Abi kodutööl
Log in or create an account to leave a comment
-
Vajan kedagi kes kirjutaks mulle ettevotte cost of capital repordi. Tasu kokkuleppel.
Tapsem info: leac8557@gmail.com -
Hea küsija!
Esmalt peaksid Sa enesele selgeks tegema, mis ajandab Sind sellist päringut tegema!
Õpitakse ikka selleks , et saada uusi teadmisi ja seeläbi õpitut realiseerida.
Minu soovitus on see, et püüa pingutada ja tee see töö iseseisvalt.
Kindlasti saad mingi kogemuse ja tagasiside, mis on Sulle abiks edaspidi!
Ole terve! -
-
-
Ah mis oma aega raiskad sellise jama peale. Siit saad kohe üle nurga lõigata:
http://www.freediplomatemplates.com/ -
Out of the box thinking, mis puudutab kodutööde lahendamist. Waldorfkoolis saaksid viie ainuüksi sellise mõttekäigu eest :)
-
Arenda iseseivalt edasi seda Puhki pakkumist, registreeri kärmelt OÜ ära ning müü sõpradele samasugused diplomid raske raha eest maha. Aeg on raha, tead isegi :)
-
Siin seltskond ajab niisama tühja-tähja.
Minu pakkumine €3200+km (ilma km-ta kui tasumine sulas või bitcoinis), sobivuse korral kirjuta, kui on ok ja võtan ühendust. -
Ära dax nööri siin nii naglalt kergeusklikke inimesi, ma teen asja ära 2990euriga, lilas anna teada kas sobib
-
No näed, nüüd alles läheb elu käima!
lilas, millal pakkumise esitamise tähtaeg on? Vaatan mõned kulukohad veel üle, äkki saan parandada. -
TaivoS
võta konkureeriv pakkumine
www.deloitte.com/ee/
Ma pole kindel, kas DT'l on endiselt Eestis tehingute nõustamise tiim olemas, seepärast jätsin välja.. -
Soovitan ka konkureeriva pakkumise võtta Kalev-Jaiki teemast, sest kõigepealt tuleb ju aru saada ikkagist misasi on kapital ehk vara, muidu tulevad siin ebateaduslikud inimesed kes ei tea tõelisest majandusteadusest midagi ja puhuvad sulle suure raha eest soola.
-
Ma pakun töö hinnaks €3500...
... ja lasen WN-l ära teha. -
Ma oleksin äärmiselt imestunud, kui teema algataja söandaks siin veel sõna võtta :D