    Need on minu head tuttavad, kes tegelevad automüügiga ja ehitusmaterjalide hulgimüügiga.

    Konkreetse müügisoovi olemasolul paluksin ma - kas helistada või kirjutada meili :)

    Ette tänades ja teie pakkumusi ootama jäädes ;)
  • Huvitav, ma olen kõik uued firmad saanud ülejärgmisel päeval KM-kohuslaseks, kui seda vaja on olnud. Ilma mingite probleemideta ja jumala tasuta. Aga noh, kindlasti oleks linna pealt ka kallimalt saanud sama asja.
  • Sakuska, tere!

    Kui Teil leiduks mõnda KMKR-firmat, siis ostaksin hea meelega :) Endiselt on huvi vähemalt 7-8 firmade vastu.
  • Nojah, kas käibemaksukohuslasi ei ole firmade asutamisega tegelejatel? Pole küll defitsiidist midagi kuulnud aga pole ka viimasel 5 aastal midagi asutanud või soetanud.
  • Tean teemast niipalju, et LHV turundusinimestel (pensioni pakkujatel) on mõnikord vajadust oma käibemaksukohustuslastest firmadest lahti saada ja maha müüa neid. See ongi peapõhjus, miks ma siis on kuulutuse panin. Võime ka kohtuda, arutamaks seda asja.

    Oma poolt garanateerin, et ostjad teevad läbipaistva, kõiki seadusi ja Euroopa Komisjoni direktiive järgivat äri ;)
  • sakuska
    Huvitav, ma olen kõik uued firmad saanud ülejärgmisel päeval KM-kohuslaseks, kui seda vaja on olnud. Ilma mingite probleemideta ja jumala tasuta. Aga noh, kindlasti oleks linna pealt ka kallimalt saanud sama asja.


    Olles kunagi kolleegi pealt näinud, kuidas riiulifirmade kohukeseks võtmine käib, siis mingil hetkel hakkab MA veidi näkku hüppama küll, et esitage lepingud, arved, tõendid tegevusest jne. Probleem ei ole küll ületamatu, aga tüütu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon